Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Wanchai Broj soba: 320
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1790recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1790)
Razvrstati po:
Pooja A. Poslovni putnici Singapore, 29. lipnja 2015.
Excellent location for business

Location, Room View and Staff
8
I had a pleasant stay, with close proximity to the Convention Centre. The staff are very nice. My Harbourview room was comfortable with a lovely corner window view.
Harsh A. Poslovni putnici India, 27. lipnja 2015.
Very nicely located budget hotel, very clean

Walking to Hong Kong exhibition and convention center, clean rooms with good amenities, will surely stay here again. Price was perfect according to Hong Kong And good transportation around. Free WiFi
7
Mei Y. Solo putnici Hong Kong, 22. lipnja 2015.
Very convenient location

Very convenient location; close to mtr and eateries; value for money
8
Gary A. Parovi Canada, 15. lipnja 2015.
Helpful Staff

Location, the view but that will be gone soon, clean.
8,3
the staff we very accommodating, but I wish we were on a higher floor.
Kanako I. Solo putnici Japan, 15. lipnja 2015.
Good sized hotel in front of Exhibition Centre

Close to Exhibition Centre
8
My stay at The Harbourview Hotel was a pleasant one. The room is small (but just as in many hotels in Hong Kong) but I four it convenient enough. The hotel is just across the street from the Exhibition Centre and could be a better choice than other hotels near Wan Chai station if you want to walk to the Exhibition Centre.
Nicole L. Poslovni putnici Malaysia, 14. lipnja 2015.
Very convenience just few minutes walk to conventi

Clean, quite, friendly staffs
8,7
Excellent will come back again
Joffroy B. Parovi Belgium, 13. lipnja 2015.
Nice hotel

Location, cleanliness, price
7,3
Nice stay
Christopher P. Poslovni putnici United Kingdom, 11. lipnja 2015.
My new Hong kong hotel for every business trip

room, location and service
9,7
Excellent hotel. Very nice rooms. Fantastic location and excellent price. This is now my new business hotel in HK. I have now stayed there twice and will again on my next trip.
Dwight W. Poslovni putnici Australia, 10. lipnja 2015.
Clean hotel, a little away from transport

hotel harbour view, food and room cleanliness
6,3
Nit really near convenient public transport. A walk .. otherwise perfectly fine hotel.
Mr. T. Poslovni putnici France, 6. lipnja 2015.
so so
4,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Harbourview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Harbourview Hotel Hong Kong - UlazThe Harbourview Hotel Hong Kong - UlazThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - PogledThe Harbourview Hotel Hong Kong - PogledThe Harbourview Hotel Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2G05