Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The LimeTree Hotel

Lot 317 Abell Road, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska soba The LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska soba The LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska soba The LimeTree Hotel Kuching - Predvorje The LimeTree Hotel Kuching - Pub/salon The LimeTree Hotel Kuching - Pub/salon The LimeTree Hotel Kuching - Pogled The LimeTree Hotel Kuching - Pub/salon The LimeTree Hotel Kuching - Eksterijer hotela The LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska soba The LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska soba The LimeTree Hotel Kuching - Interijer hotela The LimeTree Hotel Kuching - Apartman The LimeTree Hotel Kuching - Trgovine The LimeTree Hotel Kuching - Pogled The LimeTree Hotel Kuching - Sadržaji
The LimeTree Hotel Kuching - Trgovine The LimeTree Hotel Kuching - Trgovine The LimeTree Hotel Kuching - Sadržaji The LimeTree Hotel Kuching - Pogled The LimeTree Hotel Kuching - Tlocrti The LimeTree Hotel Kuching - Apartman The LimeTree Hotel Kuching - Sadržaji The LimeTree Hotel Kuching - Sadržaji The LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska soba The LimeTree Hotel Kuching - Apartman The LimeTree Hotel Kuching - Sadržaji The LimeTree Hotel Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1047recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1047)
Razvrstati po:
Aimay T. Poslovni putnici Malaysia, 29. kolovoza 2015.
Dead Cockroach found on floor

Locotion
5,7
So so
Prijavi ovu recenziju
Alison C. Parovi Australia, 17. kolovoza 2015.
Nice hotel in good location

Friendly staff, great breakfast, good location
8,3
The staff were very friendly & helpful, even posting some postcards to Australia for us. Breakfast was very good, with many choices. The lime cheesecake is well worth trying in the cafe. The location is good, we walked to the waterfront & to the shopping malls daily from the hotel. Had a pre dinner drink at the rooftop bar with lovely view overlooking the city.
Prijavi ovu recenziju
Andy S. Poslovni putnici Indonesia, 15. kolovoza 2015.
3 nights at Lime Tree Hotel

breakfast, nice ambience, and the roof top view
8,7
nice and pleasant
Prijavi ovu recenziju
Susanne W. Solo putnici Australia, 9. kolovoza 2015.
A city stay

Staff, cleanliness and room size
6,3
A good short stay.
Prijavi ovu recenziju
Susanne W. Solo putnici Australia, 9. kolovoza 2015.
A city stay

The staff, room size
6,3
A good hotel for a city stay.
Prijavi ovu recenziju
Lee M. Parovi Malaysia, 7. kolovoza 2015.
A very clean, comfortable and good location hotel.

I really enjoyed breakfast served. All the staff are really very friendly and helpful to customers.
9,7
I enjoyed my 3 days 2 nights stay in the hotel. Location is really good and with plenty of local foods around.
Prijavi ovu recenziju
Rumaizah B. Poslovni putnici Malaysia, 6. kolovoza 2015.
Refreshing lime theme & great buffet breakfast

Well-done buffet breakfast, fresh lime green furnishing & overall theme, location
7
Limetree offered a good experience at a reasonable price. Wifi was non-existent on the third floor (my room) during my 4 nights' stay. Asking the staff to fix it didn't solve the prThe front desk staff really need to improve though. I asked for a quiet room away from the lift & I got the room nearest to the lift. I was sent someone else's laundry & front desk staff said it's not their fault as they sent it to an external laundry service. I asked to leave my laundry outside as I was praying only to have the laundry owner knocking non-stop on my door (poor communications by front desk staff).
Prijavi ovu recenziju
Rajasekar B. Parovi Malaysia, 28. srpnja 2015.
nice hotel

best lime juice, clean n comfortable
7,7
Overall good stay..
Prijavi ovu recenziju
Teoh K. Poslovni putnici Malaysia, 25. srpnja 2015.
good and comfortable

good and comfortable
10
good and comfortable
Prijavi ovu recenziju
Slawomir F. Parovi Poland, 19. srpnja 2015.
Nice and clean

location, Staff
8
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The LimeTree Hotel KuchingThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - PredvorjeThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/salonThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/salonThe LimeTree Hotel Kuching - PogledThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/salonThe LimeTree Hotel Kuching - Eksterijer hotelaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Interijer hotelaThe LimeTree Hotel Kuching - ApartmanThe LimeTree Hotel Kuching - TrgovineThe LimeTree Hotel Kuching - PogledThe LimeTree Hotel Kuching - SadržajiThe LimeTree Hotel Kuching - TrgovineThe LimeTree Hotel Kuching - TrgovineThe LimeTree Hotel Kuching - SadržajiThe LimeTree Hotel Kuching - PogledThe LimeTree Hotel Kuching - TlocrtiThe LimeTree Hotel Kuching - ApartmanThe LimeTree Hotel Kuching - SadržajiThe LimeTree Hotel Kuching - SadržajiThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - ApartmanThe LimeTree Hotel Kuching - SadržajiThe LimeTree Hotel Kuching - Eksterijer hotelaThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska sobaThe LimeTree Hotel Kuching - Igralište za golfThe LimeTree Hotel Kuching - Interijer hotelaThe LimeTree Hotel Kuching - Interijer hotelaThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/salonThe LimeTree Hotel Kuching - KafićThe LimeTree Hotel Kuching - Interijer hotelaThe LimeTree Hotel Kuching - Hrana i pićeThe LimeTree Hotel Kuching - Hrana i pićeThe LimeTree Hotel Kuching - Hrana i pićeThe LimeTree Hotel Kuching - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08