Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Mira Hotel

118 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hotel Miramar
The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Apartman
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 492

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 3527recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (3527)
Razvrstati po:
Probir C. Poslovni putnici India, 1. veljače 2016.
Disappointed with Hotel Room

Location and food
5
Prijavi ovu recenziju
Hoang O. Parovi Vietnam, 30. siječnja 2016.
Not bad

Convenient, clean, friendly
7,7
Prijavi ovu recenziju
Oei L. Parovi Indonesia, 28. siječnja 2016.
Clean, comfortable and gd location

gd location, comfortable and clean
7,7
Prijavi ovu recenziju
Jenny Y. Solo putnici Canada, 11. siječnja 2016.
Great Experience

comfy, convenient and clean
8
The Mira Hotel has been the best staying experience I ever had in hongkong. Services are great, staffs are very helpful, location is very convenient, there's no complain at all.
Prijavi ovu recenziju
Jenny Y. Solo putnici Canada, 7. siječnja 2016.
Great Experience

comfy, convenient and clean
8
The Mira Hotel has been the best staying experience I ever had in Macao. Services are great, staffs are very helpful, location is very convenient, there's no complain at all.
Prijavi ovu recenziju
Lalita B. Poslovni putnici Thailand, 29. prosinca 2015.
5-star hotel in good location

new and modern, clean, easy access to malls / restaurants / shopping area
9
Prijavi ovu recenziju
Isauro J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. prosinca 2015.
Everything is perfect until..

Location, pool, room
7,7
I normally stay in this nice hotel when I go to Hong kong. This time I was with my children. I was surprised to discover that the mini bar is not free anymore. It has been always free or drink all you can but this time the front desk personnel said it is not. I wonder why the sudden change without advice.
Prijavi ovu recenziju
Isauro J. Parovi Philippines, 29. prosinca 2015.
Nice hotel

Swimming pool, location and rooms
7,7
The studio was a bit small but very cozy nontheless. Maybe because it was peak season, the rooms were available after 3pm.
Prijavi ovu recenziju
Ho Y. Parovi Hong Kong, 27. prosinca 2015.
Hotel room conditions

The location of the hotel is quite convenient and also the indoor pool is quite good.
5
The condition of the room was bad . There was some hairs hanging on the shower when we arrived and the pillow case was dirty.
Prijavi ovu recenziju
Sudruetai J. Obitelji sa malom djecom Thailand, 27. prosinca 2015.
quite good bed stuff and clean

good hotel, good location
8
good experience and impressive
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Mira Hotel Hong KongThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - UlazThe Mira Hotel Hong Kong - BazenThe Mira Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07