Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 4852recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (4852)
Razvrstati po:
Sandra O. Grupe Singapore, 26. travnja 2016.
Nice place & convenient
6,7
Nth time staying with The Cityview for its convenience, clean room and polite staff. Was upgraded to a premium suite this time round. The hotel also provided free handy smart phone for use during our stay. Will return to stay with them when I visit HK again!
Prijavi ovu recenziju
Leah B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. travnja 2016.
small room and no breakfast
4
nice location. too small rooms. the cost of the room is expensive because the rooms are too small and breakfast is not provided
Prijavi ovu recenziju
Ow B. Solo putnici Singapore, 24. travnja 2016.
Superb location
6,7
I'm extremely pleased reason being value for $. I had a comfortable stay with the economy plus room. Amenities provided & will top up . Efficiency during check in /out. Conceige is very polite. Mtr is right out. Everyday I shop around the shops nearby. Famous cookies brand also can be found. Will definitely book with cityview again without a doubt. Cheers with the good job.
Prijavi ovu recenziju
Teng K. Parovi Singapore, 24. travnja 2016.
Value for money stay in HK
6
Booked this room at exceptionally low price as compared to previous stay in cityview. Central location with bus A21 just across the road and YMT MTR right below. This is my 3rd time staying here.
Prijavi ovu recenziju
Ca'uis C. Parovi Singapore, 24. travnja 2016.
Housekeeping
4
The house keeping staff didn't wash the cups clean for our 3 nights stay in the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Wee E. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. travnja 2016.
Location
6,3
Very close to MTR. Many local eateries nearby. There is also a local supermarket at the next block. International fast foods like MacDonalds and KFC are also within minutes of walking.
Prijavi ovu recenziju
Bing G. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. travnja 2016.
value for money and good location
6,3
Location is very good. In between temple street and ladies market. Free airport shuttle from Kowloon station. Less than 2 mins walk to Yau Ma Tee MTR.
Prijavi ovu recenziju
Francis L. Grupe Singapore, 23. travnja 2016.
Friendly service
6
Staffs we met were friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Mitsuhiro Y. Poslovni putnici Japan, 22. travnja 2016.
Almost ok
6,7
It's almost okay but there was no shaver. You should get ready for
Prijavi ovu recenziju
Matti H. Solo putnici Finland, 21. travnja 2016.
Pretty good location. Great but expensive breakfas
5
.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmanThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - KafićThe Cityview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Cityview Hotel Hong Kong - UlazThe Cityview Hotel Hong Kong - PogledThe Cityview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - RestoranThe Cityview Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04