Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Excelsior Hong Kong

281 Gloucester Road , Causeway Bay, Hong Kong 35301 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pogled The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pogled The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Posao Centar The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Predvorje The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran
The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restoran The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pub/salon The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Kafić The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Područje Causeway Bay Broj soba: 883

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 819recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (819)
Razvrstati po:
Caroline C. Parovi Philippines, 19. siječnja 2016.
Good hotel, rude housekeeping

Location, location, location
7,7
It was good except for one housekeeper who is very very rude.
Prijavi ovu recenziju
Richy R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 6. siječnja 2016.
Great cust. service experience

Customer Service, Location, Quality
10
I am a frequenter in Excelsior and I am always met with quality and service delux on my every visit. However, on this particular stay of mine, I was a bit dismayed as our rooms were surrendered to us at 5:00pm instead of the supposed 2pm check in. However, Max, the GM came to me with great complimentaries to compensate the inconvenience, also explaining how full the hotel is given that it's New Year's Holidays. Kudos to Him and his staff for owning their shortcomings and offering compensation. If you'd ask me now, I will still patronize The Excelsior and highly recommend it to friends and family. After all, the hotel is always giving justice to its name - excelence!
Prijavi ovu recenziju
May B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. siječnja 2016.
My review for hotel

near shopping area, mrt, harbour
6,7
Great
Prijavi ovu recenziju
Yin M. Parovi Hong Kong, 31. prosinca 2015.
Lovely stay!

Staff, location, price
8,3
Prijavi ovu recenziju
Lokman Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 28. prosinca 2015.
Convenient location

Location, customer service and room size
9,3
Prijavi ovu recenziju
Louis W. Parovi Canada, 21. prosinca 2015.
Hotel was run down not what it used to be.

Location
4,7
Not good at all
Prijavi ovu recenziju
Alexander F. Solo putnici United Kingdom, 20. prosinca 2015.
Excelsior Hong King

Atmosphere - location - friendly staff
3,7
Very Good
Prijavi ovu recenziju
John H. Parovi United States of America, 20. prosinca 2015.
A Nice Welcome to Hong Kong

Staff, room and location.
8
We enjoyed our stay very much. The room was a bit small but the amenities were very good. The staff was very accommodating and we really liked the location. We would definitely recommend this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Lesley A. Parovi Philippines, 30. studenog 2015.
Good service, good location

Good service, good location, free wifi
9,3
Good service, good location, free wifi
Prijavi ovu recenziju
Erwin B. Parovi Indonesia, 23. studenog 2015.
Good location

Location, location, location
6,3
Very satisfied with the location
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Excelsior Hong Kong Hong KongThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PogledThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PogledThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Posao CentarThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PredvorjeThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pub/salonThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KafićThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PogledThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - PogledThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02