Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Wanchai Broj soba: 320
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1806recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1806)
Razvrstati po:
Michael L. Solo putnici United States of America, 28. srpnja 2015.
Amazing!

Located right next to the expo convention center! Staff were very friendly. The room was priced extremely cheap for water they offered!!
9,7
When I found this hotel for $80 u.s.d. I really expected it to be really bad. I was so surprised when I arrived!! The staff was accommodating. The room was great!!! Also great location for the expo!
Prijavi ovu recenziju
Pham T. Poslovni putnici Vietnam, 28. srpnja 2015.
I feel good to stay this hotel

Good location for visiting at the exhibition, clean with good smell especially at lobby, staff are kind and helpful
9
I feel good to stay this hotel
Prijavi ovu recenziju
Frieda L. Obitelji sa malom djecom Australia, 20. srpnja 2015.
can be recommended to others

clean, spacious, location
8
good
Prijavi ovu recenziju
Chorng H. Poslovni putnici Malaysia, 16. srpnja 2015.
Grest location and value for money

Great location, good customer service, clean and comfortable room
8,7
Prijavi ovu recenziju
Dwight W. Poslovni putnici Australia, 15. srpnja 2015.
Good hotel

good food, nice rooms and great price
7,3
Hotel rooms seem cheap because lots of construction across the road. No noise at night but great view of the harbour for unbeatable price. Will stay again
Prijavi ovu recenziju
Ma. L. Poslovni putnici Philippines, 11. srpnja 2015.
Very convenient

Good Service, staff are friendly and helpful, clean
8,7
Satisfied. I will refer this hotel to my other friends who will visit HK.
Prijavi ovu recenziju
Xing G. Poslovni putnici Hong Kong, 10. srpnja 2015.
really great location

clean, good harbour view, excellent location
8,3
comfortable stay at the hotel. enjoyed the brilliant harbour night view, and really convenient location.
Prijavi ovu recenziju
Rafael C. Parovi Philippines, 10. srpnja 2015.
A Bit of Home in Hong Kong

We got Harbourview Hotel primarily because of its location: it was near the HKCEC, it had a good view of the harbour, and there was good shopping around. Then, amenities, and price.
9,3
Being so near the Hong Kong Convention & Events Centre where I was attending a two-day convention, while my wife who joined me on the trip was able to do some shopping, our stay at the hotel was completely relaxing, and didnt seem like work for me at all. The place was clean and cozy, and the price very reasonable, so I felt quite at home, and enjoyed it immensely!
Prijavi ovu recenziju
Patrick W. Solo putnici Canada, 3. srpnja 2015.
Friendly staff, great services and great location

The staff were incredibly friendly, the view was great and the location was perfect
9,3
I felt taken care of the entire time I was there. The location was great, the services were great, the staff were friendly, and I got a great deal on the room. Highly recommended
Prijavi ovu recenziju
Pooja A. Poslovni putnici Singapore, 29. lipnja 2015.
Excellent location for business

Location, Room View and Staff
8
I had a pleasant stay, with close proximity to the Convention Centre. The staff are very nice. My Harbourview room was comfortable with a lovely corner window view.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Harbourview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Harbourview Hotel Hong Kong - UlazThe Harbourview Hotel Hong Kong - UlazThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - PogledThe Harbourview Hotel Hong Kong - PogledThe Harbourview Hotel Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AM-AGWEB-4E06