Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Tajland 10400 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Ulaz The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotela The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bazen The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bazen The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restoran The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Recepcija The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Kupaonica The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Kupaonica The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Kupaonica The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Kupaonica The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sadržaji The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sadržaji The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotela The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotela The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotela The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Predvorje The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Predvorje The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restoran
Područje Pratunam Broj soba: 765

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 15275recenzija

2 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (15275)
Razvrstati po:
Borislav I. Parovi Serbia, 15. veljače 2015.
Smestaj za ugodan boravak

komforne sobe , uredno i cisto , prijatno okruzenje , dobra lokacija
9,7
Odlican izbor , hotel je u lux izdanju
Prijavi ovu recenziju
Borislav I. Grupe Serbia, 16. siječnja 2015.
Topla preporuka za ovaj smestaj

Lokacija, Konfor , Usluga
9,3
Jako dobar izbor kad je Bangkok u pitanju
Prijavi ovu recenziju
Martin W. Parovi United Kingdom, 7. veljače 2016.
Shopping and Sightseeing

Location, Value, Shopping
8
Excellent very convenient location for all the shopping some nice restaurants and bars too, very cheap hotel overall
Prijavi ovu recenziju
Abbas F. Poslovni putnici Pakistan, 4. veljače 2016.
Centrally located and comfortable

Comfortable, Excellent rates, centrally located, with all 5 star facilities.
8
I have stayed at Berkeley Hotel many times, its location is very central and get me to almost every location that I want to go within minutes.
Prijavi ovu recenziju
Liu M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 4. veljače 2016.
Nil

Location
8
Prijavi ovu recenziju
Arshad S. Poslovni putnici United Kingdom, 3. veljače 2016.
It's hotel building like 5star but services like 3

Location building
7,7
Very bad my booking was 3 nights but I checked out after 1 night stay
Prijavi ovu recenziju
Rosminah M. Parovi Singapore, 2. veljače 2016.
Pleasant stay

Location, location, location
7,7
Overall, We had a pleasent stay at the Main tower. However Aircon was too cold & Wifi is very2 bad Will reconsider this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Aedan Y. Parovi Singapore, 1. veljače 2016.
Satisfied Guest

Location, Price, Pool
9
Very awesome price if book at least 2 months before, last minute booking price is extremely high and unacceptable. Great location, right beside Pratunam market, shop til you drop. Platinum fashion mall, 2 mins walking, near to everything. Problem is with the room deposit, they are not flexible, every night they will take 1000 baht, the problem is when we check out as we stay for 4 nights, we have 4000 baht, and cant do anything with it. other hotel in bangkok are more flexible with the room deposit amount.
Prijavi ovu recenziju
Suho K. Grupe Australia, 1. veljače 2016.
A Okay

location, location, location
5
It was pretty average for the price we paid for this hotel. Definitely not a 5 star hotel. Staff was not that friendly and pool hurt my eyes so much for some reason Water pressure for the shower was not upto standards and there was no ventilator in the bathroom
Prijavi ovu recenziju
Andy E. Grupe Singapore, 31. siječnja 2016.
Room is spacious

spacious, clean and location
7,3
The stay was normal. Room was spacious. night market was good and plenty of choices for food as well.
Prijavi ovu recenziju
1 - 2 od 2 recenzije
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - UlazThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotelaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BazenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BazenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RecepcijaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KupaonicaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KupaonicaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KupaonicaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KupaonicaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SadržajiThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SadržajiThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotelaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotelaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotelaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PredvorjeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PredvorjeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotelaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BazenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BazenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - UlazThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotelaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - UlazThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Prijevoz u bliziniThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Prijevoz u bliziniThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PredvorjeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Spa centarThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Spa centarThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SadržajiThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PredvorjeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Spa centarThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Spa centarThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SadržajiThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PogledThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BazenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BazenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Hrana i pićeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Dvorana za fitnessThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SadržajiThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BazenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BazenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02