Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Nap Patong Hotel

5/55 Hadd Patong Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Nap Patong Hotel Phuket - Restoran The Nap Patong Hotel Phuket - Bazen The Nap Patong Hotel Phuket - Rekreacijski sadržaji The Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotela The Nap Patong Hotel Phuket - Predvorje The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba
The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba The Nap Patong Hotel Phuket - Villa
Područje Patong Broj soba: 136
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 3316recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (3316)
Razvrstati po:
Tang K. Parovi Hong Kong, 28. svibnja 2015.
pleasant stay good location

rented a car but walking most of the time as patong beach is near
9,7
good
Liting L. Solo putnici Singapore, 24. svibnja 2015.
value for money

modern decor, good facilities, helpful staff
8
Overall good experience
Li H. Parovi China, 24. svibnja 2015.
Good location, helpful staff, clean and new

Good location, helpful staff, clean and new
8,3
Good location, 3mins walk to beach. Staff are nice and helpful! Willing to introduce the room when checking. Glad to hv welcome drink and fruit which is out of our expectation. Facility in hotel are clean and new. Will come again absolutely.
Wai F. Parovi Hong Kong, 18. svibnja 2015.
Very comfortable

Good bed, good breakfast and lovely spa
9,7
I definitely will come back next time if I visit Phuket ! The schedule trip to beach is good
Navya S. Solo putnici Australia, 18. svibnja 2015.
Nap review

The staff, facilities and location
9,7
Howard J. Grupe Malaysia, 12. svibnja 2015.
Clean and comfortable

1. Mini bar drinks for free. 2. Air conditioner is super cold. 3. Near to the beach
7,7
Relax and comfortable
Mark W. Solo putnici United Kingdom, 11. svibnja 2015.
Disappointing - standards have dropped.

the people working here are nice
2
There was a smell of stale smoke every time I entered my 'no smoking' room and the pillows slips smelled of damp, even after I asked them to be changed. The TV selection was very limited and even in the bar you could not watch a football match, like Man U or Liverpool - these teams are the most popular in Thailand and the fact that you have to leave the hotel to watch a match shows how out of touch the management must be. This used to be my favourite hotel in Thailand, but no longer. Standards have dropped markedly, in my opinion. Take the breakfast, for example. On my first visit the food was delicious. The chef would come around offering signature dishes. You could have any kind of coffee, eg, expresso, cafe late... now there is just one choice - 'industrial stewed'. The bacon on offer had the texture of Tarmac, the eggs were stodgy and tasteless... you get the idea. It didn't help that the hotel now seems to attract people who shout across the room and have little concept of civilised behaviour. Sorry, NAP you really disappointed this time - your standards have dropped to 'ordinary' - there is a lot of competition out there - I doubt I will be back. :(
Shawn P. Solo putnici South Africa, 11. svibnja 2015.
feedback

location, room, pool
6,7
Lin J. Parovi Singapore, 9. svibnja 2015.
Awesome Hospilatilty, will come back for sure!

Stuff, room & location
9,7
Very satisfy and best hotel for the price. Totally no complain! Cheers!
Mark W. Solo putnici United Kingdom, 8. svibnja 2015.
Hotel standards are slipping

nice staff
3,7
This used to be my favourite hotel in Thailand, but no longer. Standards have dropped markedly, in my opinion. Take the breakfast, for example. On my first visit the food was delicious. The chef would come around offering signature dishes. You could have any kind of coffee, eg, expresso, cafe late... now there is just one choice - 'industrial stewed'. The bacon on offer had the texture of Tarmac, the eggs were stodgy and tasteless... you get the idea. It didn't help that the hotel now seems to attract people who shout across the room and have little concept of civilised behaviour. Another disappointment was the room. There was a smell of stale smoke every time I entered my 'no smoking' room and the pillows slips smelled of damp. The TV selection was very limited and even in the bar you could not watch a football match, like Man U or Liverpool - these teams are the most popular in Thailand and the fact that you have to leave the hotel to watch a match shows how out of touch the management must be. Sorry, NAP you really disappointed this time - your standards have dropped to 'ordinary' - there is a lot of competition out there - I doubt I will be back. :(

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Nap Patong Hotel PhuketThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - BazenThe Nap Patong Hotel Phuket - Rekreacijski sadržajiThe Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - Dvorana za fitnessThe Nap Patong Hotel Phuket - BazenThe Nap Patong Hotel Phuket - BazenThe Nap Patong Hotel Phuket - Spa centarThe Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07