Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Cottage Suvarnabhumi Hotel

888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, zračna luka Suvarnabhumi , Bangkok, Tajland 10520 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba
The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktivnosti The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Eksterijer hotela The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Eksterijer hotela The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Područje zračna luka Suvarnabhumi Broj soba: 100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 3848recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3848)
Razvrstati po:
Borislav I. Parovi Serbian, 25. veljače 2014.
odlican izbor u blizini aerodroma

komforne sobe , uredno i cisto , prijatno okruzenje , dobra lokacija
7,7
za jednu noc da nemate stresa oko jutarnjeg polaska aviona
Prijavi ovu recenziju
Marc C. Obitelji sa malom djecom France, 1. veljače 2013.
Hotel charmant et bien situé / l'aéroport

Piscine
7,7
- Juste une nuit avant notre départ de Thailande. - Est proche de l'aéroport mais pas sous les couloirs aériens. - Rapport qualité/prix bon (surtout quand on a 58% de réduct) - Propre
Prijavi ovu recenziju
Teoman A. Obitelji sa odraslom djecom Turkey, 25. kolovoza 2015.
nothing special!!!

location but nothing else
6
Its a normal airport hotel. Nothing special.
Prijavi ovu recenziju
Andrew E. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 23. kolovoza 2015.
2 adults and 3 children

Near the airport. Nice food in restaurant. Clean and tidy.
5,3
I think agoda was more the problem as I searched for a hotel for 2 adults and 3 children and they give me this one. The room was not big enough for all of us and we had to pay for an extra bed at 500baht a night. Agoda did not mention this?? The air conditioning is old and does not cool the rooms sufficiently. (After 2 stays in different rooms). Apart from that it's very near the airport but also quiet.
Prijavi ovu recenziju
Ioannis C. Solo putnici Greece, 22. kolovoza 2015.
Good location

Good location nice stafff
8,3
Very nice
Prijavi ovu recenziju
Gregory L. Solo putnici United States of America, 17. kolovoza 2015.
Great staff and airport transfers

Staff, pool, located near mall
8,7
Prijavi ovu recenziju
Janet N. Solo putnici United Kingdom, 14. kolovoza 2015.
More good than average

Location to airport
6
Basic hotel but clean and comfortable
Prijavi ovu recenziju
Helen K. Solo putnici Australia, 29. srpnja 2015.
One night

Big comfy bed, quiet location, friendly staff
8,3
This is a great hotel for one night if stopping over in Bangkok and flying the next morning. Friendly staff and large, clean rooms.
Prijavi ovu recenziju
Corinna B. Solo putnici United States of America, 28. srpnja 2015.
Quick but pleasant stay

Staff, near airport, staff
8,7
It was a very quick stay as I arrived late at night and went to the airport quite early the next morning. During my stay I was impressed that the concierge carried my bags to my room, the front desk gave me a wake up call exactly at the time requested and they had a cab ready for me at the time I asked for. They seemed very organized and that is always a plus when you are going to the airport. The only downside to the hotel was that it was difficult to get a cab from downtown Bangkok.
Prijavi ovu recenziju
Sawitree V. Solo putnici Thailand, 25. srpnja 2015.
close to the airport

good location
5,3
the room totally look different from the website. bed and pillow not comfortable but overall, if you stay only short hours and preferred close to the airport, this hotel can be one of your option.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel BangkokThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - SadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktivnostiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - SadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - PredvorjeThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - SadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07