ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Mercer Hong Kong

No. 29 Jervois Street, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : The Mercer Boutique Hotel
The Mercer Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela The Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness The Mercer Hong Kong Hong Kong - Kafić The Mercer Hong Kong Hong Kong - Kafić The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Restoran The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i piće The Mercer Hong Kong Hong Kong - Restoran
The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Predvorje The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartman The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sadržaji The Mercer Hong Kong Hong Kong - Ulaz
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 55
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 371recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (371)
Razvrstati po:
Idan B. Poslovni putnici Israel, 18. studenog 2014.
Great hotel for business travellers

Location, clean, comfort
9,7
Very good stay, nice clean and comfort room, free wifi/mobile and mini bar included, all you need.
Gin W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 16. studenog 2014.
Comnfortable and affordable

Location, Location and Location
7
Gin W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 16. studenog 2014.
Comnfortable and affordable

Location, Location and Location
7
Adrian C. Solo putnici United Kingdom, 15. studenog 2014.
Don't book this hotel

Nice staff and decent coffee
2
Don't book this hotel. I paid and I value it at < No mirror above the tiny sink, motion sensitive tap with no hot and cold and which was so bad I couldn't shave or hardly clean my teeth, no surfaces around the sink, poor TV, very slow wifi, congealed egg for breakfast, no help to charge my phone, no communal area, drab area and street. Awful. Only pluses were nice staff - who should apply elsewhere - and decent coffee. Just about any HK hotel is better value.
Gin W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. studenog 2014.
Comnfortable and affordable

Location, Location and Location
7,3
The Mini bar and breakfast was a plus, but me and my family didn't quite use it or ate breakfast in the hotel. Free bottle water in the gym and breakfast hall was a plus too. For people who just needs a place to sleep and basics this is very well located, walked up and down from IFC mall, central, and landmark and back for the past 3 days. Bed was comfy enough but maybe because tired. Wifi connection is good except in the toilet. Weekends a bit noisy because the bar by the road was so happening. Not the hotel's fault but if you're a light sleeper request for a higher level.
Jane C. Parovi United Kingdom, 10. studenog 2014.
Good and bad aspects of stay

location; reasonable breakfast; pleasant staff
5,7
I will contact customer support once I find out how to!It would have been useful to have a link or contact details here
Ryuzo S. Poslovni putnici Japan, 7. studenog 2014.
Calm, Comfortable

Relax to stay, Very accommodating staffs, Quiet place
9
The hotel staffs are always very kind. Relax and Refresh, while my stay.
Michelle S. Poslovni putnici Singapore, 4. studenog 2014.
great hotel in a great location

location was good since it was just less than 5 mins walk to the MTR station. good food within the vicinity as well!
9,3
The room was nice and bathroom was big for hong kong standard. Best of all it came with free mini bar which was a perk!
Bhavna R. Obitelji sa malom djecom India, 4. studenog 2014.
Excellent studio apptts

Spacious,free mini bar and rates
9,3
Very good and luxurious at a reasonalble price.
Nigel T. Parovi Malaysia, 28. listopada 2014.
Awesome

Free mini bar. Good toiletries.
9
Not bad for the price

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Mercer Hong Kong Hong KongThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KafićThe Mercer Hong Kong Hong Kong - KafićThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - PredvorjeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Mercer Hong Kong Hong Kong - SadržajiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Ulaz


AS-AGWEB-3A08