Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4918recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (4918)
Razvrstati po:
Chan K. Parovi Malaysia, 27. svibnja 2016.
Value for money
6,3
quite happy for 5 days living. Highly recommend.
Prijavi ovu recenziju
Queenie S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. svibnja 2016.
Good hotel
5,3
Good location very near to mtr,clean rooms,fast check in and out.Will definitely stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Lee S. Poslovni putnici Singapore, 25. svibnja 2016.
Location
5,7
Excellent location will stick with this hotel when come back to Hong Kong again.
Prijavi ovu recenziju
Guy S. Solo putnici United Kingdom, 24. svibnja 2016.
A quick but good stsy
6,3
Hard to fault them, but I only stayed one night on a special Agoda deal.
Prijavi ovu recenziju
Fenny Y. Poslovni putnici Singapore, 24. svibnja 2016.
Favourite Hotel whenever visiting HongKong
5,3
Had been coming back to stay in CityView for the last few years whenever I came back to Hongkong. Had also recommend this hotel to family and members. Will come back again.
Prijavi ovu recenziju
Veronica L. Grupe Singapore, 24. svibnja 2016.
excellent stay
6
was a really comfortable and enjoyable stay at the hotel. staff were really helpful and room cleaning was almost immediate after we left to head out. definitely will return again..
Prijavi ovu recenziju
Cheng B. Parovi Singapore, 24. svibnja 2016.
Great location. MTR is just a few steps away.
5,7
Great location
Prijavi ovu recenziju
Cindy H. Grupe Singapore, 23. svibnja 2016.
Value for money!
6,3
Srcond time in this hotel. Very good location, centralized, able to walk to many places in Yau Tsim Mong! Will be back again. It would be good if the room is bigger for a family.
Prijavi ovu recenziju
Watchara V. Parovi Thailand, 22. svibnja 2016.
Good locations
5
Location: very closed to MTR for 1-2 minute walk Room size: not too small (Okay) Cleanliness: towel is not clean enough in last day. Overall: quite happy for 3-night stay
Prijavi ovu recenziju
Wei Y. Parovi Singapore, 22. svibnja 2016.
Good location
5,7
The location of hotel is less than 200metres away from the Yau Ma Tei MTR exit A2. It is very convenient to travel around Hong Kong! Hotel room is rather spacious compared to other hotels that I have stayed before . The only flaw with the hotel is the rooms are not sound proof, I can hear people opening doors, talking and moving their luggage in the morning along the corridors. But I guess this is quite bearable since the location wins top down for me !
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - KafićThe Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - PogledThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05