ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Predvorje The Cityview Hotel Hong Kong - Kafić The Cityview Hotel Hong Kong - Predvorje The Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The Cityview Hotel Hong Kong - Ulaz The Cityview Hotel Hong Kong - Ulaz The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Kupaonica The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Pogled The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Kupaonica The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 422
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 4016recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (4016)
Razvrstati po:
Beng K. Parovi Singapore, 26. ožujka 2015.
Excellent Location

Convenience of MTR Good Location. Friendliness of hotel staff.
9
Very enjoyable
Meganathan V. Obitelji sa malom djecom India, 24. ožujka 2015.
Good location and cleanliness

Good location near to yau ma tau MTR.. Just walkable 2 mins and near to ladies market and Nathan road.
8
Very pleasant and rooms are small as usual for Hong Kong hotel
Puay C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. ožujka 2015.
A comfortable, nice hotel.

Staff were friendly and helpful. It is located near to MTR (3 mins walk). Just next to the hotel, there are cafes & Convenience store.
8,3
Overall I am happy with the hotel though out of the 3 rooms I booked, 1 is abit small but still acceptable for HK. The requests I made when I did my booking were all met. All the staff I met, from check in, bell service to room service, all were very friendly. I will recommend my friends to this hotel.
Si Y. Parovi Singapore, 23. ožujka 2015.
Great Location

Location, Cleaniess, Room
7
Si Y. Parovi Singapore, 23. ožujka 2015.
Great Location

Location, Cleaniess, Room
7
Christopher Y. Solo putnici Australia, 23. ožujka 2015.
Location is good but not a 4 star hotel

location location location
5,3
Linda L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. ožujka 2015.
Great location

Convenient, good service
8,7
MTR station is just 2-minutes away. Nearby eateries offer variety of dining options. Ladies Street and Sneakers Street are all within walking distance. Hotel is near many shopping places and yet located on a quiet street away from the maddening crowd and noise. Staff was friendly and courteous. We were upgraded to executive rooms that were newer and also allowed early check-in which we greatly appreciated after an overnight flight. I will definitely stay at this hotel the next time.
Shaari H. Solo putnici Malaysia, 21. ožujka 2015.
Pleasant surprise after all

1. curteous staff; 2. clean and tidy; 3. conveniently location
9,7
Splendid, how i wish i have known the hotel in previous visits
Panajiotis K. Parovi Netherlands, 19. ožujka 2015.
Location is awesome. Shopping. Transport.

It's very near the MTR yau ma tei.
7
The stay itself was so-so. Rooms were run down. And smells old.
Kin M. Solo putnici Hong Kong, 18. ožujka 2015.
Nice Stay

Nice staff, good location, clean room
7,7
Nice staff, good location, clean room

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - KafićThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - PogledThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06