Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Fleming

41 Fleming Road, Wanchai, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 817recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (817)
Razvrstati po:
Relie E. Parovi Philippines, 31. siječnja 2016.
location near mtr

1) near mtr 2) easy check in and check out 3)shower room
6
its good .but not ok about the area of the hotel restaurant its too small and we need to wait for a seat
Prijavi ovu recenziju
Chien I. Poslovni putnici Taiwan, 6. siječnja 2016.
goood
8
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Tim M. Parovi Australia, 2. siječnja 2016.
value for money & location

value for money & location
7,7
Prijavi ovu recenziju
Lori P. Parovi Canada, 29. prosinca 2015.
Hotel stay

Close to train which is convenient. Room was clean. Provided a cell phone.
5
Our stay was alright, the room was clean, the staff were friendly, but the neighbourhood was a bit schetchy, there is no view whatso ever to see, it's right under/beside an overpass. Don't bother having the breakfast, it was terrible.
Prijavi ovu recenziju
Maria N. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 29. prosinca 2015.
Overall good hotel

Clean, good service, reasonably priced
8,3
Overall, it was good. The only downside was that the fire alarm sounded at 6 in the morning on one of the days.
Prijavi ovu recenziju
Adrienne G. Parovi United States of America, 25. prosinca 2015.
Great location, fabulous service and wonderful roo

The Room, the service and the happy hour.
9,3
No serious issues, the hotel was more than expected as was the service, the food had a bit to be desired but everything else was amazing.
Prijavi ovu recenziju
Martti M. Solo putnici Estonia, 21. prosinca 2015.
spacious rooms, good wifi

spacious rooms, good location, reliable wifi
9,3
The room was very big and they even had a smartphone in the room that guests can use to discover Hong Kong. Bed was comfy, wifi reliable. The hotel was a bit difficult to find at first but it is big enough not to miss eventually. Lots of restaurants and bars and shops closeby. I would stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Joey T. Grupe Singapore, 21. prosinca 2015.
Good stay

Clean room, friendly staff
7,7
Hotel location is not that strategic, about 15 mins walk from Wan Chai station. Room is clean. Asked for additional towels and received them rather quickly. Overall, a good stay.
Prijavi ovu recenziju
Lai H. Parovi China, 18. prosinca 2015.
Surprise treat on a birthday stay

spacious room, comfortable bed, convenient location
8,3
It was a wondeful stay to celebrate a birthday, the fleming is located in a prime location of wanchai, with a stylish design yet reasonable price and satisfactory services. The staff are nice and friendly to handle our request in professional manner. The room is also equipped with a handy phone for local calls, which believes to be a top-up service for visitors and businessman. However, the sound-proofing of room is fair, we could hear what the people was talking clearly in the corridor.
Prijavi ovu recenziju
Ankit A. Obitelji sa malom djecom India, 15. prosinca 2015.
Nice Location. Small rooms

Location, staff
3
Nice location. Near to Wan Chai MTR. pretty accessible. Small rooms
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Fleming Hong KongThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Hrana i pićeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Interijer hotelaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Hrana i pićeThe Fleming Hong Kong - PredvorjeThe Fleming Hong Kong - Hrana i pićeThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Fleming Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Fleming Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Fleming Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Fleming Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Gostinjska sobaThe Fleming Hong Kong - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08