Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Apartman The Cityview Hotel Hong Kong - Kupaonica
The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Cityview Hotel Hong Kong - Predvorje The Cityview Hotel Hong Kong - Kafić The Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The Cityview Hotel Hong Kong - Predvorje The Cityview Hotel Hong Kong - Ulaz
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 422
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 4388recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (4388)
Razvrstati po:
Poh G. Solo putnici Singapore, 25. kolovoza 2015.
Good location

Location room comfort staff
8,7
Prijavi ovu recenziju
Kok L. Solo putnici Singapore, 21. kolovoza 2015.
Perfect location for easy travelling and good pric

Location, Staff Services and Price
8,7
Near to perfect with helpful staff
Prijavi ovu recenziju
Poh G. Solo putnici Singapore, 20. kolovoza 2015.
Good location

Rooms
8,7
Prijavi ovu recenziju
Goh L. Parovi Singapore, 17. kolovoza 2015.
Clean and conviencent

Sauna,shopping just around the conner
8
Comfort
Prijavi ovu recenziju
Yew T. Parovi Singapore, 17. kolovoza 2015.
Good location

Location, room comfort and cleanliness
8,7
Prijavi ovu recenziju
Sakont R. Parovi Thailand, 16. kolovoza 2015.
Good Location, Best Value

Room, Location, Comfort
10
I stay 4 nights, much better than i expected good location good room
Prijavi ovu recenziju
Fenny Y. Solo putnici Singapore, 15. kolovoza 2015.
a hotel with very good location

location, clean rooms, complete basic facilities
7,7
I lost count of the number of times I had stayed in this hotel. I kept recommending this hotel to my city traveling friends for its superb convenient location and will continue doing so.
Prijavi ovu recenziju
Simone S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. kolovoza 2015.
5d4n

Friendly staff
8,3
Staff was friendly and helpful. Would recommend my friends to stay. Near mtr and city bus to and fro the airport.
Prijavi ovu recenziju
Hong Y. Parovi Singapore, 14. kolovoza 2015.
First Time stay

Location, Convenient , Comfortable
7,3
Enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Khwansunee B. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 12. kolovoza 2015.
Good

Staffs. Room. Location
9
Recommend from friends
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - KafićThe Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - PogledThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01