ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran The Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness The Harbourview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The Harbourview Hotel Hong Kong - Kupaonica The Harbourview Hotel Hong Kong - Kupaonica The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Sadržaji The Harbourview Hotel Hong Kong - Sadržaji
The Harbourview Hotel Hong Kong - Sadržaji The Harbourview Hotel Hong Kong - Sadržaji The Harbourview Hotel Hong Kong - Sadržaji
Područje Wanchai Broj soba: 320
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1632recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1632)
Razvrstati po:
Ivan J. Poslovni putnici Philippines, 16. prosinca 2014.
Review

Clean, comfortable, not too expensive.
6,3
Quality of food is low.
Fukwing S. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 14. prosinca 2014.
Not worth for money

Nothing
6
Bad,sad and disappointed.
Nominchuluun B. Parovi Mongolia, 7. prosinca 2014.
Very small

Good location, nice view, clean
8
Very small room, nice view, good location.
Joseph D. Poslovni putnici United States of America, 1. prosinca 2014.
Good stay for business travelers

Location, cleanliness, and comfort
7,3
The hotel is in a great location for business travelers who need to be around that area. The rooms are clean and comfortable. I would recommend this hotel for anyone who plans to stay in Hong Kong side.
Florence B. Poslovni putnici Philippines, 25. studenog 2014.
Convenient for convention at HKCEC

Location
6
I requested for a nonsmoking floor but still the smell of cigarette smoke is the first thing that greeted me as I step out of the elevator. The other guests on my floor was smoking and I requested to be given another room but they said they would just speak to the guests. Apparently that didn't work coz the rest of my stay the smell got worse. They need to sound proof the rooms and doors. I could hear people on the next room and across. The harbourview isn't that much maybe bacause of the ongoing construction which makes a lot of noise too.
Chek T. Poslovni putnici Singapore, 25. studenog 2014.
Happy stay at Harbourview Hotel

Good rate, best location & excellent sea view
7,3
Smooth & pleasant
Millie A. Poslovni putnici Philippines, 22. studenog 2014.
Truly a 4-star hotel

Great location, attentive staff, proximity to mtr
8
Nothing but good things about this hotel. Will definitely stay here again.
Alan Y. Solo putnici United States of America, 21. studenog 2014.
For budget business travelers.

Business Location, Harbour View, Value
5,7
Room is not as clean and tidy as I imagined. The vent in the restroom is not working at all. Carpet smells cigarette and looks dirty.
Amy L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 19. studenog 2014.
Attentive staff with ready smiles

Location, proximity to MTR and eateries make this hotel very convenient for business travelers or with family
9,3
I thoroughly enjoyed my stay with my daughter, there's a footbridge that connects to the star ferry terminal or MTR so we can connect to everywhere in Hong Kong.
George V. Poslovni putnici Australia, 17. studenog 2014.
My Stay

location, cleanliness and staff friendliness
8
Good, happy to recommend.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Harbourview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - Sadržaji


AS-AGWEB-3C06