Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Mira Hotel

118 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hotel Miramar
The Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Kupaonica The Mira Hotel Hong Kong - Kupaonica The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Pub/salon The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Mira Hotel Hong Kong - Soba za sastanke The Mira Hotel Hong Kong - Ulaz The Mira Hotel Hong Kong - Bazen
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 492
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 3384recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (3384)
Razvrstati po:
Saad A. Poslovni putnici Germany, 27. srpnja 2015.
Nice design hotel

design, service, location
9
I stayed in the spa suite. The suite was very nice, I love the design of the hotel. Staff is very friendly, food is great. Overall an excellent choice!
Prijavi ovu recenziju
Bordin T. Poslovni putnici Thailand, 26. srpnja 2015.
Excellent

Location, Room and Service
9,3
What can I say apart from Excellent. This was not my first time at the Mira and the hotel really maintain their standard; something beyond my expectation.
Prijavi ovu recenziju
Sutattra S. Parovi Thailand, 26. srpnja 2015.
Great location

Location service
8,7
Prijavi ovu recenziju
Isauro J. Parovi Philippines, 24. srpnja 2015.
Had a fabulous time

Swimming pool, location and service
8
I always stay in Mira hotel. Nothing has changed....it is still super nice! I got to swim every morning before serious shopping starts at 10am. Haha
Prijavi ovu recenziju
Wong K. Parovi Malaysia, 21. srpnja 2015.
Good

Good
10
Good
Prijavi ovu recenziju
Wong K. Parovi Malaysia, 21. srpnja 2015.
Good

Good
10
Good
Prijavi ovu recenziju
Wong K. Parovi Malaysia, 21. srpnja 2015.
Good

Good
10
Good
Prijavi ovu recenziju
Chai W. Parovi Malaysia, 17. srpnja 2015.
Location is the best part

Location, hardwork of housekeeping ladies and handy phone for foreign visitor
7,3
It was great, pleasant and will visit again provided the courtesy of the front desk receptionists are improved. Thank you.
Prijavi ovu recenziju
Loong S. Parovi Malaysia, 16. srpnja 2015.
Beautiful escapade

Location, room condition, check-in service
8,3
Wonderful as always. As a returning visitor to the hotel I'm still impressed with the excellent client service level. Keep it up
Prijavi ovu recenziju
Chow G. Poslovni putnici Malaysia, 8. srpnja 2015.
One of my favourite hotel in Hong Kong

great location, handy phone really help, variet choice of restaurant
8,3
Will always be one of my choice when chosing hotel in Kowloon.Only one thing I felt annoyed of is the lobby always crowded n long que when check in n check out.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Mira Hotel Hong KongThe Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - Pub/salonThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Mira Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Mira Hotel Hong Kong - UlazThe Mira Hotel Hong Kong - BazenThe Mira Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mira Hotel Hong Kong - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04