ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The LimeTree Hotel

Lot 317 Abell Road, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska soba The LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska soba The LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska soba The LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska soba The LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska soba The LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska soba The LimeTree Hotel Kuching - Kupaonica The LimeTree Hotel Kuching - Kupaonica The LimeTree Hotel Kuching - Predvorje The LimeTree Hotel Kuching - Recepcija The LimeTree Hotel Kuching - Rekreacijski sadržaji The LimeTree Hotel Kuching - Restoran The LimeTree Hotel Kuching - Restoran The LimeTree Hotel Kuching - Restoran The LimeTree Hotel Kuching - Restoran The LimeTree Hotel Kuching - Bife
The LimeTree Hotel Kuching - Trgovine The LimeTree Hotel Kuching - Pogled The LimeTree Hotel Kuching - Eksterijer hotela The LimeTree Hotel Kuching - Soba za sastanke The LimeTree Hotel Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 978recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (978)
Razvrstati po:
Kah H. Parovi Malaysia, 18. siječnja 2015.
Good

Cleanliness , strategic location, staff courtesy
7,7
nice
Poh S. Poslovni putnici Malaysia, 15. siječnja 2015.
Best value in Kuching

Breakfast, Aurconditioning, location
9,7
Love the breakfast.
Frederick Y. Poslovni putnici Malaysia, 14. siječnja 2015.
good place to chill out

good location, breakfast is good and easy to go around
8
Good stay for the price
Judith A. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 14. siječnja 2015.
nice hotel, location incomvenient

cleanliness, roomy executive suite, responsive stsff
8,7
The stay was fine , but we had to walk a relatively long distance to the riverfront and true center of town.
Kai T. Parovi Malaysia, 13. siječnja 2015.
Location is good.

Location, room service and hotel ambience.
7,3
The hotel is same as pictures shown on agoda. The room is clean. The hotel filled with nice lime green colour. Easy to acess to nearby attractions and restaurants. However I put 2 kitkats in the mini cooler during first night stay, when we went back after housekeeping, one of the kitkats is missing! I doubted the housekeeping staff took it. At the end I didn't tell the front office staff about it. Overal the hotel is not too bad. The staff are very friendly and helpful. I might stay at the hotel again.
Paulina F. Parovi United States of America, 13. siječnja 2015.
Very good

Friendly staff, Buffett breakfast is very good , a lot of choice , it is good location
8
Enjoy it, good service
Azizan L. Poslovni putnici Malaysia, 9. siječnja 2015.
It was great

Location was perfect
8,7
It was great
Ren Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 2. siječnja 2015.
Awesome Hotel

Location, cleanliness, friendly service
8,3
Great
Joanna R. Parovi Philippines, 27. prosinca 2014.
Our home in Kuching

Cleanliness, Staff, Rooms
9,3
It only took a minute for the check-in and rooms are new and squeaky clean. Breakfast the next morning is also good and we love their staff for being accommodating and friendly. In-room wifi is great and they also have computers available on the lobby for guests to use. Rooms are all non-smoking but they have designated smoking areas like the mini garden on the lobby and also on the roofdeck. It was a great stay and will definitely book this hotel if given the chance to visit Kuching again. Thank you Limetree Hotel!
Sapiah B. Obitelji sa malom djecom Singapore, 26. prosinca 2014.
Good location

Helpful staff, good location and clean rooms
9
Overall it was good. But breakfast choices was limited.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The LimeTree Hotel KuchingThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - KupaonicaThe LimeTree Hotel Kuching - KupaonicaThe LimeTree Hotel Kuching - PredvorjeThe LimeTree Hotel Kuching - RecepcijaThe LimeTree Hotel Kuching - Rekreacijski sadržajiThe LimeTree Hotel Kuching - RestoranThe LimeTree Hotel Kuching - RestoranThe LimeTree Hotel Kuching - RestoranThe LimeTree Hotel Kuching - RestoranThe LimeTree Hotel Kuching - BifeThe LimeTree Hotel Kuching - TrgovineThe LimeTree Hotel Kuching - PogledThe LimeTree Hotel Kuching - Eksterijer hotelaThe LimeTree Hotel Kuching - Soba za sastankeThe LimeTree Hotel Kuching - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C08