ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Fleming

41 Fleming Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Restoran The Fleming Hong Kong - Soba za sastanke The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Restoran The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Interijer hotela The Fleming Hong Kong - Kupaonica The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba
The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Pub/salon The Fleming Hong Kong - Restoran The Fleming Hong Kong - Predvorje The Fleming Hong Kong - Soba za sastanke The Fleming Hong Kong - Posao Centar The Fleming Hong Kong - Recepcija The Fleming Hong Kong - Predvorje The Fleming Hong Kong - Predvorje The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba The Fleming Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 66
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 691recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (691)
Razvrstati po:
Graham R. Parovi New Zealand, 24. ožujka 2015.
New to town

Location if you where I this end of town
5,7
Ok average rooms basic breakfast very good front office staff helpful beyond expectation
Xin Y. Parovi Malaysia, 22. ožujka 2015.
Good location bad room comfort

Locatio
6
Fine, poor bed condition.
Lee S. Poslovni putnici Malaysia, 21. ožujka 2015.
Good

Location, Service, Room
7,7
Eve L. Parovi Singapore, 20. ožujka 2015.
Value for Money

Location; Near eateries; Good service
7,3
Near Wanchai MTR which is convenient to move around HK and around the hotel, there are cafe and resturants. Though the standard room is small, it is value for money as basic amenities are all there.
Syed N. Solo putnici Malaysia, 16. ožujka 2015.
Excellent stagg

Location
8
Was so impressed by the front desk. I left my phone on seat at the reception. Was already walking down towards the hotel shuttle bus. The gentleman from the front desk came running down the street to give my hp back. Made my trip!thank you
James L. Parovi United States of America, 15. ožujka 2015.
Retire

Nithing
9
Not good
Jason F. Solo putnici Singapore, 11. ožujka 2015.
still as good as 3 years ago ...

quietness, accessible to other locations, comfortble
7,7
Enjoyed my stay ... Everything is the same as 3 years ago ... Except that the fact is the hotel is 8 years old now ... It may need a renovation even though it is well maintained ... Staff are well trained and attentive ... Room is clean, cosy and comfortable ... Surrounding is quiet and not crowded ... I may come back again after the hotel is renovated ...
Camille T. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 25. veljače 2015.
Excellent location. Staff is very helpful

Location, service and cleaningness
7,7
Excellent experience
Torquil N. Poslovni putnici United Kingdom, 17. veljače 2015.
outstanding value for money

staff, service, value
9
I really loved the warm, thoughtful and efficient staff at the Fleming. It's unusual in HK, even at the top end and in this case was exceptional. Thank you to all staff.
Liang Y. Poslovni putnici Canada, 9. veljače 2015.
Good stay

location, service, price
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Fleming Hong KongThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - RestoranThe Fleming Hong Kong - Soba za sastankeThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - RestoranThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Interijer hotelaThe Fleming Hong Kong - KupaonicaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Pub/salonThe Fleming Hong Kong - RestoranThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Soba za sastankeThe Fleming Hong Kong - Posao CentarThe Fleming Hong Kong - RecepcijaThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Hrana i pićeThe Fleming Hong Kong - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C05