Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Mercer Hong Kong

No. 29 Jervois Street, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : The Mercer Boutique Hotel
The Mercer Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela The Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness The Mercer Hong Kong Hong Kong - Kafić The Mercer Hong Kong Hong Kong - Kafić The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Restoran The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće The Mercer Hong Kong Hong Kong - Restoran
The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Predvorje The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji The Mercer Hong Kong Hong Kong - Ulaz The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji The Mercer Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela The Mercer Hong Kong Hong Kong - Ulaz The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 55
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 454recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (454)
Razvrstati po:
Hankyeul O. Solo putnici South Korea, 16. kolovoza 2015.
comfy stay

nice location with helpful staffs
9
clean and new had relaxed time
Prijavi ovu recenziju
David S. Parovi Australia, 16. kolovoza 2015.
Recommended spot close to Soho

Location, mobile phone provided, views
8
Prijavi ovu recenziju
Ming S. Parovi Hong Kong, 7. kolovoza 2015.
Excellent experience

Express Check in & out , Location , Friendly Staff
10
Prijavi ovu recenziju
Michael P. Poslovni putnici United Kingdom, 23. srpnja 2015.
a nice quiet hideaway

Good location, comparatively good size rooms
7,7
My first time here and I would stay again. It is a small (2 room per floor) hotel/apartment. The kitchen facilities are a sink, fridge and microwave and no cutlery so not really quite an apartment but more homely than a hotel and the lounge/kitchen separate from the bedroom and bathroom (which has a bath). Exit A2 Sheung Wan on MTR. Pretty good
Prijavi ovu recenziju
Caroline M. Parovi Ireland, 23. srpnja 2015.
A lovely stay

Smartphone, location and free mini bar
9,7
Very good
Prijavi ovu recenziju
Tan R. Parovi Singapore, 19. srpnja 2015.
Wonderful Hotel

Friendly staff, clean room and good location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Stella K. Solo putnici Australia, 19. srpnja 2015.
Solo female

Location, comfort of room, assistance of staff.
7
Great hotel. Clean, comfortable and great location close to MRT, shopping malls( for those that want it). Breakfast was ok catered for different tastes. I was hoping to have staff offer more tourist information ( maybe I was expecting too much) but overall they provided support when they could.
Prijavi ovu recenziju
Cecile G. Solo putnici France, 12. srpnja 2015.
Very good stay

Staff is discret more like concierge in a property building.
7,7
Prijavi ovu recenziju
Calvin N. Parovi Singapore, 5. srpnja 2015.
Decent place at a good price

price, location, size
8,3
Prijavi ovu recenziju
Rinah V. Solo putnici Philippines, 28. lipnja 2015.
Convenient location and lovely charming exec room

location, amenities, pleasant staff
9
Went to Hong Kong just to use my about-to-expire mile rewards for a weekend and chose to stay at The Mercer overnight. Although I'm aware that check in time won't be until 2PM, I arrived at the hotel just to park my luggage while I go around. The staff gladly accommodated my presence and upgraded me to an executive room as early as 11am. The unit is very stylish and charming yet very comfortable and so clean - perhaps one of the highlights of my unplanned trip to Hong Kong. Staff at the lobby are very pleasant - check in and check out were hassle free. I've booked the place through Agoda. For the price, you get a very good deal - a lovely place to stay with a free mobile phone you can use and bring with you and free use of the mini bar. Amenities are great, only thing not working was the weighing scale at the bathroom (it doesn't have batteries) but it's not a big deal for my overnight stay. Breakfast is quite limited. But you're in Hong Kong - you can just eat enough dimsum to fill you up before you go out and experience the food around the city. The place is really near the Sheung Wan station so it's not that difficult to go around. I will definitely book here again in the future.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Mercer Hong Kong Hong KongThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KafićThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KafićThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - PredvorjeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - UlazThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - UlazThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - UlazThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - BazenThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08