ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Mira Hotel

118 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hotel Miramar

The Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Kupaonica The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Apartman The Mira Hotel Hong Kong - Kupaonica The Mira Hotel Hong Kong - Kupaonica The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
The Mira Hotel Hong Kong - Bazen The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Spa centar The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Pub/salon The Mira Hotel Hong Kong - Restoran The Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Mira Hotel Hong Kong - Soba za sastanke The Mira Hotel Hong Kong - Ulaz
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 492
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 2808recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (2808)
Razvrstati po:
Sze N. Poslovni putnici China, 23. srpnja 2014.
it's nice

very convenient for this location
7
Wei L. Grupe Singapore, 16. srpnja 2014.
Excellent.

Check in and out is a breeze. Very helpful hotel staff. Modern room designs.
9,7
Calvin P. Grupe Singapore, 13. srpnja 2014.
Fruitful trip, shop and eat till contented

Very near to some very trendy shopping malls Convenient to most things Very classy hotel
8,7
Feel very good everytime I step into the hotel. Staff are all very friendly and polite.
Then C. Parovi Hong Kong, 8. srpnja 2014.
beautiful design hotel

beautiful design, good service, comfortable
10
beautiful design, good service, comfortable, feel like home
Fong K. Solo putnici Singapore, 7. srpnja 2014.
Spa Suite

Location
8,3
Good.
Fong K. Solo putnici Singapore, 6. srpnja 2014.
Spa Suite Go for It Baby!

Location, Luxury, Opulent.
8,7
Rooms ending with 47 have no good views. Rooms ending are probably Spa Suite with limited views, but it in-room steam and jacuzzi bath facilities are superb for couples on honeymoon or on a rendezvous.
Yvonne T. Parovi Australia, 5. srpnja 2014.
Enjoyable and lots of food

Location, free smart phone use, clean
8,3
Very enjoyable stay, although our room wasn't ready until 4pm we were upgraded to a suite room which was great and made uproar the delay. Each room is provided with a free smart phone which was awesome using the gps and navigations.
Chanikarn C. Grupe Thailand, 3. srpnja 2014.
If i come to hongkong again i will chooes this .

It near the shopping area it a luxury hotel and i very love this hotel .
6,7
It a popula in hong kong and most of thai people stay at the mira hotel
Phatchara S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 2. srpnja 2014.
Shopping trip in hongkong

Locatiion food and Gym
10
I really enjoy staying at The Mira hotel, for our holiday.
Tuck J. Parovi Singapore, 30. lipnja 2014.
Near major shopping areas - Free use of smartphone

Complimentary use of Smartphone which includes google maps, internet surfing and local and international calls. Proximity to shopping and local dining in Kowloon. Chic decor.
7,7
It was a good hotel to stay in.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Mira Hotel Hong KongThe Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - ApartmanThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Mira Hotel Hong Kong - BazenThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - Spa centarThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - Pub/salonThe Mira Hotel Hong Kong - RestoranThe Mira Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Mira Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Mira Hotel Hong Kong - Ulaz


AS-AGWEB-3C02