Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Centrino Serviced Residence

160/76 Srivichai 55, Srivichai Rd., City Center, Suratthani, Tajland 84000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 477recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (477)
Razvrstati po:
Zahid G. Solo putnici Malaysia, 22. siječnja 2016.
good place for alone traveller

staff,cleanliness and the room
7,3
Prijavi ovu recenziju
Noo R. Solo putnici Thailand, 8. siječnja 2016.
Nice&Clean

Room/Staff /Location
10
This is my third time was stayed at this hotel.Everything was perfect This place not far from center and shopping center Breakfast was tasty staff was helpful place was cleaned price good value ....
Prijavi ovu recenziju
Jari H. Solo putnici Finland, 28. prosinca 2015.
Nice stay

Price, Staff and new building
7
Good stay
Prijavi ovu recenziju
Chidchanok I. Poslovni putnici Thailand, 11. prosinca 2015.
All great except small toilet

great staff, clean room
9,3
Prijavi ovu recenziju
Clara L. Parovi Malaysia, 17. studenog 2015.
Cheap, Clean & Good Location

Cheap, Clean & Good Location
9
It's a good and quite place to stay for a night or two. Located away from the busy main street. Staff are very helpful. But limited in spoken English knowledge. Food is easy to find as there are many food stalls nearby. You can also find a Night Market in walking distance. About 30 - 40 mins away from the airport.
Prijavi ovu recenziju
Kia L. Obitelji sa malom djecom Finland, 14. studenog 2015.
Nice budgethotel

Location, clean room, value
7,3
Very good stay. Valuable price for a clean and nice big room. Bathroom small, but still okay because its clean anyway. Staff doesnt speak english, so there might come some misundestandings. Good choice.
Prijavi ovu recenziju
Nitima N. Poslovni putnici Thailand, 27. listopada 2015.
Good location

Good price
7,3
Prijavi ovu recenziju
Benjawan S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 29. rujna 2015.
Good location and good room conditions

Location, Staff Performance, Hotel Condition/Cleanliness
8,3
It's good I love the hotel and the staff. :) But I didnot try Food/Dining then I just give them 4 as everything is quite good.
Prijavi ovu recenziju
Sherah P. Solo putnici United States of America, 10. rujna 2015.
Great place to stay! The hotel is spotless.

Super clean place, the staff where very friendly and helpful.
9,3
Prijavi ovu recenziju
Siti N. Parovi Malaysia, 3. rujna 2015.
good choice for an overnight transit.

good location, clean room and friendly staff
8
We decided to spend a night at surat thani town before our morning trip to donsak jetty (koh samui). Good location, easy to get tuk-tuk straight to the seatran bus terminal nearby. A few convenient stores(7eleven/family mart)local food stall and bank/atm nearby. The room was clean with basic facilities. Definitely a good value for money.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Centrino Serviced Residence SuratthaniThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Eksterijer hotelaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - KafićThe Centrino Serviced Residence Suratthani - KafićThe Centrino Serviced Residence Suratthani - KafićThe Centrino Serviced Residence Suratthani - PredvorjeThe Centrino Serviced Residence Suratthani - KafićThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Hrana i pićeThe Centrino Serviced Residence Suratthani - KafićThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Gostinjska sobaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Gostinjska sobaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Eksterijer hotelaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Gostinjska sobaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - RecepcijaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Gostinjska sobaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Gostinjska sobaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Eksterijer hotelaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Gostinjska sobaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - VrtThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Gostinjska sobaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - PredvorjeThe Centrino Serviced Residence Suratthani - RecepcijaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Interijer hotelaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - UlazThe Centrino Serviced Residence Suratthani - RecepcijaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Gostinjska sobaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - PredvorjeThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Interijer hotelaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Gostinjska sobaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Eksterijer hotelaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - UlazThe Centrino Serviced Residence Suratthani - UlazThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Gostinjska sobaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Gostinjska sobaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Gostinjska sobaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Gostinjska sobaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - RecepcijaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - RecepcijaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Gostinjska sobaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Eksterijer hotelaThe Centrino Serviced Residence Suratthani - KafićThe Centrino Serviced Residence Suratthani - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02