ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Fleming

41 Fleming Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Restoran The Fleming Hong Kong - Soba za sastanke The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Restoran The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Interijer hotela The Fleming Hong Kong - Kupaonica The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba
The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Pub/salon The Fleming Hong Kong - Restoran The Fleming Hong Kong - Predvorje The Fleming Hong Kong - Soba za sastanke The Fleming Hong Kong - Posao Centar The Fleming Hong Kong - Recepcija The Fleming Hong Kong - Predvorje The Fleming Hong Kong - Predvorje The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 66
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 612recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (612)
Razvrstati po:
Thanat T. Poslovni putnici Thailand, 22. listopada 2014.
Great location for Hongkong Convention center

Convenient, Clean, and Quiet
7,7
Wilfredo C. Solo putnici Philippines, 19. listopada 2014.
warmth and accomodating

hotel staffs' friendliness, location is good, restaurant generosity
9
satisfied and value for money. highly recommended for solo travelers like me.
Pei C. Parovi Taiwan, 12. listopada 2014.
Comfortable &home-like hotel

Near MTR station,
9
James W. Solo putnici Singapore, 3. listopada 2014.
Awesome room

Clean, Modern, Near to MTR
8,3
Toby N. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 3. listopada 2014.
new feel hotel

decent-sized room (superior), great walk-in shower, near to restaurants.
8,7
Very comfortable. Only gripe would be the very strong air-conditioning which we couldn't turn down.
Kian M. Solo putnici Singapore, 30. rujna 2014.
Clean Modern Hotel, Centrally Located

Cleanliness, Location, Modern Setting
8
Its my second time staying in this hotel and my experience was good. Rooms are modern and clean. Location is convenient with easy access to the MTR. Will definitely stay here again.
Baeklok O. Poslovni putnici South Korea, 26. rujna 2014.
Good

#1. Clean #2. Kind staffs #3. Location
9
Satisfied
Giancarlo M. Parovi United States of America, 21. rujna 2014.
Pleasant Stay

Nice Hotel. Price. Location
8,7
Enjoyed my stay at The Fleming. Very close to the station and easy to find. Great location with plenty of restaurants and bars in the area. Would definitely go again.
Jean L. Poslovni putnici Canada, 17. rujna 2014.
great location.

great location, decent breakfast, free wine in the lobby during happy hour allows you to meet and chat with other travellers
9,3
Cory P. Grupe Canada, 15. rujna 2014.
Good location, small rooms, a bit dated.

Location, Location, Location.
6,3
It was ok, it was reasonably priced for Hong Kong, apparently all hotels have small rooms in the city, so it was on par. It seemed a bit dated inside, carpets could use replacement or a good wash. Also, the toilet inside my room didnt flush properly. You had to slowly try to move the handle back and forth, and it might work on the 12th attempt to flush the toilet. I even opened up the tank but the seal/plug in back was protected so could not do a manual overide. I even told the front desk staff one morning before I went out for the day, but when I came back to the hotel around 9pm, still it wasnt fixed. Not impressive. I would only give this hotel 6.5 out of 10 for all around score.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Fleming Hong KongThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - RestoranThe Fleming Hong Kong - Soba za sastankeThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - RestoranThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Interijer hotelaThe Fleming Hong Kong - KupaonicaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Pub/salonThe Fleming Hong Kong - RestoranThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Soba za sastankeThe Fleming Hong Kong - Posao CentarThe Fleming Hong Kong - RecepcijaThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Hrana i pićeThe Fleming Hong Kong - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3B03