Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Jimbaran View

Jalan Raya Uluwatu 2000 X, Uluwatu, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : HARRIS Hotel Bukit Jimbaran
The Jimbaran View Bali - Predvorje The Jimbaran View Bali - Noćni klub The Jimbaran View Bali - Predvorje The Jimbaran View Bali - Trgovine The Jimbaran View Bali - Restoran The Jimbaran View Bali - Restoran The Jimbaran View Bali - Restoran The Jimbaran View Bali - Restoran The Jimbaran View Bali - Restoran The Jimbaran View Bali - Restoran The Jimbaran View Bali - Bife The Jimbaran View Bali - Trgovine The Jimbaran View Bali - Soba za sastanke The Jimbaran View Bali - Luksuzni salon The Jimbaran View Bali - Restoran The Jimbaran View Bali - Pub/salon
The Jimbaran View Bali - Hrana i piće The Jimbaran View Bali - Hrana i piće The Jimbaran View Bali - Hrana i piće The Jimbaran View Bali - Hrana i piće The Jimbaran View Bali - Noćni klub The Jimbaran View Bali - Interijer hotela The Jimbaran View Bali - Sadržaji The Jimbaran View Bali - Soba za sastanke The Jimbaran View Bali - Eksterijer hotela The Jimbaran View Bali - Sadržaji The Jimbaran View Bali - Sadržaji The Jimbaran View Bali - Interijer hotela
Područje Uluwatu Broj soba: 245

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 583recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (583)
Razvrstati po:
Ilya K. Parovi Italy, 5. siječnja 2016.
..

...
9
....
Prijavi ovu recenziju
Yenni Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. siječnja 2016.
clean n comfort

clean,comfort,homey
7
great
Prijavi ovu recenziju
Al W. Parovi New Zealand, 31. prosinca 2015.
Good location

Location, pools, garden
6
Over priced room - to be expected with last minute booking on new years day. Definitely not 4 star. Hotel. Great location in busy area however and quiet and restful.
Prijavi ovu recenziju
Bruno P. Obitelji sa malom djecom Brazil, 28. prosinca 2015.
Good Hotel but Terrible Wifi

Great room, great swimming pool and amazing roof top
7,7
room very comfortable Staff friendly 24 hrs in dinner room But the wifi wasnt work 80% of time here I think if you are a 4 star, minimum you should have good wifi
Prijavi ovu recenziju
Al W. Parovi New Zealand, 25. prosinca 2015.
Great room and comfortable bed and pillows!

Bed, pillows and staff
9
Great location to explore the South of Bali. Quiet location on busy street. Pleasurable stay.
Prijavi ovu recenziju
Imam C. Poslovni putnici Indonesia, 20. prosinca 2015.
Good hotel

Price, location, staff
6,3
I enjoy stayed there. Without the tain
Prijavi ovu recenziju
Tom M. Solo putnici United Kingdom, 17. prosinca 2015.
Potentially awesome

cheap. comfy and has a great view of city
6,3
Standard no frills! out of season too many rooms empty this hotel might lose its appeal in time as rooms lack maintenance. Popular with Indonesians due to excellent price
Prijavi ovu recenziju
Mogana P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. prosinca 2015.
Simple. Clean. Neat.

Simple. Clean. Neat.
7,7
It was about pleasant experience. Similar to the harris in Batam. Clean rooms Had a bit of trouble with aircon, TV remote But staff were kind to fix them immediately. Lovely pools My 7 year old kid loved it Breakfast was very good. Huge variety to choose from. Thumbs up!
Prijavi ovu recenziju
Daisy N. Parovi Indonesia, 14. prosinca 2015.
Good room

Clean, staff helpful, clean
5,7
Good enough
Prijavi ovu recenziju
Xue B. Obitelji sa malom djecom Singapore, 12. prosinca 2015.
It's nice place. The service is very good!

Services , clean, care
9,3
Very comfortable
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Jimbaran View BaliThe Jimbaran View Bali - PredvorjeThe Jimbaran View Bali - Noćni klubThe Jimbaran View Bali - PredvorjeThe Jimbaran View Bali - TrgovineThe Jimbaran View Bali - RestoranThe Jimbaran View Bali - RestoranThe Jimbaran View Bali - RestoranThe Jimbaran View Bali - RestoranThe Jimbaran View Bali - RestoranThe Jimbaran View Bali - RestoranThe Jimbaran View Bali - BifeThe Jimbaran View Bali - TrgovineThe Jimbaran View Bali - Soba za sastankeThe Jimbaran View Bali - Luksuzni salonThe Jimbaran View Bali - RestoranThe Jimbaran View Bali - Pub/salonThe Jimbaran View Bali - Hrana i pićeThe Jimbaran View Bali - Hrana i pićeThe Jimbaran View Bali - Hrana i pićeThe Jimbaran View Bali - Hrana i pićeThe Jimbaran View Bali - Noćni klubThe Jimbaran View Bali - Interijer hotelaThe Jimbaran View Bali - SadržajiThe Jimbaran View Bali - Soba za sastankeThe Jimbaran View Bali - Eksterijer hotelaThe Jimbaran View Bali - SadržajiThe Jimbaran View Bali - SadržajiThe Jimbaran View Bali - Interijer hotelaThe Jimbaran View Bali - SadržajiThe Jimbaran View Bali - Eksterijer hotelaThe Jimbaran View Bali - Hrana i pićeThe Jimbaran View Bali - Hrana i pićeThe Jimbaran View Bali - SadržajiThe Jimbaran View Bali - SadržajiThe Jimbaran View Bali - Soba za sastankeThe Jimbaran View Bali - SadržajiThe Jimbaran View Bali - Hrana i pićeThe Jimbaran View Bali - SadržajiThe Jimbaran View Bali - Dvorana za fitnessThe Jimbaran View Bali - Rekreacijski sadržajiThe Jimbaran View Bali - RestoranThe Jimbaran View Bali - SadržajiThe Jimbaran View Bali - SadržajiThe Jimbaran View Bali - Hrana i pićeThe Jimbaran View Bali - KartaThe Jimbaran View Bali - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01