Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2520recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2520)
Razvrstati po:
Mariam E. Grupe Australia, 22. svibnja 2016.
Wasn't impressed with hotel admin
4,3
The hotel was nice overall, good location but because we booked from Agoda and not directly we got different treatment to those that booked directly from the kee resort site even though we paid the same price, if not a little bit more. Should be the same treatment regardless of where it was booked.
Prijavi ovu recenziju
Muhammad S. Parovi Singapore, 20. svibnja 2016.
Great hotel
6,7
Great hotel for such a low price... Staff was very friendly and helpful
Prijavi ovu recenziju
Caleb L. Grupe Singapore, 19. svibnja 2016.
Look no further!
6
Very happy with the facilities and location. Staff are very friendly and always cheerful. Great stay!
Prijavi ovu recenziju
Johnny M. Solo putnici Australia, 18. svibnja 2016.
Good place, recommend it
6,3
if you like the party scene but still want fanily atmosphere
Prijavi ovu recenziju
Daniel B. Parovi Australia, 17. svibnja 2016.
Good central location
5,7
Close to bangla road and all bars/clubs.. Only limited pool lounge chairs when you just want to relax which was disappointing.. Very attentive staff and good pool bar.
Prijavi ovu recenziju
Tuan D. Parovi Vietnam, 16. svibnja 2016.
Good
5,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Kin C. Parovi Singapore, 16. svibnja 2016.
Relax and holiday
5,3
when Phuket to relax and unwind. perfect location
Prijavi ovu recenziju
Brian A. Parovi United States of America, 9. svibnja 2016.
Great hotel
6,3
Great value, clean, great location, and nice amenities...pool, bakery, restaurant...would definitely visit again
Prijavi ovu recenziju
Richard A. Parovi South Korea, 8. svibnja 2016.
Great but not quiet
5,7
Looking for good prices and party atmosphere, this is it. Looking for a real vacation getaway resort? This ain't it. Loud euro trash will always fill the pool bar so you will never get a seat. Great service and nice attendants. You can drunk walk home from Bangla street!
Prijavi ovu recenziju
Michael R. Grupe Canada, 5. svibnja 2016.
Must stay in Patong!
6,7
Best stay during Thailand trip!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - UlazThe Kee Resort & Spa Phuket - UlazThe Kee Resort & Spa Phuket - UlazThe Kee Resort & Spa Phuket - RecepcijaThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PogledThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - PogledThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - PogledThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - KafićThe Kee Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessThe Kee Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessThe Kee Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - KartaThe Kee Resort & Spa Phuket - TlocrtiThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01