Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Kupaonica
The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Predvorje The Cityview Hotel Hong Kong - Kafić The Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The Cityview Hotel Hong Kong - Predvorje The Cityview Hotel Hong Kong - Ulaz
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 422
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 4269recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (4269)
Razvrstati po:
Theresa L. Solo putnici Singapore, 5. srpnja 2015.
surprising find - more arty & interesting furnishi

eco friendly & contemporary
7,7
I like how they refurbished the premier rooms. - modern & contemporary. Dustbin colours, fragrant flowers, arty poster & colour concepts in the room
Ngie U. Poslovni putnici Malaysia, 4. srpnja 2015.
Wonderful Location!

Location, Free Shuttle to Airport Express Train Station, and Location again!
8,7
1) Best location ever - near Mongkok, Jordan, etc.. 2) Good food within walking distance 3) Book yourself a Premier Room, bigger than average Hotel Room in HK and a comfort stay 4) Hunt your breakfast around the hotel easily, hotel breakfast is not encouraged at the price they set
Siong E. Solo putnici Singapore, 3. srpnja 2015.
My most stayed hotel during my HK stays

Location, friendliness of staff, clean environment
9
Chin T. Parovi Singapore, 1. srpnja 2015.
convenient + value for mony

Good location + Free WiFi calling to overseas + Valu for money
8,3
Pleasant, comfortable, except the bed a bit stiff and have noise when you row over. Aircon sometimes not very cool.
Iris N. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 30. lipnja 2015.
Highly recommended Hotel in an ideal location

1. Ideal Location 2. Friendly and Helpfu Front-desk Staff 3. Detailed Amenities looked into
8,7
Very good stay whereby we were given 2 connecting rooms for my family of 4. Everything was perfect in this hotel except that the mini fridge is not cold.
Shiao W. Grupe Singapore, 30. lipnja 2015.
Great Hotel

Hotel staff is very helpful and courteous. Hotel is located near mtr and it's very near to sneakers street.
7,7
The stay is a pleasant one. They even upgraded our room FOC. The staff there are very friendly and approachable. Thumb up for this hotel!
Daniel H. Poslovni putnici Philippines, 30. lipnja 2015.
Cityview Hotel has a great location

Spacious room, fast wifi, great location
9,7
Fast check-in and check-out. We arrived at the hotel reception at 11am..The room was not yet ready. We had to wait until 2pm to get our room. The in-room aircon was working well. The wifi was fast. The single bed was comfortable. Location is convenient and very near the YauMati MTR station. Many shops and restaurant around the hotel.
Wu L. Solo putnici China, 29. lipnja 2015.
The room is too small and the bed is facing the to

Close to the MTR station
7,7
Convenience
Tan F. Parovi Singapore, 29. lipnja 2015.
Recommended by friends and no regrets.

location, new rooms and value for money
9
Location - near to mtr. Rooms - Premier room was newly renovated. Services - Staffs were friendly. Will return again.
Iris L. Grupe Singapore, 29. lipnja 2015.
clean hotel at great location

location, cleanliness and staff
8
Great! All staff met were friendly. Location is great! Rooms are clean! :)

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - KafićThe Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - PogledThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6B07