ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje The Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje The Kowloon Hotel Hong Kong - Recepcija The Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran The Kowloon Hotel Hong Kong - Bife The Kowloon Hotel Hong Kong - Bife The Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon The Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić The Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon The Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar The Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar The Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke The Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana The Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica The Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica The Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 736

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3598recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (3598)
Razvrstati po:
Hye J. Poslovni putnici South Korea, 28. siječnja 2015.
The Kowloon Hotel

Location
6,7
The security of the private belongs was terrible. It was almost new one. and feel so bad.
Chen S. Poslovni putnici Canada, 21. siječnja 2015.
GOOD LOCATION AND CLOSE TO MTR

CLOSE TO MTR, CLOSE TO SHOPPING CENTRE AND CLOSE TO AIRPORT
10
Kevin C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. siječnja 2015.
Good location with not friendly stuffs

location
5,7
good
Chu K. Poslovni putnici Hong Kong, 13. siječnja 2015.
No better location than this.

Location Food Cleanliness
8
Room is nice and clean. A bit tight but just perfect for business travelles.
Catherine B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 11. siječnja 2015.
Nice place to stay w/family

Location, service , cleanliness
10
Just perfect , will defintely go back here soon :)
Eddy S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 9. siječnja 2015.
Kowloon

Location, value for money, not to bad
6,7
Abdul K. Poslovni putnici Canada, 7. siječnja 2015.
very good

Good Location, Value for your money
10
very good
Tan A. Parovi Singapore, 4. siječnja 2015.
Excellent

1. Friendly staff 2. comfy room 3. Good location
10
Great! Will come back
Hii P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 3. siječnja 2015.
Acceptable

Location, Transportation, Food.
7,3
No comment, everything was fine, but just hope the hotel can provide a wifi service in future, without this, can make customer feel not happy. Thanks
Sugie H. Parovi Indonesia, 2. siječnja 2015.
no comment

location only
6,7
it was very surprising me, as far as i remember, i booked with the access to the internet but when i checked in, it said that don't include the internet access. then when i asked the price to be able to connect to the internet, wow.hkd 140 per 24 hours and the time isn't 'carry on' to the other day. actually i only need to print my cathay e-ticket, it said that hkd 30 per page ! again wow really too commercial this hotel !

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Kowloon Hotel Hong KongThe Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Kowloon Hotel Hong Kong - RecepcijaThe Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranThe Kowloon Hotel Hong Kong - BifeThe Kowloon Hotel Hong Kong - BifeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Kowloon Hotel Hong Kong - KafićThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonThe Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04