Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Kee Resort & Spa Phuket - Ulaz The Kee Resort & Spa Phuket - Ulaz The Kee Resort & Spa Phuket - Ulaz The Kee Resort & Spa Phuket - Recepcija The Kee Resort & Spa Phuket - Predvorje The Kee Resort & Spa Phuket - Predvorje The Kee Resort & Spa Phuket - Predvorje The Kee Resort & Spa Phuket - Predvorje The Kee Resort & Spa Phuket - Pogled The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen
The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Restoran The Kee Resort & Spa Phuket - Restoran The Kee Resort & Spa Phuket - Restoran The Kee Resort & Spa Phuket - Restoran The Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i piće The Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i piće The Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i piće The Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i piće
Područje Patong Broj soba: 244
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2314recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2314)
Razvrstati po:
Trevor M. Parovi Australia, 30. srpnja 2015.
Staff need better English, that's there market

Blah blah blah
8,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Chong A. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Fantastic & comfortable

Comfort, relax & clean
8,7
Prijavi ovu recenziju
Chee S. Parovi Malaysia, 13. srpnja 2015.
Seaview Suite - nice, but

location, spaciousness, big bed
7,3
Stayed in the Seaview Suite on the 3rd nite at this hotel. Room is double the size of a Deluxe's with living area, balcony, bed, and Jacuzzi by the window. A few things did not work for us - Jacuzzi tub if dirty, with debris when Jacuzzi is turned on. Aircon in living room drips water after a few hours of use. We overslept and missed the breakfast. We tried their Spa though and the Kee Signature Massage (4-hands massage) is good.
Prijavi ovu recenziju
Chee S. Parovi Malaysia, 12. srpnja 2015.
Deluxe Pool Access

Spaciousness, location, exciting
8
This was a room for my 2nd nite in the hotel. As with all pool-access room, a bit of privacy is 'sacrificed'- where you need to pull the curtain when in your room, to avoid public view. Hotel gives a spaciousness feel, where corridors, lobby etc are design to reflect openness, and space. Room is like a normal Deluxe Room in the hotel, except you balcony becomes a direct access to the pool. Did not take the breakfast there so cannot rate for the food.
Prijavi ovu recenziju
Chee S. Parovi Malaysia, 11. srpnja 2015.
Deluxe Room, Pool View

location, spaciousness, modern
9
Arrived late, but hotel's first impression is great - spacious, room are big, and location is fantastic. Checked-in and went out straight to Soi Bangla (via Soi Seadragon) - the heart of Patong Nightlife. Room has super big bed, plus a daybed, and then there's balcony, and an open concept bathroom, with bathtub, and separate shower. Overall good value for money.
Prijavi ovu recenziju
John L. Solo putnici Australia, 7. srpnja 2015.
One of the best hotels in Patong.

Great location, facilities & comfortable rooms.
8,3
I have stayed in many hotels in Patong and The Kee is one of the best.
Prijavi ovu recenziju
Lale A. Solo putnici Australia, 7. srpnja 2015.
Such a pleasure to stay here

Bars/pool and rooms
9,7
Prijavi ovu recenziju
Anthony M. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 7. srpnja 2015.
Family Holiday

Location, Rooms and Price
8,3
The stay was fantastic. Was a little disappointed with the breakfast we ordered but overall was a fantastic place to stay
Prijavi ovu recenziju
Lee S. Solo putnici Australia, 27. lipnja 2015.
Great place

Pool location clean
10
Great will be back
Prijavi ovu recenziju
Lee S. Poslovni putnici Australia, 26. lipnja 2015.
Location

Pool location clean
10
Good place great pool bar
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - UlazThe Kee Resort & Spa Phuket - UlazThe Kee Resort & Spa Phuket - UlazThe Kee Resort & Spa Phuket - RecepcijaThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PogledThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - PogledThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - PogledThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - KafićThe Kee Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessThe Kee Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessThe Kee Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - KartaThe Kee Resort & Spa Phuket - TlocrtiThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06