Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Bellavista Hotel

M.L. Quezon National Highway Pusok, Lapu Lapu City, Mactan, otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Bellavista Hotel otok Mactan  - Bife The Bellavista Hotel otok Mactan  - Pub/salon The Bellavista Hotel otok Mactan  - Restoran The Bellavista Hotel otok Mactan  - Restoran The Bellavista Hotel otok Mactan  - Restoran The Bellavista Hotel otok Mactan  - Restoran The Bellavista Hotel otok Mactan  - Interijer hotela The Bellavista Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba The Bellavista Hotel otok Mactan  - Interijer hotela The Bellavista Hotel otok Mactan  - Interijer hotela The Bellavista Hotel otok Mactan  - Interijer hotela The Bellavista Hotel otok Mactan  - Interijer hotela The Bellavista Hotel otok Mactan  - Interijer hotela The Bellavista Hotel otok Mactan  - Restoran The Bellavista Hotel otok Mactan  - Bazen The Bellavista Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnosti
The Bellavista Hotel otok Mactan  - Sadržaji The Bellavista Hotel otok Mactan  - Bazen The Bellavista Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnosti The Bellavista Hotel otok Mactan  - Sadržaji The Bellavista Hotel otok Mactan  - Restoran The Bellavista Hotel otok Mactan  - Bazen The Bellavista Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnosti
Područje Mactan Broj soba: 48

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 250recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (250)
Razvrstati po:
Iskandar K. Grupe Singapore, 25. siječnja 2016.
1st trip to Cebu

noting much
6,7
Prijavi ovu recenziju
Janeth R. Parovi United States of America, 22. siječnja 2016.
My stay was just ok

Close to the airport
7,7
It was OK. Staff are friendly except for the shower and broken TV.
Prijavi ovu recenziju
Janeth R. Parovi United States of America, 22. siječnja 2016.
My stay was just ok

Close to the airport
7,7
It was OK. Staff are friendly except for the shower and broken TV.
Prijavi ovu recenziju
Christer O. Parovi Sweden, 14. siječnja 2016.
Traveling with my fiancé

Breakfast buffe was good
4,3
Old hotel, not fresh
Prijavi ovu recenziju
Robert C. Parovi Philippines, 10. siječnja 2016.
vacation trip

food in the morning, quite place and good staff
8,3
good room but the illumation is not good. little bit dark in some places. Food is good and staff is quite helpfull in anyways.
Prijavi ovu recenziju
Werner T. Parovi Switzerland, 29. prosinca 2015.
airport transfer

airport transfer, swimmingpool, near airport
7,7
once more had a very nice stay, Transfer and breakfast box, nice staff and renovated room, will come again
Prijavi ovu recenziju
Sandy T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. prosinca 2015.
A very nice hotel

Location, cleanliness and food
8
Our stay is really confortable. I didnt have any issue with the hotel. Great food
Prijavi ovu recenziju
Leslie O. Solo putnici United States of America, 28. listopada 2015.
Bella Vista Roan

great dining, cute rooms, good staff
9
It was an enjoyable stay!
Prijavi ovu recenziju
Cheung W. Parovi Hong Kong, 22. srpnja 2015.
Nice staff

The staff are nice. We get the early morning flight. They supply free transfer to the airport. Moreover, it also prepared the take away breakfast for us. It is very warm and good services.
6,7
Prijavi ovu recenziju
Kevin H. Parovi United States of America, 20. srpnja 2015.
Close to airport, good breakfast, that's about it

close to airport breakfast
7
This hotel is very close to the airport, and we just needed a place to stay for the day before taking off. In that regard, it was fine. The staff was nice and the breakfast was excellent, but the room was quite musty and the pool while having a nice view looked a bit nasty so we took a pass.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Bellavista Hotel otok Mactan The Bellavista Hotel otok Mactan  - BifeThe Bellavista Hotel otok Mactan  - Pub/salonThe Bellavista Hotel otok Mactan  - RestoranThe Bellavista Hotel otok Mactan  - RestoranThe Bellavista Hotel otok Mactan  - RestoranThe Bellavista Hotel otok Mactan  - RestoranThe Bellavista Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaThe Bellavista Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel otok Mactan  - RestoranThe Bellavista Hotel otok Mactan  - BazenThe Bellavista Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnostiThe Bellavista Hotel otok Mactan  - SadržajiThe Bellavista Hotel otok Mactan  - BazenThe Bellavista Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnostiThe Bellavista Hotel otok Mactan  - SadržajiThe Bellavista Hotel otok Mactan  - RestoranThe Bellavista Hotel otok Mactan  - BazenThe Bellavista Hotel otok Mactan  - Sport i aktivnosti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01