ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Luxe Manor

39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Luxe Manor Hong Kong - Ulaz The Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska soba The Luxe Manor Hong Kong - Recepcija The Luxe Manor Hong Kong - Interijer hotela The Luxe Manor Hong Kong - Interijer hotela The Luxe Manor Hong Kong - Predvorje The Luxe Manor Hong Kong - Recepcija The Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska soba The Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska soba The Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska soba The Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska soba The Luxe Manor Hong Kong - Kupaonica The Luxe Manor Hong Kong - Kupaonica The Luxe Manor Hong Kong - Apartman The Luxe Manor Hong Kong - Apartman The Luxe Manor Hong Kong - Apartman
The Luxe Manor Hong Kong - Apartman The Luxe Manor Hong Kong - Apartman The Luxe Manor Hong Kong - Apartman The Luxe Manor Hong Kong - Apartman The Luxe Manor Hong Kong - Apartman The Luxe Manor Hong Kong - Apartman The Luxe Manor Hong Kong - Dvorana za fitness The Luxe Manor Hong Kong - Dvorana za fitness The Luxe Manor Hong Kong - Posao Centar The Luxe Manor Hong Kong - Soba za sastanke The Luxe Manor Hong Kong - Soba za sastanke The Luxe Manor Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 159
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 3749recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (3749)
Razvrstati po:
Mayank K. Poslovni putnici India, 25. veljače 2015.
good hotel

in the heart of the business district , cleanliness and comfortable
7
It was good
Mabel H. Parovi Singapore, 25. veljače 2015.
Short trip to hk

Food, food, food
6,7
This is the only hotel we have ever stayed in that provided decent to good breakfast buffet every morning.
Leong Y. Solo putnici Malaysia, 21. veljače 2015.
facitlities & services provided satisfactory

Free use of mobile device for local & overseas calls, healthy breakfast, convenient location, efficient & helpful staff.
8
Very satisfactory stay; our 3rd time stay in this hotel. The new complimentary use of mobile device for each guest's room had given me much convenience, as there are so many features that are helpful to tourists especially on places of interests, free calls, etc. One of the best breakfasts that a hotel offered.
Alfred N. Solo putnici Singapore, 16. veljače 2015.
Good Location

Cheap, clean, Location
8
Kevin L. Parovi Hong Kong, 14. veljače 2015.
Wild and nice design boutique hotel

Interior design, service and location! In the city centre with lots of shoppings! Just 5 mins walk from the tube station!
7,7
I only stayed for a night and we were lucky to get a free upgrade. The host and service were nice. However, I didn't try the food and the bar. Since the bar opens late, but I like the whimsitic style.
Shui C. Poslovni putnici Hong Kong, 13. veljače 2015.
ok

ok
6
ok
Nanthida R. Poslovni putnici United States of America, 11. veljače 2015.
Good location. Nice designed hotel

Location, Design and staff
9
Always feel like home when I stay here every time I visit HKG. This is my favorite place with the good location, walking distance to shopping and MTR, friendly and helpful staff, nice room with most comfy bed.
Hiosan C. Obitelji sa malom djecom China, 11. veljače 2015.
Not as expected

Nice breakfast , nice design , comfortable resturant
7,7
Room was too small , and the bed was too soft.
Lalime J. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 9. veljače 2015.
Lovely place, excellent location

Location, breakfast, strong wifi
9,7
No complaints - stayed 3 nights with my 12 year old daughter, central to everything, cute rooms, comfy beds, delicious breakfast with many options and a self serve espresso machine, helpful staff. The free airport express bus stops right at hotel - arriving/departing every 12 mins. So convenient. Excellent bars and restaurants all around, 2 mins to Marks & Spenser food hall for delicious self-catering western food options as well.
Wei K. Poslovni putnici France, 7. veljače 2015.
Terrible

Location. Location. Location.
3,7
In term of quality and price. There is no worse than this.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Luxe Manor Hong KongThe Luxe Manor Hong Kong - UlazThe Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska sobaThe Luxe Manor Hong Kong - RecepcijaThe Luxe Manor Hong Kong - Interijer hotelaThe Luxe Manor Hong Kong - Interijer hotelaThe Luxe Manor Hong Kong - PredvorjeThe Luxe Manor Hong Kong - RecepcijaThe Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska sobaThe Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska sobaThe Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska sobaThe Luxe Manor Hong Kong - Gostinjska sobaThe Luxe Manor Hong Kong - KupaonicaThe Luxe Manor Hong Kong - KupaonicaThe Luxe Manor Hong Kong - ApartmanThe Luxe Manor Hong Kong - ApartmanThe Luxe Manor Hong Kong - ApartmanThe Luxe Manor Hong Kong - ApartmanThe Luxe Manor Hong Kong - ApartmanThe Luxe Manor Hong Kong - ApartmanThe Luxe Manor Hong Kong - ApartmanThe Luxe Manor Hong Kong - ApartmanThe Luxe Manor Hong Kong - ApartmanThe Luxe Manor Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Luxe Manor Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Luxe Manor Hong Kong - Posao CentarThe Luxe Manor Hong Kong - Soba za sastankeThe Luxe Manor Hong Kong - Soba za sastankeThe Luxe Manor Hong Kong - RestoranThe Luxe Manor Hong Kong - RestoranThe Luxe Manor Hong Kong - RestoranThe Luxe Manor Hong Kong - RestoranThe Luxe Manor Hong Kong - Pub/salonThe Luxe Manor Hong Kong - Pub/salonThe Luxe Manor Hong Kong - Pub/salonThe Luxe Manor Hong Kong - Soba za sastankeThe Luxe Manor Hong Kong - Soba za sastankeThe Luxe Manor Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A01