Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran The Harbourview Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Wanchai Broj soba: 320

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1916recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1916)
Razvrstati po:
Christopher P. Poslovni putnici United Kingdom, 16. siječnja 2016.
Great for business travellers

Location, serivce, and comfort
9,3
Great hotel. Very acceptable price. Service is good. And it is a hop, step and jump from the bars and restaurants of WanChai ! This is always my 1st choice of hotel in HK.
Prijavi ovu recenziju
Nicholas B. Solo putnici United Kingdom, 16. siječnja 2016.
£ days in Hong Kong

Location, location, location.
6,3
Adequate. Everything was average but acceptable
Prijavi ovu recenziju
Siam K. Poslovni putnici Malaysia, 10. siječnja 2016.
Bathroom too small, carpet smelly;

Value for money
7,3
Chosen this hotel is because near my exhibition place. Not bad but not close to Train station n shops to eat
Prijavi ovu recenziju
On Y. Parovi Hong Kong, 8. siječnja 2016.
Normal

Room size, value for money
6,3
Only one bottle of complementary water in the room for 2 persons! Have an ant on my bed!
Prijavi ovu recenziju
Ho J. Poslovni putnici Canada, 3. siječnja 2016.
Nice Hotel

The room was clean, the staffs are friendly, and the location is close to everything in Causeway Bay.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Joydeep B. Obitelji sa odraslom djecom India, 3. siječnja 2016.
New year eve stay

Location, Concienge
4,3
The rooms were extremely small. The facilities were very basic. We were booked way in advance for two rooms and requested for two consecutive rooms. Upon checking were told we can get one room on the 14th and another one on the 15th floor, we refused and were given two rooms on the 6th floor. Rooms were quite small , the harbor view category is a misnomer as the window was small and partially blocked. The basic amenities were sub standard in quality ( shampoo soap, dental kit). The room service staff were rude. When we called around 1130 AM to book a lunch table on the 31st noon, we were told all tables are booked. The room service menu had no more than 5 items very basic ones. While checking out our credit card stub showed the registered legal entity was "YMCA" that explains the standard and quality we experienced. I would say this hotel is below any star category not even one star.
Prijavi ovu recenziju
Thoai D. Obitelji sa malom djecom Australia, 31. prosinca 2015.
value for money

location, staff and gym
8,3
Prijavi ovu recenziju
Sylvie D. Obitelji sa odraslom djecom France, 30. prosinca 2015.
Average good hotel

comfort of room - breakfast - fitness room
8,7
Good yet breakfast expensive
Prijavi ovu recenziju
Jimmie S. Parovi United States of America, 30. prosinca 2015.
Decent Hotel

Clean, Location, WiFi
7,7
We have stayed here before and it's a decent hotel. We would consider this a decent hotel for the price you pay in the Wanchai area.
Prijavi ovu recenziju
Chian D. Obitelji sa malom djecom Singapore, 29. prosinca 2015.
Convenient Location in Wanchai with Lots of Food

Location, location, and price
7
It is in a good location with easy access to tram, subway and Star Ferry, and just 1-2 stops away from Central and Causeway Bay. However, the extensive construction activities by the sea in Wanchai are rather annoying (but they are quite a distance away from the hotel itself).
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestoranThe Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Harbourview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - SadržajiThe Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Harbourview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Harbourview Hotel Hong Kong - UlazThe Harbourview Hotel Hong Kong - UlazThe Harbourview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Harbourview Hotel Hong Kong - PogledThe Harbourview Hotel Hong Kong - PogledThe Harbourview Hotel Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03