Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Fleming

41 Fleming Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Fleming Hong Kong - Predvorje The Fleming Hong Kong - Predvorje The Fleming Hong Kong - Hrana i piće The Fleming Hong Kong - Predvorje The Fleming Hong Kong - Interijer hotela The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Hrana i piće The Fleming Hong Kong - Predvorje The Fleming Hong Kong - Hrana i piće The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Eksterijer hotela The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Eksterijer hotela
The Fleming Hong Kong - Eksterijer hotela The Fleming Hong Kong - Eksterijer hotela The Fleming Hong Kong - Eksterijer hotela The Fleming Hong Kong - Eksterijer hotela The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Wanchai Broj soba: 66
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 747recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (747)
Razvrstati po:
Nam H. Poslovni putnici Malaysia, 27. kolovoza 2015.
Firendly and professional staff

The front desk check in, restaurant staff, cleanliness
9
Very comfortable bed. Good sleep.
Prijavi ovu recenziju
Jan M. Poslovni putnici Philippines, 19. kolovoza 2015.
Not Bad

Accommodating Staff; Clean; Near Subway
8,7
The hotel is conveniently located about 5-7 minutes from Wan Chai MTR station. However, there are only few food establishments available within the area. There may be some Chinese, Korean and American restaurants available, but the choices are quite limited. The reception staff are very friendly and professional. The rooms are clean but small. Amenities and WiFi are provided for the guests.
Prijavi ovu recenziju
Khang J. Parovi Malaysia, 17. kolovoza 2015.
The little pack of comfort

Room amenities, room layout, design of comfort
8,3
It's pleasantly nice, with facilities so well in place tidy and nice to look
Prijavi ovu recenziju
Soares G. Poslovni putnici Macau, 11. kolovoza 2015.
Quite old style

Comfortable, easy access to mini shops and near shopping places.
6,3
Quite difficult to find the hotel as it is located on the edge of the street and under a bridge. Exterior of the building is good but the rooms are old. Toilet is big enough but no bathtub and limited choices of in room dining.
Prijavi ovu recenziju
Robert V. Parovi Australia, 11. kolovoza 2015.
Stylish yet simple hotel with a little bit extra

Room amenities, cleanliness and quietness of rooms.
8,7
Excellent value for money. Consider going for the higher room categories. Don't bother with free airport express bus to Hong Kong Station. Taxis cheap and plentiful.
Prijavi ovu recenziju
Bob H. Parovi Netherlands, 10. kolovoza 2015.
Freindly staff and a great location. Good value fo

Service,location,value
8,3
Prijavi ovu recenziju
Chen C. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 10. srpnja 2015.
Fleming experience

Free smartphone, good service, nice breakfast
7,3
Prijavi ovu recenziju
Hyunjun C. Poslovni putnici South Korea, 23. lipnja 2015.
good location. close to china resources center.

good location, clean, kind staff.
9
it was good except 2 things. room was a bit small and wifi sometimes slow.
Prijavi ovu recenziju
Leslie C. Parovi Hong Kong, 13. lipnja 2015.
Overrated

location, staff
7
The room is too small for the price
Prijavi ovu recenziju
Norbert E. Poslovni putnici Germany, 9. lipnja 2015.
5 Day Business Trip

Location, near Exhibition Center and centre of Wanchai
6,7
I must say I was a little disappointed about the look of the room I had. Worn out and needs renovation soonest. Staff trying their best to provide you with a good service, but as I said, the room is just poor. As well, fitness room is not in the hotel, it's outsourced about a 5 min walk away to a public fitness center. Housekeeping seems not to be well organized for several reasons. Internet was OK, TV OK, air-con noisy! Best certainly is the location near to the exhibition center.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Fleming Hong KongThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Hrana i pićeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Interijer hotelaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Hrana i pićeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Hrana i pićeThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Fleming Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Fleming Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Fleming Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Fleming Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02