Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Excelsior Hong Kong

281 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 832recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (832)
Razvrstati po:
Dawn L. Parovi Malaysia, 3. svibnja 2016.
Ms
5
Good location, and friendly staffs.
Prijavi ovu recenziju
Poon C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. travnja 2016.
Great Hotel!
6
I am really impressed with this hotel; with the extra miles demonstrated by their staff. It was my birthday on the first day of check in; they sent me a handwritten birthday card and a box of chocolate. The front desk staff is so kind in offering a complimentary baby cot for my baby girl; followed by special welcome gifts for her.....I never see a hotel offer such a warm welcome for family traveling with baby. Bravo....keep up the outstanding customer services. Room and bed are very comfortable and the location is perfect!
Prijavi ovu recenziju
Myron C. Poslovni putnici Philippines, 22. travnja 2016.
Booked a room but gave me different room!
5
I booked a room and the description was 1 king and 1 queen bed. Excelsior said there is no such thing. So why is it in your booking list?
Prijavi ovu recenziju
Kai Y. Parovi Singapore, 21. travnja 2016.
Decent Value for Money
5,3
It was a decent stay.
Prijavi ovu recenziju
Chiaming H. Poslovni putnici Taiwan, 27. ožujka 2016.
pretty good
6
good location, good service and very clear I will back to live next time.
Prijavi ovu recenziju
Tanvir G. Poslovni putnici United Kingdom, 6. ožujka 2016.
Good

Good
8,3
Prijavi ovu recenziju
William B. Parovi United Kingdom, 2. ožujka 2016.
Holiday visit

Staff, executive lounge and dining
9
I have stayed at the Excelsior many times over the last 20 years. While it is starting to look a bit tired, the staff and facilities have always been excellent. I used to move between The Park Lane hotel and the Excelsior, finally settling in at the Excelsior some 15 years ago. I cannot rate this hotel other than first class. Try the executive floor for a real pampering
Prijavi ovu recenziju
Angelo H. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. veljače 2016.
disappointed

location, location, location and the staff as well
6,7
im a fréquent guest for this hotel i believe i had stayed here for more than 30 times all throughout , but this is the first time I'm so disappointed, the air quality of the room was terrible and i had change room twice but still the same from 9th floor to 19th floor but had no choice since i already move in and paid , you paid extra compared to beautiful boutique rooms in hkg because of the staff and convenience. i strongly believe this hotel had to renovate their rooms, its been two decades if I'm correct it hasn't change won't be back will prefer parklane
Prijavi ovu recenziju
Lesley A. Grupe Philippines, 13. veljače 2016.
Excellent service, excellent location, spacious ro
6
Location is perfect as it is in the heart of Causeway bay. Major malls like Sogo and Times Square are within walking distance as well as small eateries and supermarket. Staff are very courteous and attentive to guest's needs. Rooms are spacious with not too cramped bathroom. Wifi is fast.
Prijavi ovu recenziju
Chee L. Poslovni putnici Malaysia, 26. siječnja 2016.
Excellent Stay !
6,7
Excellent Stay !
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Excelsior Hong Kong Hong KongThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PogledThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PogledThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Posao CentarThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PredvorjeThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pub/salonThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KafićThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PogledThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PogledThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02