Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Kupaonica
The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Predvorje The Cityview Hotel Hong Kong - Kafić The Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The Cityview Hotel Hong Kong - Predvorje The Cityview Hotel Hong Kong - Ulaz
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 422
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 4331recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (4331)
Razvrstati po:
Vin C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 2. kolovoza 2015.
Great location for families

Location, staff attentiveness, great service
9,3
Awesome stay. We asked for an upgrade and was immediately given upgrade to deluxe room for all of our rooms (3rooms). Airport express shuttle is just at the door step
Prijavi ovu recenziju
Pasu K. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 2. kolovoza 2015.
Room is very small

Location, Fitness and Staffs
5,7
I think that room is very small and bath room is uncomfortable at all.
Prijavi ovu recenziju
Lay P. Solo putnici Singapore, 31. srpnja 2015.
Good review

Convenient, comfort n good staff
7,7
Fantastic
Prijavi ovu recenziju
Tsang Y. Parovi Hong Kong, 26. srpnja 2015.
So far so good

convenient location, reasonable price and good service
6,3
So far so good
Prijavi ovu recenziju
Hock T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. srpnja 2015.
Nice rooms

Upgraded free to premier suite, free smartphone usage and very nice to mtr station
9
We had a pleasant stay in the hotel with free upgrade to premier suite. Best of all we were given a free smart phone during our stay which we can call and bring out and upload our photo real time.
Prijavi ovu recenziju
Aliah A. Grupe Singapore, 23. srpnja 2015.
Great hotel location

Great location, near MTR station and affordable
8
I had an enjoyable stay at The Cityview Hotel. The hotel is located at a good location, very near to Yau Ma Tei MTR station. There's various bus stops around the area which made my daily commute easy around town.
Prijavi ovu recenziju
Cindy L. Poslovni putnici Singapore, 21. srpnja 2015.
Overall great

Location
7
Staffs are kind to provide complimentary upgrading with high floor as requested. One of the best location so far I have stayed in Hong Kong
Prijavi ovu recenziju
Vinh T. Poslovni putnici Vietnam, 20. srpnja 2015.
Good location

Good location. Excellent lunch buffet.
8
Prijavi ovu recenziju
Maria R. Parovi Philippines, 19. srpnja 2015.
The room was incredibly small

Location only
5,3
Not pleasant. The room Given to us was not cleaned. I had an allergic rhinitis attack.
Prijavi ovu recenziju
Zhi X. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 18. srpnja 2015.
Ideal location for first time traveller to HK

Location definitely, cleanliness, comfort of room
9
Location was outstanding - It was only a 3 minutes from "Yau Ma Tei" MTR station. Cleaner of the room was courteous and caring in small details - Left my pyjamas around and they fold them nicely and place it beside my bed Comfort was good too - there were not too many rooms per level, making it more serene and relaxing after a long day of sight-seeing. Staff was competent enough to fulfil minimum expectation. Overall, this hotel provides a very good experience.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - KafićThe Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - PogledThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05