ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Mira Hotel

118 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hotel Miramar
The Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Kupaonica The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Kupaonica The Mira Hotel Hong Kong - Kupaonica The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
The Mira Hotel Hong Kong - Bazen The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Pub/salon The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Mira Hotel Hong Kong - Soba za sastanke The Mira Hotel Hong Kong - Ulaz
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 492
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 2889recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (2889)
Razvrstati po:
Peggy H. Parovi Canada, 30. kolovoza 2014.
Great hotel

Love the fact that they gave you a phone with data !!!
8,7
Ming S. Parovi Hong Kong, 27. kolovoza 2014.
Marvelous Experience

Location , Atmosphere , Services
10
Chin C. Poslovni putnici Malaysia, 26. kolovoza 2014.
Great Location

Good location for shopping, food and transporatation
9,3
Awesome location for shopping and transportation, plenty of restaurant and nightlife places in close walking distance. Would stay and recommend this hotel again
Wita E. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 25. kolovoza 2014.
Superb location

location, smartphone provided, comfy bed/pillows
9,7
My first time staying with Mira. It's an excellent hotel which I will definitely come back and stay with them again. One note though do not place your personal items lying around the room as you may lost it during the housekeeping. I lost my tweezer which I placed it in the bathroom. I know it's just a tweezer but it's my favorite tweezer which I have used for years. The Manager was kind enough to buy me a replacement but they got the wrong type. Other than that, all is two thumbs up for them!
Wai M. Parovi Hong Kong, 24. kolovoza 2014.
really cool design

free beverage, quality of life
8,7
everything is awesome except the wall between the Suite is not sound proofed
Prasit N. Parovi Thailand, 24. kolovoza 2014.
Good location

Convenience, Clean, Modern
6,3
Good
Wei X. Parovi China, 17. kolovoza 2014.
Free handphone ,good!

Free handphone ,nice service, transparent shower room
8,7
Each room has a free handphone ,it's really convenient for us to search and google the location,and I like their transparent shower room~~good for couple~~
Tuan A. Poslovni putnici Vietnam, 16. kolovoza 2014.
Modern Hotel

location, nice decoration and free using fone in hk with 3g
7,7
10 mins walking from harbour city. but with modern decoration. the most important is free using cellfone with 3g. the best option in town
Ka W. Solo putnici Hong Kong, 14. kolovoza 2014.
good and lovely ,i like honh kong very much

clean,tidy,comfortable
10
Yali C. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 13. kolovoza 2014.
The Mira Hotel

good
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Mira Hotel Hong KongThe Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mira Hotel Hong Kong - BazenThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - Pub/salonThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Mira Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Mira Hotel Hong Kong - Ulaz


AS-AGWEB-3C07