ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje The Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje The Kowloon Hotel Hong Kong - Recepcija The Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran The Kowloon Hotel Hong Kong - Bife The Kowloon Hotel Hong Kong - Bife The Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon The Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić The Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon The Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar The Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar The Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke The Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana The Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica The Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica The Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 736

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3298recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (3298)
Razvrstati po:
Alex S. Solo putnici Philippines, 20. rujna 2014.
Comfortable stay in Kowloon

Location, cleanliness and service
8
It was good although the room could ideally be bigger. Service and food was great.
Dominic C. Poslovni putnici Singapore, 17. rujna 2014.
Excellent

Service, Price, Location
8,7
Meir S. Poslovni putnici United States of America, 17. rujna 2014.
Not good

none
5
Not good
Siono H. Parovi Indonesia, 15. rujna 2014.
Mr.

location conveninece , near subway ,shopping easy .
7
Check in staff not so quick respond to customers even long Q. They are busy on their own job .
Jopie O. Parovi Singapore, 15. rujna 2014.
Excellent location , small rooms , friendly staff

Location , location , location
7,7
the hotel is very well located , the rooms were clean but small , there is no free wifi. overall the location makes up for everything
Leong S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. rujna 2014.
Housekeeping not good

Location , front office staffs & concierge are good
5,3
This is not the first time I stayed in this hotel. But I had the worst experience this time. I. Booked 4 nights in total. The first night we were having very bad experience. Middle of night the room light was on , and some music was on wif no reason. My girl even heard a couple was talking in the room. That's really scaring us !!!!!! Next day j ask for room changed. The out us 2 floor higher , but same room number. I can't sleep again. I heard the toilet door was moving ...few times. I didn't enjoy my stay at all ! I was so scared and disappointed !! I will not stay in this hotel anymore ! Not anymore !!!!!!!!
Nelson O. Solo putnici Brazil, 13. rujna 2014.
good stay

location, service, cleaness
9,3
Kwan K. Poslovni putnici Hong Kong, 12. rujna 2014.
Nice hotel

Location. Service and food
9,7
Is nice hotel to stay.
Ryoji Y. Poslovni putnici Japan, 12. rujna 2014.
very good hotel but very small room

good breakfast, club lounge, high quality
8,3
Location is good, food is good, service quality is good. Only one thing is that room is very small. Club lounge is worth, and you can enjoy drink and snacks.
Jack D. Poslovni putnici United States of America, 12. rujna 2014.
Service like the old days

Location, Staff courtesy & efficiency and Value
8,7
The room was not as small as I remembered. Staff service is excellent, but staff are overwhelmed at times as the hotel is always full and the staff are always intent to give you devoted attention to your request. Beware! Wifi is an additional upcharge for only 2 devices.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Kowloon Hotel Hong KongThe Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Kowloon Hotel Hong Kong - RecepcijaThe Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranThe Kowloon Hotel Hong Kong - BifeThe Kowloon Hotel Hong Kong - BifeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Kowloon Hotel Hong Kong - KafićThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonThe Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03