ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Cottage Suvarnabhumi Hotel

888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, Zračna luka Suvarnabhumi / Bang Na, Bangkok, Tajland 10520 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran
The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktivnosti The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Eksterijer hotela
Područje Zračna luka Suvarnabhumi / Bang Na Broj soba: 100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3315recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3315)
Razvrstati po:
Marc C. Obitelji sa malom djecom France, 1. veljače 2013.
Hotel charmant et bien situé / l'aéroport

Piscine
7,7
- Juste une nuit avant notre départ de Thailande. - Est proche de l'aéroport mais pas sous les couloirs aériens. - Rapport qualité/prix bon (surtout quand on a 58% de réduct) - Propre
Hayder B. Parovi Sweden, 13. srpnja 2014.
Good for one or two nights before or after fly

Clean, friendly staff
7
Good for one night, it is clean, but location is not good cz we went about 10 pm to 7 eleven that lies a little bit far from hotel and we were about to be attacked by street dogs, which was scary and my wife was about to faint.
Mike R. Grupe United States of America, 10. srpnja 2014.
Great place to stay..with a great staff

Comfortable good air con . Very reasonable cost and great breakfast
10
Fantastic stayed extra two nights .. I will return !
Joseph G. Grupe United States of America, 9. srpnja 2014.
This was my third stay at tha Cottage.

Shopping restaurants within walking distance, airport transportation and great value
7
I would return again. The staff is friendly. It is an older hotel however a great location and good place to stay close to the airport.
Yasmine C. Poslovni putnici Australia, 8. srpnja 2014.
Very good

Helpful staff, cost, nice room. lovely cleaners
9,3
Enjoyable
Joanne G. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 4. srpnja 2014.
Ideal for overnight stopover

Location, shuttle, cafe
8,3
Perfect stopover whilst transitting through Banglok.
Theresa P. Solo putnici Australia, 3. srpnja 2014.
Excellent stopover hotel

spacious room, beautiful pool, airport shuttle
9,7
The Cottage is a beautiful place for a stopover because it is so close to the airport. The rooms were well appointed and comfortable, the airport shuttle was fast and straightforward, and the staff were helpful and friendly. The pool looked lovely and if I had longer I would have jumped in for a swim.
Tom B. Grupe Australia, 3. srpnja 2014.
FANTASTIC have stated here at least 20 x times. .

Location to Airport Very Clean & Friendly Very Inexpensive & fantastic value
10
My wife and I have stayed here at the cottage hotel more than 20 times. It's safe clean and only less than 10 mins from the airport. Its only $5 in a taxi to get there and they also have their own shuttle bus too. The staff are amazing and even.know my little boy by his first name every time we come. The rooms are superbly clean and quiet, Internet is fast n cheap 24/7. The cost of the big rooms are around $27 per night so it's excellent value.
Pitchaya C. Grupe Thailand, 1. srpnja 2014.
Decent stay

Location good value for money
7,3
The room is clean. The location is great and the staff is really helpful.
Woradee W. Grupe Thailand, 1. srpnja 2014.
It's a comfortable live

close to airportshuttle bus coffee
6,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel BangkokThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - SadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktivnostiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - SadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - PredvorjeThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - SadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C08