Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Kupaonica
The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Predvorje The Cityview Hotel Hong Kong - Kafić The Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The Cityview Hotel Hong Kong - Predvorje The Cityview Hotel Hong Kong - Ulaz
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 422
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 4322recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (4322)
Razvrstati po:
Aliah A. Grupe Singapore, 23. srpnja 2015.
Great hotel location

Great location, near MTR station and affordable
8
I had an enjoyable stay at The Cityview Hotel. The hotel is located at a good location, very near to Yau Ma Tei MTR station. There's various bus stops around the area which made my daily commute easy around town.
Cindy L. Poslovni putnici Singapore, 21. srpnja 2015.
Overall great

Location
7
Staffs are kind to provide complimentary upgrading with high floor as requested. One of the best location so far I have stayed in Hong Kong
Vinh T. Poslovni putnici Vietnam, 20. srpnja 2015.
Good location

Good location. Excellent lunch buffet.
8
Maria R. Parovi Philippines, 19. srpnja 2015.
The room was incredibly small

Location only
5,3
Not pleasant. The room Given to us was not cleaned. I had an allergic rhinitis attack.
Zhi X. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 18. srpnja 2015.
Ideal location for first time traveller to HK

Location definitely, cleanliness, comfort of room
9
Location was outstanding - It was only a 3 minutes from "Yau Ma Tei" MTR station. Cleaner of the room was courteous and caring in small details - Left my pyjamas around and they fold them nicely and place it beside my bed Comfort was good too - there were not too many rooms per level, making it more serene and relaxing after a long day of sight-seeing. Staff was competent enough to fulfil minimum expectation. Overall, this hotel provides a very good experience.
Vinh T. Poslovni putnici Vietnam, 18. srpnja 2015.
Good location

Locate in center of Kowloon. Nice services. Excellent lunch buffet
8,3
Wong A. Poslovni putnici Hong Kong, 15. srpnja 2015.
good location

交通方便
4,7
good location
Candy P. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 14. srpnja 2015.
Noisy housekeeping at ridiculous hour

location, room size
8
Location was awesome, right next to mrt. Everything was great except for the hour they conduct housekeeping. It was conducted at 8am one morning, however most mornings housekeeping started knocking and making a ruckus at 9am. We didn't eat at the hotel at all so can't comment on food quality or service. Bare amenities. Cotton tips would have been nice. Conditioning shampoo is provided. Room was not vacuumed our entire 5night stay.
Vincent T. Parovi Singapore, 14. srpnja 2015.
Mr

Location location location
8
Very good n pleasant
Lily L. Parovi Malaysia, 13. srpnja 2015.
Great Location

Close to public transport, shopping and food
7
We have always stay at Cityview Hotel when we are in Hong Kong as it is convenient to reach by way of airport bus A21 and there are many good eateries and shopping areas around the hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - KafićThe Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - PogledThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03