Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4905recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (4905)
Razvrstati po:
Cindy H. Grupe Singapore, 23. svibnja 2016.
Value for money!
6,3
Srcond time in this hotel. Very good location, centralized, able to walk to many places in Yau Tsim Mong! Will be back again. It would be good if the room is bigger for a family.
Watchara V. Parovi Thailand, 22. svibnja 2016.
Good locations
5
Location: very closed to MTR for 1-2 minute walk Room size: not too small (Okay) Cleanliness: towel is not clean enough in last day. Overall: quite happy for 3-night stay
Wei Y. Parovi Singapore, 22. svibnja 2016.
Good location
5,7
The location of hotel is less than 200metres away from the Yau Ma Tei MTR exit A2. It is very convenient to travel around Hong Kong! Hotel room is rather spacious compared to other hotels that I have stayed before . The only flaw with the hotel is the rooms are not sound proof, I can hear people opening doors, talking and moving their luggage in the morning along the corridors. But I guess this is quite bearable since the location wins top down for me !
Kam K. Solo putnici Singapore, 21. svibnja 2016.
The room is small.
4,7
It does not have a TV console and sofa.
Lee C. Grupe Singapore, 21. svibnja 2016.
PERFECT LOCATION
5
The Premier rooms are really new and good (zen décor). Front desk, concierge and chamber maids were friendly and helpful! Good hotel with easy access to anywhere.
Yen T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. svibnja 2016.
Housekeeping not thorough
3,3
Customer service at Front desk not very helpful
Lee Y. Poslovni putnici Taiwan, 21. svibnja 2016.
convenient
5,7
good location and good service
Ben H. Parovi Singapore, 19. svibnja 2016.
Recent Stay
5,3
Pleasantly surprised with the newly renovated rooms. This is my preferred accommodation whenever I visit Hong Kong.
Ho C. Parovi Singapore, 19. svibnja 2016.
Satisfied
5,3
Allocated room was far better than the one we stayed in July 2015. However, on the last night stay, we were waken at around 3.00 am by noisy occupants who stayed next door. Very uncultured and inconsiderate.
Judith J. Solo putnici Australia, 18. svibnja 2016.
Great location
6,7
Stayed here 4 years ago and rooms updated but bathrooms on the small side. Perfect location near MRT and Nathan Road. Staff could not be more accommodating. Will be back.
1 od 1 recenzija
The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - KafićThe Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - PogledThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06