ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality

24 Mount Elizabeth, Voćnjak, Singapur 228518 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Eksterijer hotela The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Predvorje The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba
The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Bazen The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Soba za sastanke
Mjesto: Voćnjak Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2895recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2895)
Punyakanthi N. Parovi Sri Lanka, 12. travnja 2014.
Great stay.

Efficient and courteous staff. Quiet environment ideal for relaxing after a busy day and comfortable rooms.
8,3
Was a good stay - as has been the previous times.
Michael T. Poslovni putnici United Kingdom, 7. travnja 2014.
Fine

Convenient for my business trip and shopping with many restaurant options afterwards.
7
I would like to stay again this weekend 12 to 14 (2 nights) at the same rate as last week?
Kayjin T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 6. travnja 2014.
A below average hotel

Location, friendly staff, reasonable price.
5
Overall it was average. The room was old and the wooden hangers were chipped and damaged my shirt. The bathroom door was old and corroded. The walls are old as well and it really needs an upgrade badly.
Saowapha S. Poslovni putnici Thailand, 5. travnja 2014.
good

location clean communicate
6
Danny C. Poslovni putnici Malaysia, 2. travnja 2014.
Very well taken care of, all needs met, fuss free

location, friendly staff and accessibility
7,7
I was a good stay, purely for business so most evening I'll be in my room. News channel and internet makes staying in while working on projects bearable.
Whitney B. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 31. ožujka 2014.
Near to orchard.

Near to orchard, clean, good
6,7
Rosalina D. Grupe Philippines, 29. ožujka 2014.
good

rooms nice
8,3
better
Wei X. Parovi Malaysia, 29. ožujka 2014.
well-kept hotel

walking distance to shopping malls, convenient, value for money
6,3
closed to shopping malls, easy access, value for money. good environment and friendly staffs. definitely will come back again.
Charly H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. ožujka 2014.
I really enjoyed stay at this hotel

Nice room, friendly staff, good location
8
I really enjoyed stay at this hotel during my vacation at singapore
Thi T. Obitelji sa odraslom djecom Vietnam, 24. ožujka 2014.
Old room bathroom was not clean. Staff is friendly

friendly staff, near shopping centre
6
the bathroom is not clean. there were many hair in the bathtub.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality SingapurThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Eksterijer hotelaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - PredvorjeThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - BazenThe Elizabeth Hotel by Far East Hospitality Singapur - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C02