ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje The Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje The Kowloon Hotel Hong Kong - Recepcija The Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran The Kowloon Hotel Hong Kong - Bife The Kowloon Hotel Hong Kong - Bife The Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon The Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić The Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon The Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar The Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar The Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke The Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana The Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica The Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica The Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 736

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3178recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (3178)
Razvrstati po:
Aoyama T. Poslovni putnici Japan, 30. srpnja 2014.
The location was so nice.

1) Location, 2) Cleaned and simple room, 3) Upgraded without any additional charge
7,7
It was nice for me to stay at the hotel because of the location. I could access anywhere I want with ease. The location was at the central city but not so crowded and noisy. But the price was a little bit high.
Li C. Parovi Malaysia, 25. srpnja 2014.
Superb location at affordable price

affordable, convenience & hygienic
7,7
The location is strategic. We can go to the subway through the hotel itself.
Li C. Poslovni putnici Malaysia, 24. srpnja 2014.
Affordable hotel with superb location

hygience, location and affordability
7,7
Short trip. Convenient location. Next to MTR and surrounded by lots of eateries.
Mario V. Parovi Canada, 24. srpnja 2014.
Nice hotel. Good breakfest

The location . Clean . Good staff performance
8
Was short but really nice. Easy to go everywhere .
Mircea S. Parovi France, 22. srpnja 2014.
Hotel Kowloon

location
7,7
Our stay in Kowloon Hotel was nice. Nevertheless, the room was not so quite and the ventilation in the bathroom was not functioning.
Yong K. Parovi Singapore, 21. srpnja 2014.
The Kowloon Hotel

location
6,3
old room. please change it. does not look as nice. no free wifi, toilet not well maintained. only pro is it is linked to MTR.
Miles R. Grupe Australia, 21. srpnja 2014.
Good location & clean. No Free Wifi? Really?

Good staff
7,7
Shing K. Grupe Hong Kong, 20. srpnja 2014.
The rooms are horribly small. The stay is terrible
2,7
Bad. Very bad. The staff was not helpful and was very rude.
Lars M. Poslovni putnici Denmark, 18. srpnja 2014.
Central location in TST

Basically with the subway in the basement so easy access to Central HK. I chose to pay a little extra to get club access. I can highly recommend this. Great service from the club staff!
5,7
Noelle C. Grupe Philippines, 18. srpnja 2014.
Strategic location for shopping and dining

Centrally located to shopping, easy MTR and bus access, airport shuttle
9,3
I always stay at Kowloon Hotel because of their location, easy acces to MTR, bus and airport shuttle and most especially their efficient and courteous hotel staff

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Kowloon Hotel Hong KongThe Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Kowloon Hotel Hong Kong - RecepcijaThe Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranThe Kowloon Hotel Hong Kong - BifeThe Kowloon Hotel Hong Kong - BifeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Kowloon Hotel Hong Kong - KafićThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonThe Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02