Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Mira Hotel

118 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hotel Miramar
The Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Kupaonica The Mira Hotel Hong Kong - Kupaonica The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Pub/salon The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Mira Hotel Hong Kong - Soba za sastanke The Mira Hotel Hong Kong - Ulaz The Mira Hotel Hong Kong - Bazen
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 492
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 3351recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (3351)
Razvrstati po:
Sijie S. Poslovni putnici Singapore, 2. srpnja 2015.
excellent hotel

cleanliness, location, luxury
8,7
my stay was great. staff was friendly and spoke english and were helpful. i enjoyed my stay. this is my 5th time staying here.
Joseph P. Solo putnici Hong Kong, 29. lipnja 2015.
friendly staff

Clean nice location
9,7
Lau K. Poslovni putnici Singapore, 25. lipnja 2015.
Excellent location

Nice designer concept room
8
overall very satisfied. Hotel surrounded by mall and eatery.
Lisa K. Parovi Indonesia, 22. lipnja 2015.
Good Location and Near From Miramar Mal

Good Location, Near From Mal and Fantastic Food
7,3
The Hotel Is Good but Sometimes the staff itu not too friendly when I want to check in first time.
Caroline K. Parovi Malaysia, 21. lipnja 2015.
Location good

Location, Luxury and varieties of food
9
Very good. Good location. Just step out the hotel is the Miramall. Very convenient.
Chan T. Parovi Macau, 16. lipnja 2015.
Resolution should be more fantastic...

location, free wifi, birthday amenities
7
I was celebrating my bday there, upon check-in the receptionist greeted me in mandarin, maybe they are serving guests mainly from China. They should speak in Cantonese or English in order to show their culture and local characteristics of Hong Kong, and personalize the service after the guest was verified. Then I learnt that my room type got shower room only. I had to ask how I can get a room with a bathtub but what the receptionist presented the paid for upgrade plan sounded totally not attractive because of the sales technique. I hoped they could try to do anything special on me for the purpose of my stay this time, finally it came up with nothing until I expressed my disappointment. I returned for the room key after my late lunch and finally they did something for me, and said "Happy birthday" for the very first time instead of my arrival. I was wondering why they didn't take care of it well to show the hotel is able to step ahead forward…
Jane C. Poslovni putnici Hong Kong, 15. lipnja 2015.
Right choice

Good Locaton, good rate and good services
8
Good Locaton, good rate and good services
Shir C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 12. lipnja 2015.
Very nice designer hotel with excellent location

1. Very good customer experience with nice spa and pool and customer service.
8,3
Very satisfied : 1) free smartphone with free local and overseas call 2) excellent pool and gym 3) very nice designer decor 4) staff is very polite
Alex H. Poslovni putnici United Kingdom, 10. lipnja 2015.
Great hotel in the heart of Kowloon

Location, facilities, service all excellent. Would recommend
8,3
Kitikorn L. Parovi Thailand, 7. lipnja 2015.
Good

Location
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Mira Hotel Hong KongThe Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - Pub/salonThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Mira Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Mira Hotel Hong Kong - UlazThe Mira Hotel Hong Kong - BazenThe Mira Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mira Hotel Hong Kong - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6A03