Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Metropolis Suites Davao

Cabaguio Avenue, Corner Macopa Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Metropolis Suites Davao Davao - Eksterijer hotela The Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska soba The Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska soba The Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska soba The Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska soba The Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska soba The Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska soba The Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska soba The Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska soba The Metropolis Suites Davao Davao - Predvorje The Metropolis Suites Davao Davao - Kupaonica The Metropolis Suites Davao Davao - Predvorje The Metropolis Suites Davao Davao - Restoran The Metropolis Suites Davao Davao - Sadržaji The Metropolis Suites Davao Davao - Interijer hotela The Metropolis Suites Davao Davao - Interijer hotela
The Metropolis Suites Davao Davao - Kupaonica The Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska soba The Metropolis Suites Davao Davao - Interijer hotela The Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska soba The Metropolis Suites Davao Davao - Ulaz The Metropolis Suites Davao Davao - Predvorje The Metropolis Suites Davao Davao - Predvorje The Metropolis Suites Davao Davao - Predvorje The Metropolis Suites Davao Davao - Predvorje The Metropolis Suites Davao Davao - Predvorje
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 23
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 46recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (46)
Razvrstati po:
Camille K. Poslovni putnici Philippines, 23. svibnja 2015.
Good for business travel

cleanliness, staff, food
8,3
Prijavi ovu recenziju
Camille K. Poslovni putnici Philippines, 23. svibnja 2015.
Good for business travelers

Food, Cleanliness and Room
8
Prijavi ovu recenziju
Marita A. Poslovni putnici Philippines, 23. travnja 2015.
clean and comfortable, staff very helpful

beds were comfortable, the staff were friendly and helpful, and public transportation was easy to come by
8,7
Prijavi ovu recenziju
Elena C. Poslovni putnici Russia, 26. ožujka 2015.
nice room

room, staff,
6,7
the room inside is quite big and clean. the location and outside interiour is ugly.
Prijavi ovu recenziju
Joseph G. Grupe Philippines, 15. ožujka 2015.
Two thumbs up!

Clean, Accommodating personnel, Comfy bed
9
Prijavi ovu recenziju
Toru O. Solo putnici Japan, 3. prosinca 2014.
my stay

cleen and good place
8
Prijavi ovu recenziju
Byungkon Y. Parovi South Korea, 1. kolovoza 2014.
Room is good, but no other. .

Wide room, In City, Kind Staff
6,7
Not valued compare with Room rate
Prijavi ovu recenziju
Abdulhamid A. Poslovni putnici Saudi Arabia, 15. travnja 2014.
Good

NIL
5,7
Prijavi ovu recenziju
David Y. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 6. ožujka 2014.
Good clean and modern rooms close to city and airp

Refurbished rooms very nice
8
Good staff well manered and helpful
Prijavi ovu recenziju
Thomas D. Parovi Netherlands, 4. veljače 2014.
Nice looking rooms, but average hotel

Nearby malls, nice looking rooms
6
Stayed here for 2 nights with the family, using 3 rooms. The rooms look modern and are clean. 2 Rooms had problems with the water however, which was fixed during our stay. The staff is friendly, but too much focussed on rules rather than on me as a customer. They tried to charge me 900 PHP for a 3rd person I forgot to check in for my 3-person room, even though I paid for 3 persons for my room already. Service wise, other hotels in Davao we visited are generally better. Advantage of this hotel is that it offers 3-person bedrooms, which is not so common yet.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Metropolis Suites Davao DavaoThe Metropolis Suites Davao Davao - Eksterijer hotelaThe Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska sobaThe Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska sobaThe Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska sobaThe Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska sobaThe Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska sobaThe Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska sobaThe Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska sobaThe Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska sobaThe Metropolis Suites Davao Davao - PredvorjeThe Metropolis Suites Davao Davao - KupaonicaThe Metropolis Suites Davao Davao - PredvorjeThe Metropolis Suites Davao Davao - RestoranThe Metropolis Suites Davao Davao - SadržajiThe Metropolis Suites Davao Davao - Interijer hotelaThe Metropolis Suites Davao Davao - Interijer hotelaThe Metropolis Suites Davao Davao - KupaonicaThe Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska sobaThe Metropolis Suites Davao Davao - Interijer hotelaThe Metropolis Suites Davao Davao - Gostinjska sobaThe Metropolis Suites Davao Davao - UlazThe Metropolis Suites Davao Davao - PredvorjeThe Metropolis Suites Davao Davao - PredvorjeThe Metropolis Suites Davao Davao - PredvorjeThe Metropolis Suites Davao Davao - PredvorjeThe Metropolis Suites Davao Davao - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08