ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Belle Resort

104/31-33 Soi Prisanee, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Belle Resort Phuket - Gostinjska soba The Belle Resort Phuket - Kupaonica The Belle Resort Phuket - Kupaonica The Belle Resort Phuket - Posao Centar The Belle Resort Phuket - Gostinjska soba The Belle Resort Phuket - Gostinjska soba The Belle Resort Phuket - Gostinjska soba The Belle Resort Phuket - Gostinjska soba The Belle Resort Phuket - Gostinjska soba The Belle Resort Phuket - Gostinjska soba The Belle Resort Phuket - Gostinjska soba The Belle Resort Phuket - Gostinjska soba The Belle Resort Phuket - Gostinjska soba The Belle Resort Phuket - Gostinjska soba The Belle Resort Phuket - Gostinjska soba The Belle Resort Phuket - Eksterijer hotela
The Belle Resort Phuket - Interijer hotela The Belle Resort Phuket - Interijer hotela The Belle Resort Phuket - Bazen The Belle Resort Phuket - Bazen The Belle Resort Phuket - Restoran The Belle Resort Phuket - Spa centar The Belle Resort Phuket - Okružje The Belle Resort Phuket - Predvorje The Belle Resort Phuket - Recepcija The Belle Resort Phuket - Interijer hotela The Belle Resort Phuket - Gostinjska soba The Belle Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 59
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1929recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (1929)
Razvrstati po:
Rob M. Parovi Australia, 3. prosinca 2014.
Good location at an affordable price

Tucked away,means less street noise
8,3
Lee Y. Grupe Malaysia, 1. prosinca 2014.
Good servis

friendly
8,3
Good
Huey L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. prosinca 2014.
Great value for Money

Just across the road to the beach, easy to find restaurant around the area. Main building no Lift, have to walk all the way to the highest floor- the third floor.
7,3
The stay was pleasant and was good value given the location.
Mei P. Parovi Singapore, 28. studenog 2014.
location only

location only.
5,3
Mark N. Solo putnici United Kingdom, 24. studenog 2014.
good value

location, cost, bed
7,7
a very nice budget hotel. I stayed in the part of the hotel on the opposite side of the soi from reception, strange smell in lobby, but room was fine and comfortable. wifi was not strong in my room, but rest of the hotel it was ok. close to nightlife, but very quiet, many restaraunts and massage near by
Dayang S. Parovi Malaysia, 23. studenog 2014.
we not received the room as published in Agoda.
3,3
The room seem not ready for stay. We got replacement towel n got hole, seem like mat to us, price stated not worth for money..luckily we enjoy the price tag by agoda..otherwise i wl make noise already.. happy n comfortable at all..not recommended to friends..
Ong L. Grupe Malaysia, 23. studenog 2014.
value for money

room is clean, good location, value for money
7,3
Shir L. Solo putnici Singapore, 22. studenog 2014.
Awesome! Great location!

awesome location, room cleanliness, reasonable price!
9
The location was awesome.. 3mins walk to the beach! The staffs were friendly.. And the room was so clean! Will definitely stay here again when I travel to Phuket again!
Omar F. Grupe Singapore, 19. studenog 2014.
nice hotel...

location was good..
8,7
Great
Tan C. Parovi Malaysia, 17. studenog 2014.
Far , deep , and dirty

Near patong , come out can find food and shopping also
4,7
This is my 1st time stay at the belle resort and I fell very sad and no more next time

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Belle Resort PhuketThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - KupaonicaThe Belle Resort Phuket - KupaonicaThe Belle Resort Phuket - Posao CentarThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Eksterijer hotelaThe Belle Resort Phuket - Interijer hotelaThe Belle Resort Phuket - Interijer hotelaThe Belle Resort Phuket - BazenThe Belle Resort Phuket - BazenThe Belle Resort Phuket - RestoranThe Belle Resort Phuket - Spa centarThe Belle Resort Phuket - OkružjeThe Belle Resort Phuket - PredvorjeThe Belle Resort Phuket - RecepcijaThe Belle Resort Phuket - Interijer hotelaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Posao CentarThe Belle Resort Phuket - PredvorjeThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Belle Resort Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B01