Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Mercer Hong Kong

No. 29 Jervois Street, Sheung Wan, Hong Kong Central, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : The Mercer Boutique Hotel
The Mercer Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela The Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness The Mercer Hong Kong Hong Kong - Kafić The Mercer Hong Kong Hong Kong - Kafić The Mercer Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Restoran The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće
The Mercer Hong Kong Hong Kong - Restoran The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Predvorje The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji The Mercer Hong Kong Hong Kong - Ulaz The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji The Mercer Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela The Mercer Hong Kong Hong Kong - Ulaz The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Central Broj soba: 55

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 489recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (489)
Razvrstati po:
Tidarat M. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 31. siječnja 2016.
Great Location, Nice room.

Location, Living room, Staff
8,3
It was a pleasant stay. The room was spacious with separated living area and bedroom. Location was great.
Prijavi ovu recenziju
Jacqueline G. Solo putnici United States of America, 17. siječnja 2016.
The Mercer Hotel your Apt in HKG

Location, room layout, staff
9,3
I had an enjoyable stay at this hotel. The staff is very friendly and helpful with recommendations for activities and restaurants. The room size and layout makes one feel as if you have your own apartment in Hong Kong. The free mini bar and kitchenette are an added plus.
Prijavi ovu recenziju
Joey L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 31. prosinca 2015.
Service is not up to Ascott's standard

Clean, spacious and 3 mins to MTR Exit A2
5,3
The hotel room is clean and nicely decorated. However, the front desk staffs need to improve their services. The restaurant waitresses are friendly and helpful but not the rest of the staffs.
Prijavi ovu recenziju
Samuel P. Parovi Hong Kong, 27. prosinca 2015.
Very comfortable stay

Availability of kitchenette, spacious rooms, quiet surroundings
9
Prijavi ovu recenziju
Peter H. Parovi Switzerland, 21. prosinca 2015.
Lovely place close to shopping & dining

Good location. Close to many shopping & 'going out' places. Perfect starting point to explore the city.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Aik G. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 19. prosinca 2015.
Not Ever Going Back

The service staff at breakfast who greatly compensated for the poor spread.
5,3
Disappointing. Room was not ready even at 1530hrs. Poor wifi connection at times. Stench in toilet. Poor water pressure for shower. Sagging bed
Prijavi ovu recenziju
Tee J. Poslovni putnici Malaysia, 14. prosinca 2015.
Rooms big for HK Central standard

Location, room size and free smart phone
9,3
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Svante W. Parovi Sweden, 8. prosinca 2015.
Not keeping up to the level it used to have

Location, room size, bathroom
7,7
I used to stay at Mercer quite often a few years ago, but coming back Dec 2015 I was a little disappointed. It is now under the Ascott chain, and the familiarity & service mind has declined. Nothing really to complain about, but not as good as it used to be. One exception though, the breakfast staff is excellent.
Prijavi ovu recenziju
Kok S. Parovi Malaysia, 16. studenog 2015.
Good location and spacious room

Location, large room and clean room
7,7
Get an upgrade to bed room executive for my second stay. The room are spacious and clean. The breakfast was good enough. The hotel are nearby public transport (e.g. MTR, Tram, Bus). It is nearby to the Hong Kong Station where have express train to airport.
Prijavi ovu recenziju
Andrew D. Parovi Australia, 15. studenog 2015.
Great choice in Sheung Wan

Location, cleanliness, size of room
8,3
This is my second time at The Mercer and I had another great stay.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Mercer Hong Kong Hong KongThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KafićThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KafićThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - PredvorjeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - UlazThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - UlazThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - UlazThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - BazenThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01