Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Excelsior Hong Kong

281 Gloucester Road , Causeway Bay, Hong Kong 35301 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pogled The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pogled The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Posao Centar The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Predvorje The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran
The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pub/salon The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Kafić The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Područje Causeway Bay Broj soba: 883
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 775recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (775)
Razvrstati po:
Ong C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. kolovoza 2015.
Excelsior Hotel - Hong Kong

staffs are so freindly , idea Location and wonderfull room view !
9,3
Excellen , made our stay unforgettable !
Prijavi ovu recenziju
Suvannee K. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 16. kolovoza 2015.
One of the best hotels in HK

Location, service and price
8,3
We were in HK last week and so happy with the hotel both location and service provided. As we need to go here and there the whole period of stay, we found that the hotel is located in the centre of everything - shopping and transportation i.e. taxi or trame. We were happy with the service of hotel staffs as well.
Prijavi ovu recenziju
Zhao Y. Parovi Singapore, 9. kolovoza 2015.
Enjoyable and comfortable stay

Location, comfortness and service
9,3
I felt extremely happy with the service that The Excelsior Hong Kong has provided me with. Firstly was the early check in they provided me upon reaching the hotel as I took the morning flight. Secondly, the service was commendable, the staff they greeted all the hotel guests and helped us with our enquiries. Thirdly, the location of the hotel was nearby to many stores and shopping malls which we can easily access to. The list just goes on and on, the hotel room was very comfortable and the staff which made up our room helped us to tidy up our things as well. Overall, I would definitely recommend anyone to this hotel. Would definitely be back to The Excelsior when visiting Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Ka T. Poslovni putnici Hong Kong, 4. kolovoza 2015.
The Excellent Location

Location convience,Great services,Good food
7
Very great
Prijavi ovu recenziju
Chong K. Parovi Hong Kong, 3. kolovoza 2015.
Good

Cri
8
Prijavi ovu recenziju
Chi L. Poslovni putnici Canada, 30. srpnja 2015.
Perfect location

Staff, location, cleaness
10
Definetly come back for sure
Prijavi ovu recenziju
Tsz K. Poslovni putnici United Kingdom, 29. srpnja 2015.
Value for money

Tidiness, Location
8
Prijavi ovu recenziju
Hui L. Parovi Singapore, 27. srpnja 2015.
good!

location, cleanliness, comfort
8,3
Prijavi ovu recenziju
Sock G. Poslovni putnici Singapore, 24. srpnja 2015.
Good location but will not recommend

Location
6,3
Reasonable. The sound proofing between rooms were bad. You can literally hear the water sounds very clearly when one is bathing and it can be very noisy at night. There are many tourists in the hotel so taxi queue can be terribly long.
Prijavi ovu recenziju
Anthoni C. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
good place and good location

food,location,
8,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Excelsior Hong Kong Hong KongThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PogledThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PogledThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Posao CentarThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PredvorjeThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pub/salonThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KafićThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PogledThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PogledThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01