Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2498recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2498)
Razvrstati po:
Allison F. Solo putnici United States of America, 3. svibnja 2016.
Great stay
6,3
Great stay great location
Prijavi ovu recenziju
Shane P. Solo putnici Australia, 25. travnja 2016.
Kee resort
6,3
Awsome staff , very clean , great location . Sky bar and pool are great too . 2 for 1 cocktails even better !
Prijavi ovu recenziju
Stewart M. Parovi Australia, 23. travnja 2016.
Another great stay
6
Had another wonderful week at the Kee resort in Patong, good staff, close to all the action and set back enough from all the noise
Prijavi ovu recenziju
Mark S. Parovi Philippines, 22. travnja 2016.
Best for Party People
5,3
The Kee, is located at the back of Bangla Road near Suzy Wong. I Do not recommend this Hotel if your travelling with kids. Also if your place near the Bangla road make sure your not a light sleeper. Good thing about this is almost everything is near.
Prijavi ovu recenziju
Suree D. Poslovni putnici Thailand, 14. travnja 2016.
Excellent Place Terrible Food
6,7
Food with us is important. It is a reason for some trips. The food here is just not that good.
Prijavi ovu recenziju
Seri R. Parovi Singapore, 4. travnja 2016.
Great service
6,7
The service was very outstanding. Very on-the ball. The hotel room was clean. I love their service. Perfect service. Always giving a hand when I am in need . And also, very trustworthy.
Prijavi ovu recenziju
Charbel M. Parovi Australia, 4. travnja 2016.
3 people in my group had bed bug bites
2
The staff are rude... 3 out of five of us are now treating bed bug bites all over our legs and bodies. This was the only hotel we stayed at so it could of only have come from their beds.... Disgusting. So dissappointed
Prijavi ovu recenziju
Jackie C. Solo putnici Malaysia, 31. ožujka 2016.
nice
6,7
Very good and convinient
Prijavi ovu recenziju
Sam C. Solo putnici Australia, 31. ožujka 2016.
exellent
6,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Jean-Vincent D. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 31. ožujka 2016.
Perfect Location & Style
5,3
Rooftop and pool, big drawcards!!!!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - UlazThe Kee Resort & Spa Phuket - UlazThe Kee Resort & Spa Phuket - UlazThe Kee Resort & Spa Phuket - RecepcijaThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PredvorjeThe Kee Resort & Spa Phuket - PogledThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - BazenThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - PogledThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - PogledThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - RestoranThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeThe Kee Resort & Spa Phuket - KafićThe Kee Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessThe Kee Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessThe Kee Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Dječji klubThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - Spa centarThe Kee Resort & Spa Phuket - KartaThe Kee Resort & Spa Phuket - TlocrtiThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - OkružjeThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaThe Kee Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02