Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Bellavista Hotel

M.L. Quezon National Highway Pusok, Lapu Lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Bellavista Hotel Mactan Island - Bife The Bellavista Hotel Mactan Island - Pub/salon The Bellavista Hotel Mactan Island - Restoran The Bellavista Hotel Mactan Island - Restoran The Bellavista Hotel Mactan Island - Restoran The Bellavista Hotel Mactan Island - Restoran The Bellavista Hotel Mactan Island - Interijer hotela The Bellavista Hotel Mactan Island - Gostinjska soba The Bellavista Hotel Mactan Island - Interijer hotela The Bellavista Hotel Mactan Island - Interijer hotela The Bellavista Hotel Mactan Island - Interijer hotela The Bellavista Hotel Mactan Island - Interijer hotela The Bellavista Hotel Mactan Island - Interijer hotela The Bellavista Hotel Mactan Island - Restoran The Bellavista Hotel Mactan Island - Bazen The Bellavista Hotel Mactan Island - Sport i aktivnosti
The Bellavista Hotel Mactan Island - Sadržaji The Bellavista Hotel Mactan Island - Bazen The Bellavista Hotel Mactan Island - Sport i aktivnosti The Bellavista Hotel Mactan Island - Sadržaji The Bellavista Hotel Mactan Island - Restoran The Bellavista Hotel Mactan Island - Bazen The Bellavista Hotel Mactan Island - Sport i aktivnosti
Područje Mactan Island Broj soba: 48

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 235recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (235)
Razvrstati po:
Kevin H. Parovi United States of America, 20. srpnja 2015.
Close to airport, good breakfast, that's about it

close to airport breakfast
7
This hotel is very close to the airport, and we just needed a place to stay for the day before taking off. In that regard, it was fine. The staff was nice and the breakfast was excellent, but the room was quite musty and the pool while having a nice view looked a bit nasty so we took a pass.
Prijavi ovu recenziju
Mark D. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 19. srpnja 2015.
bellvista disappoints

breakfast good, internet wifi good,
5,3
the room size was okay, the buffet breakfast good enough,and the internet speed was good.Negatives are: the Television is an old "box" type ( analog),the carpark is away from the Hotel and not guarded by security.And the bed was very old and uncomfortable. Apart from that, it is okay for a "only just" 3 star Hotel.
Prijavi ovu recenziju
Ma L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. srpnja 2015.
Location

Location, Breakfast
7,3
It was ok. My mom and I just had an overnight stay for our next day flight going back to manila. They have a pool but it is not clean.
Prijavi ovu recenziju
Lim S. Solo putnici Singapore, 15. lipnja 2015.
Mactan Diving

Locaton, Car Park, Staff
6
Fairly good
Prijavi ovu recenziju
Plaridel R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 9. lipnja 2015.
overall the hotel and staff are good.

clean near to airport and transportation was easy.
8
Our stay was relaxing staff are so polite and accomodating it was a pleasant stay next time I will choose again this hotel though some minor problem in our shower room bcuz of flooding still manageable overall it was nice.
Prijavi ovu recenziju
Maurice O. Parovi Australia, 20. svibnja 2015.
We always stay there and feel at home

Airport pickup,friendly staff,nice breakfast
8
The airport service is a great relief from the chaos on arrival.The staff drivers doorman and counter and cleaning staff are all very friendly and helpful. My main issue is low quality uncomfortable spring mattresses-where if one person moves the other is bounced around and getting too close to the edge it gives way and you can roll off!!The included breakfast is very nice with good selection of Filipino and American style foods-although much the same as 2 years ago.Great location close to the airport and easy access to Cebu central malls and the port.
Prijavi ovu recenziju
Werner T. Parovi Switzerland, 20. svibnja 2015.
best for airporttransfer

near airport, clean rooms, nice swimmingpool
7,3
everything was good, the best is free airporttransfer, nice staff, clean rooms and swimmingpool, will saty again
Prijavi ovu recenziju
Graham J. Solo putnici United Kingdom, 29. travnja 2015.
OK but

Location View Airport
8
Ok i always feel it could do better especailly getting the WI FI fixed as everytime i go it goes DOWN with the same excuse for 3 years,about time they got a new Modem
Prijavi ovu recenziju
Kairi T. Parovi Estonia, 15. ožujka 2015.
Ok

free transfer to airport; ok breakfast
6
A bit dated but generally clean; found 5 cockroaches in our room
Prijavi ovu recenziju
Min H. Parovi South Korea, 8. ožujka 2015.
nice swim pool on the roof but the bldg is old

just fine value for money nice swim pool
9
just fine value for money nice swim pool the room is quite old and some smells too but ok lang
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Bellavista Hotel Mactan IslandThe Bellavista Hotel Mactan Island - BifeThe Bellavista Hotel Mactan Island - Pub/salonThe Bellavista Hotel Mactan Island - RestoranThe Bellavista Hotel Mactan Island - RestoranThe Bellavista Hotel Mactan Island - RestoranThe Bellavista Hotel Mactan Island - RestoranThe Bellavista Hotel Mactan Island - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel Mactan Island - Gostinjska sobaThe Bellavista Hotel Mactan Island - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel Mactan Island - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel Mactan Island - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel Mactan Island - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel Mactan Island - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel Mactan Island - RestoranThe Bellavista Hotel Mactan Island - BazenThe Bellavista Hotel Mactan Island - Sport i aktivnostiThe Bellavista Hotel Mactan Island - SadržajiThe Bellavista Hotel Mactan Island - BazenThe Bellavista Hotel Mactan Island - Sport i aktivnostiThe Bellavista Hotel Mactan Island - SadržajiThe Bellavista Hotel Mactan Island - RestoranThe Bellavista Hotel Mactan Island - BazenThe Bellavista Hotel Mactan Island - Sport i aktivnosti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06