ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Fleming

41 Fleming Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Restoran The Fleming Hong Kong - Soba za sastanke The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Restoran The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Interijer hotela The Fleming Hong Kong - Kupaonica The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba
The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Pub/salon The Fleming Hong Kong - Restoran The Fleming Hong Kong - Predvorje The Fleming Hong Kong - Soba za sastanke The Fleming Hong Kong - Posao Centar The Fleming Hong Kong - Recepcija The Fleming Hong Kong - Predvorje The Fleming Hong Kong - Predvorje The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 66
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 702recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (702)
Razvrstati po:
Rolando C. Solo putnici United States of America, 7. travnja 2015.
Great Place but...

Room layout, bed comfort bathroom.
9,7
Hotel is Great, huge room for hong kong, great bathroom with shower and a huge tub, great linens, modern layout and great location, BUT the elevator is incredibly tiny, 4 people size, and takes forever to come, and there is no decent stairs option. It is really a deal breaker for me, hotel would be my go to, but standing for 15 minutes waiting for the only elevator that goes to your floor, and not even having an option, no way.
Carina G. Poslovni putnici Philippines, 6. travnja 2015.
Hard bed, but good location

location, attentive staff
6,7
ok but the beds were uncomfortably hard
Nicolai K. Poslovni putnici Denmark, 25. ožujka 2015.
Friendly staff

location and service
7,7
good as always - been coming for 5 years
Graham R. Parovi New Zealand, 24. ožujka 2015.
New to town

Location if you where I this end of town
5,7
Ok average rooms basic breakfast very good front office staff helpful beyond expectation
Michael H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. ožujka 2015.
Excellent location

Good location, friendly staff, close to mrt
9,3
Enjoyed my stay in this hotel. Will come back again someday....
Xin Y. Parovi Malaysia, 22. ožujka 2015.
Good location bad room comfort

Locatio
6
Fine, poor bed condition.
Lee S. Poslovni putnici Malaysia, 21. ožujka 2015.
Good

Location, Service, Room
7,7
Eve L. Parovi Singapore, 20. ožujka 2015.
Value for Money

Location; Near eateries; Good service
7,3
Near Wanchai MTR which is convenient to move around HK and around the hotel, there are cafe and resturants. Though the standard room is small, it is value for money as basic amenities are all there.
Syed N. Solo putnici Malaysia, 16. ožujka 2015.
Excellent stagg

Location
8
Was so impressed by the front desk. I left my phone on seat at the reception. Was already walking down towards the hotel shuttle bus. The gentleman from the front desk came running down the street to give my hp back. Made my trip!thank you
James L. Parovi United States of America, 15. ožujka 2015.
Retire

Nithing
9
Not good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Fleming Hong KongThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - RestoranThe Fleming Hong Kong - Soba za sastankeThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - RestoranThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Interijer hotelaThe Fleming Hong Kong - KupaonicaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Pub/salonThe Fleming Hong Kong - RestoranThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Soba za sastankeThe Fleming Hong Kong - Posao CentarThe Fleming Hong Kong - RecepcijaThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Hrana i pićeThe Fleming Hong Kong - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3B06