ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Spa centar The Harbourview Hotel Hong Kong - Pogled The Harbourview Hotel Hong Kong - Posao Centar The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran The Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness The Harbourview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The Harbourview Hotel Hong Kong - Kupaonica
The Harbourview Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Wanchai Broj soba: 320
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1499recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1499)
Razvrstati po:
Sing C. Parovi Hong Kong, 8. kolovoza 2014.
nice place to stay

good location, good victoria habour view
8,3
it is a bit embarrassing when we dicover that frontdesk staff give us a wrong room there has been already occupied by a couple washroom a bit small
Rosalie F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. kolovoza 2014.
Accommodating staff, good location

Good location, reasonable price, accommodating staff.
7,7
We landed at 6am and was allowed to check in early at 10:30am. We got the harbor view and the extra $10 USD price charge was worth it although the construction at the edge of the harbor ruined the scenic effect.
Benny S. Parovi Indonesia, 29. srpnja 2014.
Holiday visit to HK

View of Harbour, Nice Hotel Design, convinient.
9
Comfortable, Convinient, Friendly Hotel Staff
Andrew P. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 20. srpnja 2014.
Convenient location but crowded with tour parties

Good location spoilt by small rooms and Inflexible reception staff
7
Overall not bad but certain unnecessary annoyances
Andrew P. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 19. srpnja 2014.
Expect to pay premium for actual view of harbour

Overcrowded and disorganised reception with mainland groups. Location first rate and quite clean.
6,3
Chan C. Parovi Hong Kong, 10. srpnja 2014.
Good Location but only

Good location and price fair
6,3
Stay at 20/F, but I don't know why there was big noise during whole night (routine, liked doors open/closed or metal noises), i stayed 2 nights, still the same. Honestly, I will choose other hotel in the same area next time because of this noisy.
Michael S. Parovi Switzerland, 6. srpnja 2014.
good size rooms with harbour view

location, view, size of rooms
7,3
enjoyed my stay at horbourview hotel with good sized rooms and walking distance to MTR station and plenty of restaurants and shops
Chen C. Poslovni putnici Taiwan, 5. srpnja 2014.
None

Clean, bed cozy
7,3
Good, but a bit far from the shopping and bar area
Choo C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 5. srpnja 2014.
Great location

Next to Hong Kong Convention & Expo Centre
7,7
Very convenient. Short walk to ferry complex / Hong Kong Convention & Expo Centre. Great view of Victoria Harbor. Short walk to Wan Chai
Jacqueline C. Parovi Malaysia, 4. srpnja 2014.
Room is clean it's worth value of money

Clean,staff service is good, free upgrade to sea view room
6,7
Overall good n worth to pay and very close to mtr n ferry.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Spa centarThe Harbourview Hotel Hong Kong - PogledThe Harbourview Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Harbourview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3C07