Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Minotel

19 Sawasdirak Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Minotel Phuket - Kupaonica The Minotel Phuket - Recepcija The Minotel Phuket - Recepcija The Minotel Phuket - Gostinjska soba The Minotel Phuket - Gostinjska soba The Minotel Phuket - Gostinjska soba The Minotel Phuket - Kupaonica The Minotel Phuket - Gostinjska soba The Minotel Phuket - Gostinjska soba The Minotel Phuket - Interijer hotela The Minotel Phuket - Gostinjska soba The Minotel Phuket - Gostinjska soba The Minotel Phuket - Interijer hotela The Minotel Phuket - Gostinjska soba The Minotel Phuket - Gostinjska soba The Minotel Phuket - Eksterijer hotela
The Minotel Phuket - Plaža The Minotel Phuket - Ulaz The Minotel Phuket - Interijer hotela The Minotel Phuket - Ulaz The Minotel Phuket - Gostinjska soba The Minotel Phuket - Gostinjska soba The Minotel Phuket - Interijer hotela
Područje Patong Broj soba: 19

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 68recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (68)
Razvrstati po:
James H. Parovi Australia, 31. listopada 2014.
Very helpful

location, value for money, friendly staff
8,3
Very friendly staff helped with all our wants, hired a motorbike, arranged my laundry, and transport to airport. Nothing was too hard for them and made our stay very enjoyable, thanks Taxi!!
Prijavi ovu recenziju
Owais K. Solo putnici Canada, 22. veljače 2014.
Great BUT noisy location, Friendly staff.

Location, free wifi internet
6,3
Prijavi ovu recenziju
Gal H. Solo putnici Israel, 9. veljače 2014.
Great location and Friendly staff

location location location
8,3
Great location 5 minutes from Bangla Road and Ptong Beach. Cheap hotel, clean and Friendly staff!
Prijavi ovu recenziju
Francesco S. Solo putnici Italy, 2. veljače 2014.
ok

location location location
7,3
Prijavi ovu recenziju
Ryan H. Grupe Canada, 29. prosinca 2013.
Great Staff

Location, Staff, Cost
9,7
Prijavi ovu recenziju
Thomas C. Parovi Australia, 22. svibnja 2013.
I really like the staff, nothings too much trouble

friendly staff, room always serviced, good massage and restaurant annexed to the hotel
8
I found the desk staff helpful and kind, location was handy to beach nightlife and shops. The room was always serviced well. I like the restaurant attached to Hotel being renovated at present. Clean friendly massage room attached very friendly staff. I felt very welcome and happy in this Hotel. I recommend it for adequate cheap accomodation
Prijavi ovu recenziju
Claus J. Solo putnici Denmark, 7. ožujka 2013.
Great hotel, location, Friendly and helpfull staff

location, staff, price
8,7
Stayed 5 nights in a deluxe/superior room. Very nice location, bit of noise from traffic 24/7, but that is what you get in downtown Patong! Friendly staff who where very helpfull! The deluxe/superior room are quite better than standard room. Bed seems a bit hard.
Prijavi ovu recenziju
Zhe Z. Grupe China, 20. veljače 2013.
Great location and quiet

Quiet and 10 min walk to beach
10
around 100-200 m from ptong beach. You can find out shops, restaurants near hotel. In the room - AC, cable TV, comfortble bed. Hotel is small, clean with friendly staff. In room rate doesn't include mel plan, but you can order food in restaurant on ground floor: American breakfast: 5USD Chicken - 5USD Rice - 0,75USD Fish -... Most importantly, quiet!!
Prijavi ovu recenziju
Zhe Z. Grupe China, 18. veljače 2013.
Lovely hotel, Great location

Short distance to beach and relatively quiet enviorniment
10
Location - around 100-200 m from ptong beach. You can find out shops, restaurants near hotel. In the room - AC, cable TV, comfortble bed. Hotel is small, clean with friendly staff. In room rate doesn't include mel plan, but you can order food in restaurant on ground floor
Prijavi ovu recenziju
Stephen P. Parovi Australia, 7. siječnja 2013.
Great place for the price

Good staff ,like the location
8
Good
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Minotel PhuketThe Minotel Phuket - KupaonicaThe Minotel Phuket - RecepcijaThe Minotel Phuket - RecepcijaThe Minotel Phuket - Gostinjska sobaThe Minotel Phuket - Gostinjska sobaThe Minotel Phuket - Gostinjska sobaThe Minotel Phuket - KupaonicaThe Minotel Phuket - Gostinjska sobaThe Minotel Phuket - Gostinjska sobaThe Minotel Phuket - Interijer hotelaThe Minotel Phuket - Gostinjska sobaThe Minotel Phuket - Gostinjska sobaThe Minotel Phuket - Interijer hotelaThe Minotel Phuket - Gostinjska sobaThe Minotel Phuket - Gostinjska sobaThe Minotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Minotel Phuket - PlažaThe Minotel Phuket - UlazThe Minotel Phuket - Interijer hotelaThe Minotel Phuket - UlazThe Minotel Phuket - Gostinjska sobaThe Minotel Phuket - Gostinjska sobaThe Minotel Phuket - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C01