ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Cottage Suvarnabhumi Hotel

888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, Zračna luka Suvarnabhumi / Bang Na, Bangkok, Tajland 10520 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sadržaji The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran
The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktivnosti The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restoran The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska soba The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Eksterijer hotela
Područje Zračna luka Suvarnabhumi / Bang Na Broj soba: 100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3388recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3388)
Razvrstati po:
Marc C. Obitelji sa malom djecom France, 1. veljače 2013.
Hotel charmant et bien situé / l'aéroport

Piscine
7,7
- Juste une nuit avant notre départ de Thailande. - Est proche de l'aéroport mais pas sous les couloirs aériens. - Rapport qualité/prix bon (surtout quand on a 58% de réduct) - Propre
Michel H. Parovi France, 27. kolovoza 2014.
a very convenient stay

well located, close to airport, this a clean place to relax and very calm too.
9
stay for very nice and service excellent
Thanaporn P. Parovi Thailand, 12. kolovoza 2014.
near airport

clean small pool
6,7
shower room is small
Stephen R. Solo putnici United Kingdom, 7. kolovoza 2014.
Comfortable room , staff good and helpfull

Staff,location and room ok.
7,7
Kanokwan S. Grupe Thailand, 3. kolovoza 2014.
good location

helpful staff
7,7
The room is comfortable, nice bed, staff always helpful, easy to find transportation, nice shopping mall next to the hotel. The bad part was no free wifi, dirty pool and many mosquitoes.
Jennifer N. Parovi Singapore, 31. srpnja 2014.
Not as fantastic as reviews

NA
4,7
I've recently booked a 1-night accommodation at The Cottage Suvarnabhumi Hotel. My booking includes a complimentary one-way transfer but I've got to wait for approximate 20 minutes for the car to fetch me from the airport upon arrival because airport staff got to call for one even though prior arrangement had been communicated to hotel about my flight arrival time. I'v got to walk up & down the arrival hall to find the signage holding my name. The water flow in the shower room was so small, almost similar to the water flow from a tap. There was no kettle in the room, you will need to fetch hot water from the hotel lobby if you want to make yourself a cup of hot tea/coffee. Overall, negative experience
Paul E. Obitelji sa odraslom djecom Netherlands, 29. srpnja 2014.
Used sheets on one of the beds

Location,shuttle,airport proximity
5
Initially things seemed OK but on one of the beds sheets were used with most likely urine still in it! It destroyed our stay, resulting in this poor rating
Soontorn K. Poslovni putnici Thailand, 27. srpnja 2014.
Value of money

good location , nice staff ,really recommend
8,3
I stayed at this hotel very often since the service of the staff were very nice, I'm quite impressed on their service, the price per night not expensive ,good place for transit .
Sirirak S. Solo putnici Thailand, 26. srpnja 2014.
Smelly room and Bad View.

Park very terrible
2,7
Paul H. Solo putnici United Kingdom, 26. srpnja 2014.
Good place for a transit

Location, value, clean
7
For an overnight transit at Suwanibhum - this is really a good option. I booked on Agoda from the Starbucks in the airport - they came to get me, the place is close, is clean and it is good value.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel BangkokThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - SadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktivnostiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - SadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - PredvorjeThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - SadržajiThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Gostinjska sobaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestoranThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A05