ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Exchange Regency Residence Hotel

Exchange Road corner Meralco Avenue, Ortigas-Pasig, Manila, Filipini 1605 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Eksterijer hotela The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Eksterijer hotela The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Restoran The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Recepcija The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Predvorje The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Predvorje The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Predvorje The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Predvorje The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska soba The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska soba The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Plesna dvorana The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Soba za sastanke The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pogled The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pogled The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska soba The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska soba
The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska soba The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska soba The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska soba The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska soba The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Restoran The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Restoran The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Rekreacijski sadržaji The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Sadržaji The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Plesna dvorana The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska soba The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Dvorana za fitness The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Bazen
Područje Ortigas-Pasig Broj soba: 216
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 758recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (758)
Razvrstati po:
Yrralyn G. Grupe Philippines, 12. travnja 2015.
HIGHLY RECOMMENDED

CLEAN - AFFORDABLE - CONVINIENT
8,7
Perfect Stay
Shonaley C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 11. travnja 2015.
nice and clean

simple but elegant room, friendly staff,relaxing
9,7
friendly staff, simple but elegant room, relaxing place
Leah C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. travnja 2015.
Ok for short stay

location, room size, bed
6,3
We chose this because we need a kitchen. However the room does not have enough plates and utensils. elevator is faulty
Giovan G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. travnja 2015.
Serviced Apartments

Location, Value and Clean
8,7
Diaset M. Solo putnici Philippines, 26. ožujka 2015.
Good location

Good location, nice staff, delish complimentary breakfast.
7
Arianne A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. ožujka 2015.
great except that the amenities arent available

big room, location and its clean
8,3
t was ok but we booked there because we want to take the kids for a day out and to have swimming but we werent informed that the pool and childrens play place were not available since its under renovation. so it was a bit disappoinying. and the food isnt ok at all if its a 4 star hotel.
Wilhelm K. Parovi Germany, 21. ožujka 2015.
unpleasant stay

good location, friendly staff,
5
unpleasant, Sauna, swimming pool and gym were closed during the whole time we stayed, the breakfast is still the worst on earth, we will never come back
Julian H. Parovi United Kingdom, 18. ožujka 2015.
New

Ckean,modern and decent
8,3
Our stay was excellent suited our visit very well will definately stay here again and would recommend others to stay here..
Mark W. Parovi United States of America, 4. ožujka 2015.
good hotel

the free breakfast the view the service my
7,7
I had a really nice time at the hotel i felt safe the workers really go out of there way to take care of you
Faustino J. Poslovni putnici Philippines, 28. veljače 2015.
Very good location and cleanliness

Cleanliness, proximity and value for money
9,3
Comfortable and relaxing.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Exchange Regency Residence Hotel ManilaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Eksterijer hotelaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Eksterijer hotelaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - RestoranThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - RecepcijaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - PredvorjeThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - PredvorjeThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - PredvorjeThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - PredvorjeThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska sobaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska sobaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Plesna dvoranaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Soba za sastankeThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - PogledThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - PogledThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska sobaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska sobaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska sobaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska sobaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska sobaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska sobaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - RestoranThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - RestoranThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Rekreacijski sadržajiThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - SadržajiThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Plesna dvoranaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska sobaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Dvorana za fitnessThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - BazenThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - BazenThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - BazenThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - BazenThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - SadržajiThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Dječji klubThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska sobaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - RestoranThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska sobaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A05