ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Cottage Suvarnabhumi Hotel

888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, Zračna luka Suvarnabhumi / Bang Na, Bangkok, Tajland 10520 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba
The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktivnosti The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Eksterijer hotela The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Eksterijer hotela The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Područje Zračna luka Suvarnabhumi / Bang Na Broj soba: 100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3561recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3561)
Razvrstati po:
Marc C. Obitelji sa malom djecom France, 1. veljače 2013.
Hotel charmant et bien situé / l'aéroport

Piscine
7,7
- Juste une nuit avant notre départ de Thailande. - Est proche de l'aéroport mais pas sous les couloirs aériens. - Rapport qualité/prix bon (surtout quand on a 58% de réduct) - Propre
Jessica O. Parovi United States of America, 15. prosinca 2014.
Best airport hotel

Amazing staff available and happy to help 24-7, amazing complimentary breakfast, great location (many restaurants and stores nearby)
8,7
We absolutely loved our short stay, and I will return every time I am coming to and from the airport, which is often! Great hotel and service for the price.
Lubos S. Solo putnici Slovakia, 14. prosinca 2014.
A good airport hotel

they wake you up and also drive to airport on time
8,3
it was just fine
Tanaporn W. Solo putnici Thailand, 11. prosinca 2014.
I was booked for 3 nights, TV bad, toilet bad too

Staff,
5
Never go back again
Sheng C. Grupe Taiwan, 8. prosinca 2014.
Good
7,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Joohyuk L. Poslovni putnici South Korea, 8. prosinca 2014.
easy to reach, convenient

very close to the airport, resonable price
8
liked it, but it was unbeilivable that this hotel doesn't have any information of phone number and email address.. shocked
Helen K. Solo putnici Australia, 7. prosinca 2014.
Airport location

close to airport, friendly staff, clean room
9,3
Very pleasant stay with friendly helpful staff.
Kah M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 6. prosinca 2014.
Great Location

Friendly Staff, Great Location, Clean Room
9
Perfect
Sirilada K. Poslovni putnici Thailand, 4. prosinca 2014.
Good location and resonable

Good nice resonable
8
Nedim P. Parovi United States of America, 3. prosinca 2014.
Convinient hotel

Location
7,3
Nice stay, for a day at the hotel is was ok, I do feel I would need more comfort and look for a better hotel. Stuff was good, very good. But hotel needs some remodeling. It's just getting old, need to be refreshed. I stayed here many times but Its time for something better . Thank you

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel BangkokThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - SadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktivnostiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - SadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - PredvorjeThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - SadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B05