Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Luxe Manor

39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Luxe Manor Hong Kong - Recepcija The Luxe Manor Hong Kong - Interijer hotela The Luxe Manor Hong Kong - Interijer hotela The Luxe Manor Hong Kong - Predvorje The Luxe Manor Hong Kong - Recepcija The Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska soba The Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska soba The Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska soba The Luxe Manor Hong Kong - Apartman The Luxe Manor Hong Kong - Apartman The Luxe Manor Hong Kong - Apartman The Luxe Manor Hong Kong - Apartman The Luxe Manor Hong Kong - Dvorana za fitness The Luxe Manor Hong Kong - Dvorana za fitness The Luxe Manor Hong Kong - Posao Centar The Luxe Manor Hong Kong - Soba za sastanke
The Luxe Manor Hong Kong - Soba za sastanke The Luxe Manor Hong Kong - Restoran The Luxe Manor Hong Kong - Restoran The Luxe Manor Hong Kong - Restoran The Luxe Manor Hong Kong - Restoran The Luxe Manor Hong Kong - Pub/salon The Luxe Manor Hong Kong - Pub/salon The Luxe Manor Hong Kong - Pub/salon The Luxe Manor Hong Kong - Soba za sastanke The Luxe Manor Hong Kong - Soba za sastanke The Luxe Manor Hong Kong - Interijer hotela The Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 159
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 3913recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (3913)
Razvrstati po:
Helen W. Parovi Singapore, 26. lipnja 2015.
Nice themed hotel

Comfortable room, free mini bar in room, free transfer
6,7
Had a good stay. Just wished mtr is a couple of junctions nearer. Lots of eateries, chilling out places and shopping around hotel tho.
Moshe M. Poslovni putnici Israel, 26. lipnja 2015.
good location clean very good break fast

location food stuff
9,3
Good stay
Chai F. Solo putnici China, 25. lipnja 2015.
excellent

atmosphere
8,7
Yixin W. Parovi Singapore, 21. lipnja 2015.
Sweet and comfortable stay

Clean room, handy phone was useful and the location is close to mtr.
8,3
The hotel staffs were sweet and detailed to deliver a birthday cake to my room on my birthday. The hotel looks new and room is clean. However, the bed is a bit small in size for two adults.
Fan Y. Parovi Hong Kong, 20. lipnja 2015.
convenient and friendly

convenient, staff attitude and WiFi service
5,7
The location of hotel is perfect. Though it is rated 5 stars, it is hardly compared with other 5 stars hotels in Hong Kong. The room is small and the cast of furniture and decoration looked stupid.
Peter Y. Poslovni putnici Taiwan, 14. lipnja 2015.
great service

service, service, and service
10
overall, the service is excellent and the location is a major plus. I will go back again.
Hon Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. lipnja 2015.
First time stay in HK

Location, Staff and Comfortable Room
9,3
Hua T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 4. lipnja 2015.
Hospitable Staff, excellent service

Excellent service by staff who are proficient in their English, authentic interior decorations, excellent breakfast
10
Before arrival, correspondence with hotel staff about free airport transfers were answered promptly. Upon arrival, we were received warmly by the front desk staff and our entitled benefits were explained in great detail. We were also given free welcome snacks in our room! We love the breakfast spread, healthy with wide range of variety. All our queries were answered to the minute details! We were even given free smart phones during our entire stay! Will definitely come back to this hotel! Love the stay here, comfort with excellent service!
Ngoc P. Poslovni putnici Vietnam, 23. svibnja 2015.
location

service, location, price
9,7
great price, and great location, and service... especially the smart phone...will stay aganin!!
Ngoc P. Poslovni putnici Vietnam, 23. svibnja 2015.
location

location, service, and price
9,7
wonderful price, and great location.. love the staff's service!! will stay again!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Luxe Manor Hong KongThe Luxe Manor Hong Kong - RecepcijaThe Luxe Manor Hong Kong - Interijer hotelaThe Luxe Manor Hong Kong - Interijer hotelaThe Luxe Manor Hong Kong - PredvorjeThe Luxe Manor Hong Kong - RecepcijaThe Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska sobaThe Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska sobaThe Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska sobaThe Luxe Manor Hong Kong - ApartmanThe Luxe Manor Hong Kong - ApartmanThe Luxe Manor Hong Kong - ApartmanThe Luxe Manor Hong Kong - ApartmanThe Luxe Manor Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Luxe Manor Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Luxe Manor Hong Kong - Posao CentarThe Luxe Manor Hong Kong - Soba za sastankeThe Luxe Manor Hong Kong - Soba za sastankeThe Luxe Manor Hong Kong - RestoranThe Luxe Manor Hong Kong - RestoranThe Luxe Manor Hong Kong - RestoranThe Luxe Manor Hong Kong - RestoranThe Luxe Manor Hong Kong - Pub/salonThe Luxe Manor Hong Kong - Pub/salonThe Luxe Manor Hong Kong - Pub/salonThe Luxe Manor Hong Kong - Soba za sastankeThe Luxe Manor Hong Kong - Soba za sastankeThe Luxe Manor Hong Kong - Interijer hotelaThe Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska sobaThe Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska sobaThe Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska sobaThe Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska sobaThe Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska sobaThe Luxe Manor Hong Kong - UlazThe Luxe Manor Hong Kong - KupaonicaThe Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska sobaThe Luxe Manor Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04