ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Mira Hotel

118 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hotel Miramar
The Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Kupaonica The Mira Hotel Hong Kong - Kupaonica The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness The Mira Hotel Hong Kong - Bazen The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Pub/salon The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Mira Hotel Hong Kong - Soba za sastanke The Mira Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 492
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 3034recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (3034)
Razvrstati po:
Yvonne C. Solo putnici Malaysia, 22. studenog 2014.
Good Price, Nice place

Location, Price, Food
8
Comfortable room, friendly staff.
Lee P. Parovi Taiwan, 16. studenog 2014.
Great Stay

Location, technology, comfortable room
8,3
Very good, great location and room, very accessible to everything.
Perapong M. Parovi Thailand, 16. studenog 2014.
Great Location

Great Service Nice Hotel
8,7
Yap N. Parovi Malaysia, 16. studenog 2014.
shopping paradise nearby

nice front desk staff , clean and comfort
7,7
best location for shopping and dinning .....
Bih J. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. studenog 2014.
very modern contemporary cosy room

good location, friendly staff, daily room service
9,7
very comfortable, close to shopping and amenities
Lai S. Parovi Hong Kong, 10. studenog 2014.
mira view

location friendly staff i got upgraded
9
Ho N. Parovi Hong Kong, 10. studenog 2014.
Just so-so

Location, buffet breakfast, an indoor swimming pool
6,7
The staying experience is just so-so but not great. We saw hair in the jacuzzi when we checked in the spa suite. The hotel room didn't give us a relaxing feel, maybe because there is no much view; the hotel staff is polite and helpful in general. The shower head in the couple spa room in the miraspa was broken. I don't think I will book this hotel again unless there is a great promotional rate.
Kwan H. Solo putnici South Korea, 10. studenog 2014.
good mira

clean. fancy. service
10
it's awsome
Jose B. Poslovni putnici Venezuela, 6. studenog 2014.
Good and clean hotel

Food, service staff, clean
9,7
Sam I. Parovi Portugal, 2. studenog 2014.
Good Location and Good Hotel

Good Location, Comfortable Room, Good Service
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Mira Hotel Hong KongThe Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mira Hotel Hong Kong - BazenThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - Pub/salonThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Mira Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Mira Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Mira Hotel Hong Kong - Ulaz


AS-AGWEB-3B05