Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Natia a Seaside Hotel

Jalan Raya Candidasa, Candidasa, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Natia a Seaside Hotel Bali - Gostinjska soba The Natia a Seaside Hotel Bali - Restoran The Natia a Seaside Hotel Bali - Gostinjska soba The Natia a Seaside Hotel Bali - Bazen The Natia a Seaside Hotel Bali - Bazen The Natia a Seaside Hotel Bali - Gostinjska soba The Natia a Seaside Hotel Bali - Eksterijer hotela The Natia a Seaside Hotel Bali - Kupaonica The Natia a Seaside Hotel Bali - Restoran The Natia a Seaside Hotel Bali - Eksterijer hotela The Natia a Seaside Hotel Bali - Eksterijer hotela The Natia a Seaside Hotel Bali - Prijevoz u blizini The Natia a Seaside Hotel Bali - Bazen The Natia a Seaside Hotel Bali - Restoran The Natia a Seaside Hotel Bali - Ulaz The Natia a Seaside Hotel Bali - Restoran
The Natia a Seaside Hotel Bali - Recepcija The Natia a Seaside Hotel Bali - Restoran The Natia a Seaside Hotel Bali - Bazen The Natia a Seaside Hotel Bali - Ulaz The Natia a Seaside Hotel Bali - Restoran The Natia a Seaside Hotel Bali - Restoran The Natia a Seaside Hotel Bali - Prijevoz u blizini The Natia a Seaside Hotel Bali - Balkon/terasa
Područje Candidasa Broj soba: 12
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 263recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (263)
Razvrstati po:
Aza E. Parovi Malaysia, 9. kolovoza 2015.
Just nice

Staff setting environment
7
Just a nice hotel. I love the environment in candidasa. Makes me relax. This hotel is an okay hotel. Will be here to relax my mind. Nothing special. Just nice.
Prijavi ovu recenziju
Pospisil G. Solo putnici Australia, 25. srpnja 2015.
Fantastic Value for Money

Room size, cleanliness and comfort
9,7
I loved it. The rooms were very large and comfortable. The staff were fantastic.
Prijavi ovu recenziju
Poovamma C. Solo putnici India, 14. srpnja 2015.
Dirty, dingy and overrated

Location
3,7
Was glad to check out!
Prijavi ovu recenziju
Angelina M. Solo putnici Switzerland, 6. srpnja 2015.
Nice infinity Pool & central in Candidasa

The best thing is the pool, then the Banana fritters with ice cream & by 4/5pm you can even go down to the Ocean, because its low tide.
8
For a quit & short stay its a perfect place in Candidasa.
Prijavi ovu recenziju
Aza E. Parovi Malaysia, 12. lipnja 2015.
Comfy and Nice

Privacy, location, staff
7,7
Great. Just that the towels in the room were a bit smelly. Like it's already been used for massage. Too smelly.
Prijavi ovu recenziju
Jens B. Grupe Germany, 9. lipnja 2015.
Nice pool, nice seaview

There are some shops arround, it't quite near to the port to take a ferry to lombok. spacious rooms are very clean. staff is helful.
9,3
the only pity was that we booked a room with an extra bed, but in the end we needed 4 beds and went for 2 rooms. nevertheless they charged us for the extra bed which we didn't need anymore.
Prijavi ovu recenziju
Mallikarjun J. Obitelji sa malom djecom India, 25. svibnja 2015.
good hotel

location
9,3
great
Prijavi ovu recenziju
Stefanie K. Parovi Germany, 16. svibnja 2015.
Very nice seaside Hotel

Very clean, Breakfast, Loctaion
9,3
If you ask for snorkling or even fishing, the staff is very helpful and will bring you out, wherever you want to go. The view on the ocean when you have breakfast is pretty nice and peaceful. It was a very nice stay at the Hotel, it made our last days in Bali very nice and we would come back again.
Prijavi ovu recenziju
Ratna N. Parovi Indonesia, 11. svibnja 2015.
exiting

view, lication, price
8
Good hotel with a beautiful view
Prijavi ovu recenziju
Ann P. Solo putnici Australia, 6. svibnja 2015.
love Candidasa

Comfortable clean beds and room. Nice bathroom. Staff very helpful. Thank you Made!! Fabulous pool. Nice and cool - a rare find in bali
9,3
Location fabulous. Enjoyed my stay very much. Great value for money. Pool itself lovely overlooking Candidasa beach. Area around the pool needs a facelift and pool maybe difficult for older people to get in and out as no stairs/railing. They are planning renovations early 2016.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Natia a Seaside Hotel BaliThe Natia a Seaside Hotel Bali - Gostinjska sobaThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestoranThe Natia a Seaside Hotel Bali - Gostinjska sobaThe Natia a Seaside Hotel Bali - BazenThe Natia a Seaside Hotel Bali - BazenThe Natia a Seaside Hotel Bali - Gostinjska sobaThe Natia a Seaside Hotel Bali - Eksterijer hotelaThe Natia a Seaside Hotel Bali - KupaonicaThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestoranThe Natia a Seaside Hotel Bali - Eksterijer hotelaThe Natia a Seaside Hotel Bali - Eksterijer hotelaThe Natia a Seaside Hotel Bali - Prijevoz u bliziniThe Natia a Seaside Hotel Bali - BazenThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestoranThe Natia a Seaside Hotel Bali - UlazThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestoranThe Natia a Seaside Hotel Bali - RecepcijaThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestoranThe Natia a Seaside Hotel Bali - BazenThe Natia a Seaside Hotel Bali - UlazThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestoranThe Natia a Seaside Hotel Bali - RestoranThe Natia a Seaside Hotel Bali - Prijevoz u bliziniThe Natia a Seaside Hotel Bali - Balkon/terasa


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07