Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Nap Patong Hotel

5/55 Hadd Patong Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 3650recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (3650)
Razvrstati po:
Voon S. Solo putnici Malaysia, 24. travnja 2016.
good service and location
6,7
The room is big and clean and comfortable! the staff is very friendly! But the breakfast is very less choices! Next time I will be there again!
Prijavi ovu recenziju
Mohammad K. Parovi Malaysia, 22. travnja 2016.
Good service and location
6,3
The staff were really helpful and polite. Room was superb. Recommended
Prijavi ovu recenziju
Ary P. Parovi Indonesia, 21. travnja 2016.
Excelent
6,7
Best hotel, service excelent, everytink excelent..
Prijavi ovu recenziju
Lim Y. Solo putnici Singapore, 20. travnja 2016.
Good service by bellboy
6
The bellboy provided brilliant service, from day one till the last day. He is attentive and initiative to help us. Breakfast spread was good. 4th floor deluxe room cannot see the beach view.
Prijavi ovu recenziju
Tin L. Parovi China, 15. travnja 2016.
Good staying
5
Will come back in future
Prijavi ovu recenziju
Ya F. Parovi Malaysia, 12. travnja 2016.
value for money.
6,3
Their staff are providing good services. Good location ,easy to access to the town,not too noisy at the night
Prijavi ovu recenziju
Joline N. Parovi Singapore, 8. travnja 2016.
comfy, pleasant stay
5
The room is spacious, i liked the fact that they have a balcony. Decor is modern & provided a fresh relaxing feel with soft blue & white. Beds are of good quality, too comfy that we slept in alot of times, didnt want to go out cuz of hot weather outside. Aircon is good & strong, needed no time to get to cool temp, however, water heater shower temp takes long time to get to heated up, hard to adjust to right temp. Basin water tap pressure too strong, water often gets splashed out. Tv channels limited, only 1 or 2 channels for english speakers. Liked the fact that they have a pool table for guests, but swimming pool too small and design not appealing, looks like a pond esp with the mini blue tiles. Would rather prefer the plate of complimentary fruit to be placed in room during 1st night for a sweet surprise than redeem it by ourslves at the cafe near the lobby. Would prefer cookies as their fruits are not sweet except their watermelon and pomelo. Breakfast is v good! Dissapointed in their housekeeping as we kept waiting all the way till noon for them to cleanup our room and finally gave up, just asked for some basic necessities. 3days in a row, we didnt manage to get room cleaned up, we kept giving them time to get to our room ... went for brkfast... swimming... play pool.. coming back each time to chk, but they didnt even get to our room... staff here are v friendly, they know basic english n will greet u each time. However, be prepared for mozzies in hotel the room and in their library. All in all, it was a very pleasant and comfy stay apart from the points i highlighted , great for people who are looking for a quiet n comfy stay.
Prijavi ovu recenziju
Danail Y. Solo putnici Bulgaria, 4. travnja 2016.
Great location in Patong. Quiet hotel near Bangla
6
It is a hotel with great location - near the beach, the local food market, Bangla road is 5 min walk. The staff is friendly but not always helpfull. The breakfast was great.
Prijavi ovu recenziju
Mohammad H. Grupe Jordan, 3. travnja 2016.
Its a fantastic hotel
5,3
Its a vary nice hotel
Prijavi ovu recenziju
Bahaa K. Obitelji sa malom djecom Lebanon, 3. travnja 2016.
Amazing
6,3
Nice but room size is not large
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Nap Patong Hotel PhuketThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - BazenThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - Rekreacijski sadržajiThe Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Dvorana za fitnessThe Nap Patong Hotel Phuket - BazenThe Nap Patong Hotel Phuket - BazenThe Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - Spa centarThe Nap Patong Hotel Phuket - OkružjeThe Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - PredvorjeThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Nap Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07