Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Kee Resort & Spa Phuket - Ulaz The Kee Resort & Spa Phuket - Ulaz The Kee Resort & Spa Phuket - Ulaz The Kee Resort & Spa Phuket - Recepcija The Kee Resort & Spa Phuket - Predvorje The Kee Resort & Spa Phuket - Predvorje The Kee Resort & Spa Phuket - Predvorje The Kee Resort & Spa Phuket - Predvorje The Kee Resort & Spa Phuket - Pogled The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen
The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Bazen The Kee Resort & Spa Phuket - Restoran The Kee Resort & Spa Phuket - Restoran The Kee Resort & Spa Phuket - Restoran The Kee Resort & Spa Phuket - Restoran The Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i piće The Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i piće The Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i piće The Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i piće
Područje Patong Broj soba: 244

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2328recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2328)
Razvrstati po:
Hasnita A. Grupe Singapore, 30. kolovoza 2015.
Perfect holiday acommodation

Friendly and helpful staff. Clean room cheerful housekeeper and fantastic surrounding
8,3
Although on a short trip over the weekend but the hotel itself makes you feel at home with nearby amneties surrounding the hotel premises for easy access.
Prijavi ovu recenziju
Warren O. Solo putnici Australia, 25. kolovoza 2015.
Super friendly staff .best location and rooms clea

The staff! smiles every were you look .live the pool with the bar.the location of hotel itsself.
10
Perfect .!!!.ill be back in December.
Prijavi ovu recenziju
Quee H. Parovi Singapore, 24. kolovoza 2015.
Service value of staffs has dropped

Good location
7,3
We stayed at this resort 2 years ago, every thing was perfect, they upgraded us to the jacuzzi room without any cost and the internet TV was really cool, hotel staffs were very nice and friendly. However, during my recent stay we got really disappointed by the hotel staffs, most of them carry fake smiles, rude services, (maybe there is a 'flood' of tourist from this particular country) internet TV keeps on breaking down (they did not upgrade), food was so-so. However, it is a really good location in Patong, convenient and easy to get around.
Prijavi ovu recenziju
Shafie S. Parovi Singapore, 24. kolovoza 2015.
Keep coming back!

Location! hotel standard! Food
9,7
It was always amazing to come back to THE KEE!
Prijavi ovu recenziju
Low H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 13. kolovoza 2015.
Great location and wonderful ambience

Service,cleanliness and location
9,7
Prijavi ovu recenziju
Emma-Kate B. Solo putnici Australia, 5. kolovoza 2015.
Great location and still quiet

Location, staff and facilities
9
Everyone was warm and friendly. Very clean and facilities were of a good standard. To increase satisfaction would be great to have more English cable TV stations
Prijavi ovu recenziju
Hoong K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 1. kolovoza 2015.
Good value hotel

Good location, spacious room, modern
8,3
Generally very good except that we didn't have a chance to enjoy the indoor pool as too many people were there n they were rowdy.
Prijavi ovu recenziju
Trevor M. Parovi Australia, 30. srpnja 2015.
Staff need better English, that's there market

Blah blah blah
8,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Robert R. Grupe Indonesia, 22. srpnja 2015.
Nice and Freindly Staff

Location, good staff and ug-grade my room
9
I haved a pleasant day
Prijavi ovu recenziju
Chong A. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Fantastic & comfortable

Comfort, relax & clean
8,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - UlazThe Kee Resort & Spa Phuket - UlazThe Kee Resort & Spa Phuket - UlazThe Kee Resort & Spa Phuket - RecepcijaThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PogledThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - PogledThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - PogledThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - KafićThe Kee Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessThe Kee Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessThe Kee Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - KartaThe Kee Resort & Spa Phuket - TlocrtiThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06