Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The LimeTree Hotel

Lot 317 Abell Road, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1122recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1122)
Razvrstati po:
Ting H. Poslovni putnici Malaysia, 18. svibnja 2016.
good
5,3
good location
Lam H. Poslovni putnici Malaysia, 11. svibnja 2016.
nice breakfast and value for money
5,7
comfortable stay
Umar H. Solo putnici Malaysia, 6. svibnja 2016.
Nice staff
6
Excellent staff service
Rachel S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 2. svibnja 2016.
Enjoyable stay for Family of 5
6
Their executive suite was spacious and clean, with a nice seating area for gathering as a group. The deluxe room was smaller but cosy, with significantly lesser facilities like mini-fridge, safe etc. Still clean and well-maintained. Good security with room floors only accessible by scanning room card. Hotel breakfast was simple fair but still tasty. Great location with good eats around the hotel in walking distance - local breakfast spots and seafood dinner at topspot food court.
Jesinderan S. Solo putnici Malaysia, 1. svibnja 2016.
Good Budget Travelling
6
Overall Cleanliness mattered most to me so I am giving full star. Friendly staff. 10min walking distance to waterfront and shopping and if you walk further there are plenty of shopping and food as well. I requested where is the ironing room but the receptionist told me they have no ironing room but they will send the iron and board to my room..and only 3minutes later they were knocking at my door..walla it is here. I will stay again here if i dont have budget for 5star.
Adrian K. Grupe Malaysia, 29. travnja 2016.
temp
5,3
its good staying
Lim Y. Poslovni putnici Malaysia, 28. travnja 2016.
Great location
5
Very good location, you may find many restaurant ,food stalls and few convenient shops are located there too.
Tet Y. Parovi Malaysia, 25. travnja 2016.
GREAT NON SMOKING HOTEL
6,3
A non smoking hotel with rooftop bar and a small underground car park (but make sure you get a pass from the counter staff). Friendly staff miss yati and others. If you like lime, can buy a few bags from their ground floor gift corner. Great location, lots of local foods nearby, must try at Min Hong Kee and Chong Choon Cafe. Walking distance to the waterfront area.
Azeleta M. Poslovni putnici Malaysia, 23. travnja 2016.
Breakfast, rooftop lounge and great staff
4
Breakfast, rooftop lounge and great staff
Ivy F. Poslovni putnici Malaysia, 20. travnja 2016.
Pleasant stay
5
Cleanliness and convenience is what I look for during my stay for business trip. They fulfill that
1 od 1 recenzija
The LimeTree Hotel KuchingThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - PredvorjeThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/salonThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/salonThe LimeTree Hotel Kuching - PogledThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/salonThe LimeTree Hotel Kuching - Eksterijer hotelaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Interijer hotelaThe LimeTree Hotel Kuching - ApartmanThe LimeTree Hotel Kuching - TrgovineThe LimeTree Hotel Kuching - PogledThe LimeTree Hotel Kuching - SadržajiThe LimeTree Hotel Kuching - TrgovineThe LimeTree Hotel Kuching - TrgovineThe LimeTree Hotel Kuching - SadržajiThe LimeTree Hotel Kuching - PogledThe LimeTree Hotel Kuching - TlocrtiThe LimeTree Hotel Kuching - ApartmanThe LimeTree Hotel Kuching - SadržajiThe LimeTree Hotel Kuching - SadržajiThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - ApartmanThe LimeTree Hotel Kuching - SadržajiThe LimeTree Hotel Kuching - Eksterijer hotelaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Igralište za golfThe LimeTree Hotel Kuching - Interijer hotelaThe LimeTree Hotel Kuching - Interijer hotelaThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/salonThe LimeTree Hotel Kuching - KafićThe LimeTree Hotel Kuching - Interijer hotelaThe LimeTree Hotel Kuching - Hrana i pićeThe LimeTree Hotel Kuching - Hrana i pićeThe LimeTree Hotel Kuching - Hrana i pićeThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02