Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Kupaonica
The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Predvorje The Cityview Hotel Hong Kong - Kafić The Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The Cityview Hotel Hong Kong - Predvorje The Cityview Hotel Hong Kong - Ulaz
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 422
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 4257recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (4257)
Razvrstati po:
Iris N. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 30. lipnja 2015.
Highly recommended Hotel in an ideal location

1. Ideal Location 2. Friendly and Helpfu Front-desk Staff 3. Detailed Amenities looked into
8,7
Very good stay whereby we were given 2 connecting rooms for my family of 4. Everything was perfect in this hotel except that the mini fridge is not cold.
Shiao W. Grupe Singapore, 30. lipnja 2015.
Great Hotel

Hotel staff is very helpful and courteous. Hotel is located near mtr and it's very near to sneakers street.
7,7
The stay is a pleasant one. They even upgraded our room FOC. The staff there are very friendly and approachable. Thumb up for this hotel!
Wu L. Solo putnici China, 29. lipnja 2015.
The room is too small and the bed is facing the to

Close to the MTR station
7,7
Convenience
Tan F. Parovi Singapore, 29. lipnja 2015.
Recommended by friends and no regrets.

location, new rooms and value for money
9
Location - near to mtr. Rooms - Premier room was newly renovated. Services - Staffs were friendly. Will return again.
Iris L. Grupe Singapore, 29. lipnja 2015.
clean hotel at great location

location, cleanliness and staff
8
Great! All staff met were friendly. Location is great! Rooms are clean! :)
Anita F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. lipnja 2015.
5 day stay in city view

Location, staff, facilities
8,3
Stay was pleasant, I wish the gym was open during our stay. Replenishment of shampoo, shower gel, bottled water, etc should be daily and not upon request
Alfie S. Solo putnici Philippines, 27. lipnja 2015.
Comfort with affordability

The receptionist are efficient; house keeping staff ok; security ok
8,3
The hotel is near places i wanted to visit. Generally the stay was fine and comforting after a day of walk
Sheryl L. Solo putnici Singapore, 26. lipnja 2015.
3-star at best

Good location close to MTR (2 mins), proximity to Mong Kok (10 mins on foot) and easily accessible to airport via Airport Express and transfer to free shuttle bus.
5,7
For a hotel that brands itself as 4-star, the very tiny room and dated decor and furnishings surprised me. Granted, we had booked the cheapest room, but it was still tinier than expected. The walls were a little yellow and dirty looking. Only the bathroom looked new and renovated. This must be 3-star at best. Nonetheless, our stay could still be considered comfortable and I would stay here again if the price was right. And I would definitely request to stay in the new wing.
Valerie L. Solo putnici Singapore, 25. lipnja 2015.
Clean

Clean, convenient, good service
8
It was a pleasant stay.
Shui K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. lipnja 2015.
Family trip

convenient, staff attitude and hotel cleanliness
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - KafićThe Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - PogledThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08