Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje The Kowloon Hotel Hong Kong - Recepcija The Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran The Kowloon Hotel Hong Kong - Bife The Kowloon Hotel Hong Kong - Bife The Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon The Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić The Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon The Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar The Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar The Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke The Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvorana The Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje
The Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 736

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3944recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (3944)
Razvrstati po:
Soehartono G. Poslovni putnici Indonesia, 25. kolovoza 2015.
the kowloon hotel experienced

lokasi , harga , kebersihan
9,3
Prijavi ovu recenziju
Chia-Hsiang K. Poslovni putnici Taiwan, 23. kolovoza 2015.
Great Location

Location, location and location, nothing else.
9
Prijavi ovu recenziju
Rehana S. Parovi Singapore, 13. kolovoza 2015.
Great

The view
9
The service was great and fast. But I didn't expect that the room would be very small and as well as the tv. It is very clean
Prijavi ovu recenziju
Pauline A. Parovi Singapore, 2. kolovoza 2015.
Bad
2
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
John S. Parovi Australia, 1. kolovoza 2015.
No storage

Staff, location and cleanliness
7,3
We stayed for five nights and had no room storage at all. Very small rooms and we're told that was because the hotel specialises for Japanese client!
Prijavi ovu recenziju
Iain W. Parovi United Kingdom, 29. srpnja 2015.
4 night club room stay

club lounge, club check-in, location
4,7
good stay, rooms a little small, club facilities good, breakfast excellent
Prijavi ovu recenziju
Jackson F. Poslovni putnici United States of America, 29. srpnja 2015.
Great location

Location, Location, Location
10
rooms small, but friendly staff and great location
Prijavi ovu recenziju
Ahmed A. Parovi Kuwait, 24. srpnja 2015.
Never and ever book again
2
Nothign at all .. What a bad experience, staff are rude, room is so so so bad and dirty with bad blankets and dity toilet.. I even booked another hotel and walk away from my stay on this bad hotel.. Never recommend any of traveler to book for this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Ser E. Poslovni putnici Malaysia, 21. srpnja 2015.
Nice location

Clean, good location , cheap
8
Room a bit small but comfortable
Prijavi ovu recenziju
Kai C. Poslovni putnici Hong Kong, 20. srpnja 2015.
Clean and tidy

Cleanliness, good location, good air conditioning
7,7
Pleasant
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Kowloon Hotel Hong KongThe Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Kowloon Hotel Hong Kong - RecepcijaThe Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranThe Kowloon Hotel Hong Kong - BifeThe Kowloon Hotel Hong Kong - BifeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Kowloon Hotel Hong Kong - KafićThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonThe Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01