Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Berkeley Hotel Pratunam

559 Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Tajland 10400 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska soba The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Kupaonica The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Kupaonica The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Kupaonica The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Kupaonica The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sadržaji The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Sadržaji
The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotela The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotela The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotela The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Predvorje The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Predvorje The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restoran The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restoran The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restoran The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Restoran The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotela The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bazen The Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Bazen
Područje Pratunam Broj soba: 765
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro
Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (12553)
Razvrstati po:
Borislav I. Parovi Serbian, 15. veljače 2015.
Smestaj za ugodan boravak

komforne sobe , uredno i cisto , prijatno okruzenje , dobra lokacija
9,7
Odlican izbor , hotel je u lux izdanju
Borislav I. Grupe Serbian, 16. siječnja 2015.
Topla preporuka za ovaj smestaj

Lokacija, Konfor , Usluga
9,3
Jako dobar izbor kad je Bangkok u pitanju
Say M. Grupe Cambodia, 3. srpnja 2015.
Good location n frieny staff

Clean, friendly and cheap
8,3
Melissa T. Parovi Australia, 2. srpnja 2015.
Amazing view

View was amazing, good location, value for money
9,7
It's the little things that The Berkeley hotel do that make it amazing. The staff are genuine. The hotel is clean. Great location. Was impressed, told them it was our wedding anniversary and we got towel doves and rose petals. The hand lotion and soap were devine. I would stay here again with out a doubt. Stayed on the 22nd floor main tower with city views. Even the bathroom louvres open so u can see the view from the bathroom. I didn't want to shut the curtains and block the view. But beware the breaky buffet is huge but closes at 10am. All the food disappears before your eyes. The crepes made to order are great
Sim S. Parovi Singapore, 2. srpnja 2015.
Nil

Nil
4,3
Peter L. Parovi Sweden, 1. srpnja 2015.
The Berkeley Hotel Pratunam

Staff, location, breakfast
8,3
Good value for the money.
Chung Y. Grupe Singapore, 1. srpnja 2015.
It's overrated

Staff were friendly
6,3
The hotel was okay but it is definitely not a 5 star hotel. The room condition was poor especially the toilet. The toilet would flood when you take a bath as the water would flow out from the shower area. The hotel location was also okay. But if you are willing to pay just a little more, i believe you can search for hotels that are a bang for a buck nearby.
Jose M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 30. lipnja 2015.
bangkok vacation with family

rooms pool food
10
When we arrived at the hotel. We were surprised how big and beautiful the hotel was. It is not a five star hotel but almost there. Location is the center of shopping. Very clean rooms. Polite staff. The bathroom is big. Aircon is very very cold. I like it. The pool at 11th floor. The oak bar is beside the pool. Serving ice cold heineken. The night market and thai street food is at the door step of the hotel. Platinum fashion mall, panthip plaza, central world and siam paragon are all 5 to 10 minutes walk. As a summary... everything about this hotel is good.
Choa L. Parovi Malaysia, 30. lipnja 2015.
Bangkok Trip

1. Wifi is good 2. Drinks provided at the lobby. 3. Bell boy service is good for me.
7,7
Basically during my stay everything is good. but the staff speaking have to improve. most of the hotel check in times is 2pm local times. Bekerley hotel stated 3pm Bangkok local times. i m using agoda to book the room. all room charges paid in advance. but the front office staff still cannot providing me the room as stated in my hotel voucher 3 rooms for 2 nite. i need to be waiting until 4pm then only they can provided me this 3 rooms. the room is small than what the hotel described in the Agoda & its website. this make me a bit disappointed. anyway the housekeeping is good than what i expected. they well re-arrange for my wife cosmetic product in the bath room. i m very appreciate on this. of course i left 100bath tips for the Housekeeping. i hope not taken by wrong person.
Sophal H. Parovi Cambodia, 30. lipnja 2015.
Wonderful

Building design, best location, good service
8,7
A wonderful hotel...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Berkeley Hotel Pratunam BangkokThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Gostinjska sobaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KupaonicaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KupaonicaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KupaonicaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KupaonicaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SadržajiThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - SadržajiThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotelaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotelaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotelaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PredvorjeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - PredvorjeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotelaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BazenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - BazenThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - UlazThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - UlazThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotelaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Interijer hotelaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - UlazThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Prijevoz u bliziniThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - KartaThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Prijevoz u bliziniThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Soba za sastankeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - RestoranThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcijeThe Berkeley Hotel Pratunam Bangkok - Obližnje atrakcije

recenzije korisnika - The Berkeley Hotel Pratunam, Bangkok

Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01