ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Mercer Hong Kong

No. 29 Jervois Street, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : The Mercer Boutique Hotel
The Mercer Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela The Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness The Mercer Hong Kong Hong Kong - Kafić The Mercer Hong Kong Hong Kong - Kafić The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Restoran The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće The Mercer Hong Kong Hong Kong - Restoran
The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Predvorje The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji The Mercer Hong Kong Hong Kong - Ulaz The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 55
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 379recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (379)
Razvrstati po:
Tom M. Parovi Australia, 4. prosinca 2014.
Good value

Location, room size, comfy bed
6,7
Yip V. Obitelji sa malom djecom Singapore, 4. prosinca 2014.
Excellent

Mobile handy
10
Chingpin H. Solo putnici Taiwan, 3. prosinca 2014.
Verry good

Good location , nice staff, comfy room
10
Had a great stay there
Amir A. Parovi Malaysia, 30. studenog 2014.
Decent hotel

Provision of smart phone, location and free mini bar
6,7
Overall a good hotel
Teng T. Solo putnici Singapore, 30. studenog 2014.
good hotel for night life

location, amenities, design
6,3
The hotel was in a great location, pretty close to everything you want in Central. As expected for a serviced apartment of this size, the pool, gym and breakfast aren't great, but you do get nice spacious studios with free wifi.
Ernest N. Parovi Singapore, 30. studenog 2014.
Short weekend getaway

Can't stress enough about the location and the size of the room (which is really comfortable). Staff's English was commendable too.
7,3
Managed by Ascott so there's a certain quality to the hotel. Feel that improvement can be made on the dated furnishings - e.g. velvet sofa was very dusty and the blinds didn't work properly. Good sized room and bathroom so even though we were out most of the day, it's nice place to return to to wind down. Room came with free breakfast but it's a pity that there's no room service to bring it up to the room to have breakfast in bed. Will return if I want to splurge again on a getaway.
Idan B. Poslovni putnici Israel, 18. studenog 2014.
Great hotel for business travellers

Location, clean, comfort
9,7
Very good stay, nice clean and comfort room, free wifi/mobile and mini bar included, all you need.
Gin W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 16. studenog 2014.
Comnfortable and affordable

Location, Location and Location
7
Gin W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 16. studenog 2014.
Comnfortable and affordable

Location, Location and Location
7
Adrian C. Solo putnici United Kingdom, 15. studenog 2014.
Don't book this hotel

Nice staff and decent coffee
2
Don't book this hotel. I paid and I value it at < No mirror above the tiny sink, motion sensitive tap with no hot and cold and which was so bad I couldn't shave or hardly clean my teeth, no surfaces around the sink, poor TV, very slow wifi, congealed egg for breakfast, no help to charge my phone, no communal area, drab area and street. Awful. Only pluses were nice staff - who should apply elsewhere - and decent coffee. Just about any HK hotel is better value.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Mercer Hong Kong Hong KongThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KafićThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KafićThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - PredvorjeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - UlazThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji


AS-AGWEB-3C08