Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Mercer Hong Kong

No. 29 Jervois Street, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : The Mercer Boutique Hotel
The Mercer Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela The Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness The Mercer Hong Kong Hong Kong - Kafić The Mercer Hong Kong Hong Kong - Kafić The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Restoran The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće The Mercer Hong Kong Hong Kong - Restoran
The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Predvorje The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji The Mercer Hong Kong Hong Kong - Ulaz The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji The Mercer Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela The Mercer Hong Kong Hong Kong - Ulaz The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 55
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 432recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (432)
Razvrstati po:
Yan L. Parovi Hong Kong, 25. svibnja 2015.
Nice location

Clean
8
John V. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 24. svibnja 2015.
Hong Kong central

Location , spacious rooms , nice bathroom
6,7
The location was the main advantage as well as the rooms were modern and clean , with a ok breakfast included .
Gemma S. Parovi Australia, 2. svibnja 2015.
Change of plans

free mini bar, smart phone in room, location.
5,3
We had to cancel our trip to HK, so gave the room to friends who enjoyed it and mentioned the location was great, room was comfortable with nice room amenities. Would have been nice if the hotel could have postponed our booking..
Jim M. Parovi Canada, 7. travnja 2015.
Just okay

Shower, proximity to MTR,
5
It was just okay. Nothing more. Nothing to make me go back. Nothing to make me recommend it. it was just okay. It is showing some age.
Andrew A. Poslovni putnici Singapore, 26. ožujka 2015.
Good value for Money, Near enough to Central

location, free Samsung phone for use
8,3
stayed for second time. Still same issues for me which are the inconsistent air con temperature and the wind draft causing the bedroom pendant lamp to make noise. My sleep affected by the warm air and noise.
Pak S. Parovi Hong Kong, 22. ožujka 2015.
Good Room Good Location Bad Staff

Size of room, location, quiet
6
Apart from bad staff manners, everything else was good
David C. Solo putnici Australia, 21. ožujka 2015.
Location is Everything

Location, size, comfort
8
Wonderful experience. Close to everywhere I needed to get to. Great access to MTR. Very modern and clean room and facilities. Breakfast choices modest but adequate. Would stay again, especially because of the location in the heart of Sheung Wan.
Alan X. Solo putnici Singapore, 21. ožujka 2015.
Great location but need a more distinguishing sign

Location, free mini bar and free phone.
8,3
Generally enjoyable. Phone with data service is a bonus and highly useful.
Jae P. Poslovni putnici South Korea, 15. ožujka 2015.
Not bad

Employees were great.
5,7
Shu P. Poslovni putnici Hong Kong, 9. ožujka 2015.
Nice Boutique Hotel

Location, Spacious room, Nice staff
7,7
Good location very close to the MTR Station, room is cozy and spacious with sufficient lighting. Staff are friendly, efficient check in and check out. Only thing is the King Size bed in the premier studio are actually two beds combine together.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Mercer Hong Kong Hong KongThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KafićThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KafićThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - PredvorjeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - UlazThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - UlazThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KupaonicaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - UlazThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - BazenThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman


AS-AGWEB-3B06